Tådagen

Tisdag morgon, och först på jobbet. Det är lite av min vana nuförtiden. fick vänta på att en av killarna på supporten kom, vågade inte gå in oh trycka av larmet innan.. Lite jobbigt om det skulle börja gå igång... Tredje tisdagen på nya jobbet. Och det känns jättebra! Roligt. roligt! Dock har, än så länge, jag och kopiatorn bråkat 90% av tiden... Men ordnade så att en service kille kom och skötte om den lite, så idag hoppas jag att det inte ska vara några problem mellan oss. Jag menar han fick ju en rundsmörjning.... :)

Tillägg shoppinglistan

 

Ljusstake, näckros från Stockhome
Tvättkorg från Stockhome

Schemat på jobbet v.1

Det var en hektisk vecka på nya jobbet förra veckan. Men det var roligt! Otroligt mycket infomartion. Spännande infomartion! Nu är det bara inlärning och svara i telefon som gäller. Tron att learning by doing är ett bra telesätt med detta!

Måndag
Frukost med alla
Företagspresentation
Demo av programvara
Lunch på stan
Genomgång av arbetsbeskrivning
Administrativ genomgång
Fika
Sitta med i kundtjänst

Tisdag
Heldagsutbildning i Malmö.

Onsdag
Sitta med i kundtjänst
Installation av programvara
Lunch
Telefonväxel
Genomgång av funktion i program
Fika
Sitta med i kundtjänst

Torsdag
Självstudier intranätet
Genomgång
Lunch
Info om företaget
Sitta med i Kundtjänst

Fredag
Sitta med i kundtjänst
Genomgång med säljchefen
Lunch på stan
Genomgång med marknadschefen
Sitta med i Kundtjänst

Gissa om jag däckade i fredags efter att ha kommit hem från vårt kundtjänstmöte och spelkväll  med pizza här på jobbet. Jag var ju helt slut efter denna veckan. Men idag är det nya tag. Slutar om 4 minuter och känner mig redan sugen på att komma tillbaka i morgon. Det är väl så det ska vara?!

Utelivet i storstaden

Grymt besviken över hur man blir behandlad som normal svenne när man kommer upp till huvudstaden för att partajja.
vi begav oss först till sturecompagniet, där man var tvungen att sälja sig för att komma in. Svin irriterad gick vi vidare till en irländsk pub som Syrran (22) började med att visa leg på. Välkommen! Sen kom Carran, (21) och helt plötsligt ändrade han sig från välkommen till det är 23 år idag. JAHA.. Vidare till TGI Fridays där vi lärt oss är våra misstag och gick först fram och kollade vilken ålder det var. 20. Perfekt. In och tog vars en öl. Frågade en snäll tjej som jobbade på stället om hon visste något bra uteställe i krokarna som vi kunde skaka dom lurviga på. Hon förklarade ett ställe på Brunnsgatan. När vi tagit oss ut från Fridays och försöker lokalisera vart Brunnsgatan ligger stöter vi på några poliser som vi tänkte att men dom måste ju vara sjyssta och guida oss rätt. Så vi frågade

Jag: Var ligger brunnsgatan?
Polisen: Varrå för nått?
Jenny: Ehh, BRUNNSgatan
Polisen (givetvis på stockholmska): Aha, du menar Brunnsgatan!?

Nä, jag menar en helt annan gata, men jag säger bara Brunnsgatan för jag tycker det är kul... Ja men afan! Vi pratar samma språk, fast än vi kommer från Skåne ditt egg! Jag blir så trött.

Men i allafall, efter att ha blivit hånad av polisen så hittade vi fram till utestället och stod i kö för och komma in. Redan där kännde jag att jag är nog för gammal för detta. Nåval. In betalade 120 (?!) kronor och letade efter en plats att sitta på. När vi suttit ett tag (jag på en pall, Syrran och Carran i soffan) står en kille bakom mig som verkar vilja komma förbi. Så jag flyttar in pallen. Men han står kvar..

Jenny: Kommer du inte förbi?
Killen: Äähhh, asså du sitter på min plats.

OKEJ, då är det dags och dra. Stället vi var på var ett 18 års ställe, där dom senaste brattsen hade tagit pappas kreditkort för första gången och satt med sina helrör. Det har jag passerat. Så jag letade mig tillbaka ner till stureplan och fick tillslut tag på en taxi (Efter att ha frågat en polis om där var något speciellt ställe där taxibilarna samlades på som man kunde ta en där, hans svar var: Neeee, du stärcker bara ut handen. Jaha, thanks! egg nr 2...)och åkte tillbaka till hotellet och satt i lobbyn ett tag. Mycket trevligare att sitta där och dricka kaffe och prata med lobbyvärden än och vara där. Anna och Carran stod ut och stannade kvar och dansade lite.
Behöver jag säga att vakterna sprang till dansgolvet non-stop för att stoppa alla bråk som var under kvällen??

Sthlm FÖRRA helgen....

Såhär en vecka efter att vi varit i Stockholm tyckte jag att det var lämpligt att lägga upp lite bilder vad som införskaffades.. Med nytt jobb denna veckan har bloggen legat nere helt. Men förhoppningsvis så hinner jag lägga in lite under veckan som kommer. Mycket som händer nu!! Syrran har lite fler bilder från huvudstaden och bilder från helgen, som hon förhoppningsvis skickar över när hon har tid. Då kommer dom upp här!

   

Jeans med bootcut från H&M
Kalender/plånbok från Mulberry
V-ringad tröja med pärlemo knappar på ärmen från ZARA

(Ljusstake och tvättkorg från STOCKHOME, som jag haft en vecka på mig att ta kort på kommer oxå upp senare! )

7 timmars shopping!

Vi var helt färdiga efter en hel dag på stan. När vi blev utkörda ur den sista butiken var det läge att gå hem.. Det har blivit mycket, mycket shopping idag. H&M, Gant, NK, Åhlens City och en massa mer! Bilder får komma i morgon! Efter en liten power nap är det nog dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för kvällen. Vem vet hur det kommer sluta? Kanske börjar med hotellets lätta buffé först? Jag är sugen på thaimat..

Den är här nu...










Godermorgon Stockholm

Nu bär det snart ner till frukost buffén. Så fort mina kära roomies har sminkat sig klart.. jisses.. Sen är det shopping!! Woohhoo! Vet inte riktigt var vi ska börja. Kanske NK och köpa kalendern? Hoppas det! Kan inte hålla mig längre. Vi ska försöka hitta någon H&M butik som säljer trend kläderna oxå. Det hade varit skoj och se om man hittar något där. Nej, nu ner till buffén!

Kvällsbuffé

Nu har vi varit nere och ätit en liten buffé som ingår i hotellpriset. riktigt mumsigt var det. Och vi har suttit och snackat om en massa skit mest, som vanligt.. Det bjöds på sallad, oxjärpar, stekt potatis, mackor och lite annat smått och gott! Snart blir det nog läggdags, så vi snart får njuta av frukostbuffén :) Måste ju ladda med en ordentlig frukost så man orkar med en hel dags shopping!



Det ser ju ut som vi har kul i allafall :)

Live from Bromma!

Jo, men visst! Syrran har ju fått med sig datorn upp till STHLM. Så vi sitter inne på Bromma flygplats och väntar på att flygbussen ska komma. Lite kallt för att stå ute.. Gött! Då ska vi hinna lägga upp allt vi säger och gör! Då missar du inget Soffan! Only for you my friend!


Sista minuten..

Bara åtta minuter kvar av mitt jobb på Diva. Känns bra!
Jag och Soffan var inne och åt på Gourmet Grön, (som bjöd för det var min sista dag idag!) Vi åt så mycket så jag kommer att vara mätt tills i morgon! Sofie tog fina bilder som får komma upp senare.

Snart åker vi ut till Sturup och vidare till STHLM! Ska bli så roligt! Jag fick låna lite kläder av Soffan och festa i. Tar nog med den svarta klänningen eftersom jag såg ut som ett lik i den gröna fina.. (fasen, den är ju så fin...)
Oj vad skoj vi ska ha!

Nyårsafton..

Vi har fått inbjudningar till två stycken nyårsfester. Vi får fundera lite till innan vi svarar.. Jag har ju redan köpt klänning till nyår, och den ena festen kräver maskerad.. Är inte så sugen på det. Jag vill ju vara fin i min klänning... Men om jag inte blir insläppt utan maskeradutstyrsel så tänkte jag slå till på någon av dom här. Hoppas ingen kommer i samma utklädnad som jag.. HIhi..


Bästa Soffan Ever!!!

Har jag inte världens bästa Soffa som vän??!! Jo det har jag!! När jag kom in till jobbet i morse hade Soffan dukat upp en frukostpicknick i butiken. Med filtar, kuddar, skålar med en massa gott, varm choklad, jos, levande ljus på en silverbricka och tända ljus i hennes fina glasljusstakar. Naawww det var så kärt gjort! Man blir helt varm inombords. Bara för det är min sista dag här idag! Älskade Soffis! Love you!








Massa gott!

Jag var inom ICA när jag skulle hem, för och köpa något gott att ha som kvällsmat. Jag köpte en massa gott...

Ägg
Bacon
Brieost
Cambozolaost
Kex
Körsbärstomater
Serranoskinka
Cashewnötter

Massa gott i en salig blandning.   Gjorde lite makaroner med bacon och stekta ägg. Tänkte hugga in på osten nu. Mums!

Lite kul..

En lista, en dryg dag som denna...

Du äger...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

STHLM nu är det nära!

I morgon åker vi upp till Stockholm efter jobbet. Det ska bli såå roligt! Detta känns som en rimlig shoppinglista att ha med:

♥ Utställda jeans
♥ Mulberry kalender (Yes! Äntligen har jag sparat ihop!)
♥ Underkläder

Vi ska ju äta gott och kanske tillochmed lite utgång! Det måste oxå finansieras! Säkerligen kommer jag komma hem med en massa som jag inte skulle ha. Men de hör ju till. Eller hur? :)

Mmm...


Snällis present!

Jag fick ett armband av goa Anna igår när vi bytte västar. Fick lite dåligt samvete för att jag inte kommit på något. Det brukar jag ju göra... Så roligt att ha något som någon annan har gjort!


Dagens päls (Som inte är i Moskva..)



Idag ska jag inte frysa!!

♥ Pälsväst rån Bik Bok
♥ Vit kofta från Gina Tricot
♥ Svarta, raka jeans från Bik Bok

♥ Ute: Rosa Barbour jackan

Frukost!

Idag är jag lite gladare än vad jag var igårkväll. Och det är nog tur. Blev mest så sur på mig själv att jag vet att jag hade uppe och kollade på den, och så har den hamnat ner i lådan igen..
För säkerhetsskull kom jag åt en knapp på sidan av datorn och råka stänga av all trådlös verksamhet och fick givetvis tokspel på det oxå! Men imorse när jag sansade mig lite och läste vad det stod i rutorna på datorn kom jag fram till att det var det som var problemet.
Ska nog kila bort till Esspresso House och köpa mig en frukost. Det kan jag vara värd idag. Såhär näst sista dagen på jobbet...

FAN

H*lvetes, j*vla, sk*t, f*n min pälskrage är utanför Moskva. i en låda som vi har lagt kläder i, som var till för att skänkas bort. Jag visste att jag hade gått igenom lådan, och  jag kunde ge mig tusan på att den skulle ligga däri. Och visst är den där. BALL! Just nu är jag bara sjukt bitter. Blivit av med pälsen till en jacka som jag betalt sjukt mycket pengar för. Som jag tog bort, från kragen för att jag skulle lämna den på kem. För att jag var rädd om den. Och nu är den i jävla Moskva. Jag ska aldrig mer skänka något till någon! Se hur det går när man ska vara snäll! Du får man bara skit tillbaka!

Och JA jag vet att detta är ett I-Lands problem, ,och jag är tacksam för att hon skulle leta reda på hennes gamla. Men den var ju min, på min fina jacka. Fan, fan, fan, fan jag ville ju ha den!!! Och JA jag vet igen att det är materiella ting. Men låt mig var sur och arg nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Västbyte

Jag träffade rara, söta Anna vid lunch för att göra ett byte av våra västar. Hon var jättego, och vi skulle försöka få ihop en fika snart! Jag satt och läste igenom hennes blogg, och det kunde lika gärna ha varit jag! Har en fin liten bärbar dator, älskar väskor (framför allt märkesväskor), har koll på blocket/tradera, gillar samma kläder.. Ja det var så mycket som passade in att jag blev förrvirrad om det var min egen sida eller hennes jag satt och läste på. Vad kul att man kan hitta en som är så lik sig själv!

Västen var ju givetvis helt fab! Och ska användas i morgon! Ska leta upp lite roliga outfit tips som jag kanske kan dra nytta av?! Bilder kommer! I promise!

Det är mycket päls nu..

Jag har blivit av med min pälskant till min gås jacka.. Och jag hittar den inte, verkligen inte..
Jag vet att jag tog av den när jag skulle lämna in den på kemtvätt, eftersom jag är rädd om den. Men vart har jag lagt den? Finns det inget medium man kan ringa upp och fråga? Jag har letat överallt. Mamma har letat. Men den finns ingenstans. Nu börjar man ligga vaken på nätterna och klura på var jag mer ska leta. Det ar ju den finaste pälsen jag sett! Where are you? Jag har verkligen ingen lycka med pälsar nuförtiden...

Pälsvästen!

Håller på och mejlar med en kär Skånetös om den bruna pälsvästen. Hon var sugen på och ha den vita, (som jag typiskt nog åkte och bytade igår) men som jag ringt och lagt undan idag tills i morgon. Så kanske har jag en fin väst i slutet på veckan!

Salongen

Idag har jag suttit på Salongen hela dagen. Eller nja, jag var inom Burlöv Center ett tag oxå. Jag gjorde naglar på Melissa, Jasmina och Gina Anna efter att hon slutat. Det gick bra! Men nu är jag helt färdig och väntar på att jag ska orka ta mig in till sängen. Får vara flitigare med uppdatering i morgon!

Höstens lista forts..

Dags för lite avbockning på höstens lista

Quiltad jacka, Barbour
Grova kängor,  Timberland
Svart/cognacsfärgad stövel, Jerns/höga stövlar i skinn från  Bianco
Pärlhalsband, Nova Pärldesign

Pärlörhänge, Nova Pärldesign
Halsduk, Mulberry
Chinos, (Dr Denim)

Och lite tillägg såklart....

Off-White tunika
Mullberry kalender
Pälsväst
Utsällda jeans
Nya underkläder
Parfym

Nyårsklänning fixad!

Beställde den här från H&Ms sida. Får bli årets nyårsklänning! Har velat ha en liknande klänning länge. Den från Glitzy har varit min favorit ett bra tag, men varit lite dyr. Denna från H&M kostar 298:- Ett bra kap tycker jag!


Present till mig!

Världens gosigaste sambo kom hem med Vecko Revyn och Mums-mums till mig igår! Har redan  fått i mig två Mums-Mums utan att ha öppnat tidningen..  Oooppss..


Facials

Jag var på ansiktsbehandling hos Johanna på Len Hud i torsdags. Det var så skönt så att jag somnade! För första gången! Jag har aldrig under tiden jag varit och fått, massage, ansiktsbehandling eller liknande somnat! Men det gjorde jag. Antagligen för att jag var helt färdig när jag kom upp där, och för att Johanna tar hand om mig så väl. Så man blir helt avslappnad.


Inte konstigt att man slappnar av här, eller hur?

Stjärnor på is

För första gången ska jag kolla på Stjärnor på is. Det  är ju inte varje helg man sitter inne på en lördag! Då får man passa på! Carina Berg och Carolina Gynning är ju lika sköna som alltid! Marie Serneholt åkte tydligen ur förra gången. HA, kan hon gott ha när hon har tagit Måns ifrån mig! Haha..


Lördag kväll..

Sitter hemma, en lördag kväll.. Inte patetiskt ensam, utan skönt ensam. Jacob är på fotbollsfest, därför som jag är själv hemma. Har en inbjudan till 2 fester, men tycker det ska bli skönt att vara själv faktiskt. Bara mysa runt i min nya tunika. Syrran har varit här en stund och ätit fiskpinnar, potatismos och dillsås. Och givetvis har vi kollat på dom två senaste avsnitten av Gossip Girl. Det är så bra! Löjligt bra.






 

RSS 2.0