Varmt och kvavt!

Sitter och kan inte tänka. Värmen ligger som en tät dimma runt mig och skallen är överhettad. tänker bara på hemfärd och min takfläkt som jag ska ligga rak lång under. SKÖNT! Jag vill hem nu.

(Fasen.. Ska på fotvård efter jobbet. Fläkten får vänta..)

Tisdag!

Min att-göra-listan och att-handla-lista är fullspäckad och det är bara tisdag! Kollade igenom kalendern, och såg att den var lika full. Idag är det helt tomt. Men sen är resten av veckan fullproppad! Ska försöka få tag på min älskade Soffa för en dejt idag. Men hon verkar svår raggad.


Hemfärd!

Nu är det dags och packa ihop och åka hem. Mamma kommer hem till mig i eftermiddag och jag ska hjälpa henne ta av naglarna nu när dom ska på semester. Så får hon ha ett snyggt lack istället så länge.
Ska försöka hinna till Center Syd och kolla på glasögonen efteråt oxå. Hoppas dom är fina på!

Shopping lunch

Äta på lunchen? Inget för mig och ABR! Vi sprang genom hela Nova och gjorde våra små ärenden! ABR köpte ett par fina remsandaler som nog kommer användas flitigt av henne i sommar! Jag fick handlat lite smått o gott som aldrig blir köpt.. Solkräm, nya rakblad, tan optimizer tabletter och vitamin wells dricka! Så smarriga! Jag önskar att jag oxå hade fått hela min kyl fyllt av deras flaskor! Vad glad jag hade blivit då!


ABRs fina skor! Vagabond, (Nilsons 450:- )



 


Härlig helg!

Trots att ögonen knappt orkade vara öppna gick jag upp vid 06.30 på lördagsmorgonen för att stå på loppis på Esplanaden. Vi tjänade ihop en liten summa var och blev av med en massa saker som ändå bara stod och tog plats! Vi sålde som bäst den första timmen när alla var som gamar för att få det "bästa" först. Mysig start på dagen med att sitta och titta på allt folk oxå.



Efter Esplanaden var det dags för Karros 30-års fest. (Emma kom hem en snabbis och hälsade på innan jag skulle börja göra mig i ordning.)
Vi var mycket folk på festen! Vi åt god varmrökt lax med nypotatis och romsås. Och till efterrätt blev det pannacota. Smaskens! Efter att ha varit mer, eller mindre förkyld hela veckan, så var det rätt så skönt att sticka hem redan vid 01.30!


Vaknar till ett sms på söndag morgon med texten " Kommer ni till stranden idag?" Så det var bara att ta på sig bikinin och köra ner till Lomma Beach. Där var mycket folk och bilar överallt! Trots det lyckades vi få en plats framför Malin o Niklas lägenhet! Skönt! Låg på stranden några timmar innan vi gick upp till dom och la oss i trädgården en stund. Vädret var lika fint hela dagen! Tur att det blåste lite så att man inte kokade på stranden..
Vi avslutade kvällen på Oliveras med en gnocci talrik och bubbelvatten :) Härlig dag med härliga vänner!

 
  



Snuvig info från skrivbordet..

Nu är det snart dags för hemfärd.. Eller ja.. Jag har en liten lista som ska följas nu bara.. En 8 punkter innan jag har bockat av allt på min lista idag. Och jag som börjar må som ett as med min förkylning! Jag kan inte vara dålig. Jag har inte tid till det! Strax mot Nova och klänningen!! Me like!

När jag väl börjat handla..

kan jag lika bra fortsätta...
Mer shopping! Fynd på rean! Första gången på 100 år som jag hittar något på rean. Och dessutom fina saker som jag hade sett innan, men inte velat unna mig.


Lite kortare stickad kavaj med marinblå detaljer.
(Såhär länge sedan var det som jag börja drömma om kavajen... ) Över ett år! Säg inte att jag impulshandlar! :)

 
V-ringad tröja med rynkade detaljer bak. (har jag på mig idag!)

Köpte en klänning från Tiger oxå. Men den ska jag ha på mig på Karros 30 års fest på i morgon. Då ska jag visa upp den ;) Ångrade att jag inte köpte en till klänning från Tiger med "gudinne skärning" men ringde och fick lagt undan den tills ikväll. Så jag ska inom Nova och hämta upp den! Jiippie!

Tadaa

Dom här fina grejerna var det ju som gömde sig i påsen! Om ni inte har varit hos Emla så är det verkligen värt ett besök! Ni hittar henne på Stora Gråbrödersgatan 12 i Lund, eller här. Hon hade fått in så fina sommarsaker så jag blev helt salig. Men jag fick med mig lite godbitar i allafall!


En blomsterranka med vita rosor, som dekoration, eller i cykelkorgen t.ex


Söta små glasvaser som kan vara bra att ha... :)


och ett hjärta i vita fjädrar ♥

Helg att se fram emot!

Så skönt att det äntligen är fredag! Vi ska snart iväg på lunchen och ha vår sedvanliga köttfredag på Glorias!
Ikväll sticker jag och Syrran hem till mamma och pappa och äter. Vi ska få med oss alla våra påsar som vi ska stå och sälja på Esplanaden sjuuukt tidigt i morgon. Mycket från stugan nu när vi rensade den. Men även lite kläder, skor och väskor som ska iväg. På lördagkväll har Karro sin 30 års fest med en massa folk som är bjudna! Det ska bli jättekul! Nu när man har hittat en klänning oxå så känns det ännu roligare ;) På söndag kommer jag nog vara helt slut. Om jag har lite ork kvar ska jag ta mig till center syd och prova glasögonen från Prada so mjag beställt. Hoppas dom är fina på nu!
Lunchtime! Mot köttet!

Michael Jackson 1958-2009

Jag måste uppmärksamma att King of Pop dog igår kväll. Det är så sorligt! Han var ju en stor idol när man var liten. Han har ju knappt gjort en dålig låt ens! När det kom ut att han skulle göra så många spelningar i London visste jag direkt att mer än hälften kommer att ställas in. Nu blev det ingen spelning alls..


Bra start!

Har funderat länge på vad som kunde vara ett bra inlägg för att börja blogga igen. Kan man få en bättre start på bloggandet än med en ny-shoppad påse från Hemma hos Emla?! Nyfiken i en strut? Håll ut! :)



RSS 2.0