Nya naglar!

Syrran var snäll och gjorde nya och fina naglar på mig idag! Fick ingen bra bild på det direkt. Men duktig är hon! I februari börjar hon på Studio S i Hjärup som nagelteknolog och jag önskar henne all lycka och hoppas det kommer gå bra. Men det vet jag ju att det kommer att göra ;)


Beställt!





Espadrillos och den gröna tunikan har redan kommit. Det andra kommer förhoppningsvis snart. Kunde inte välja vilken överdel jag skulle ha till bikinin. Så jag beställde båda, så får vi se vilken som sitter bäst på. Tur det är ett tag till sommaren så jag kan öva på att gå i espadrillosen....

Kakeldekor

Tittade på ett HomeStyling program igår. Tänk vad roligt att få inreda med någon annans pengar! Det hade varit skoj! Dom satte på kakeldekor på toaletten, kanske inget som jag valt, (illgrönt) men jag var ju givetvis tvungen att leta upp liknande på nätet. Och se vad fina jag hittade på favoritsaker. Bara ha en rad med dessa för och piffa upp det superfula kaklet i badrumet. Blir så sugen på att göra om med lite småsaker nu i lägenheten. En fondvägg i sovrummet hade oxå varit fint. Kul när man får inspiration.



Vilken seg dag!

Nu har jag snart, nästan tagit tag i mig själv och börjat att plocka undan här. Julsakerna ska ner, och jag ska göra mig i ordning. Jag sitter fortfarande i mjukis. Skulle ha träffat Katarina, som skulle lämnat nagelprodukter som jag hade beställt. Men hon skulle inte ner till Malmö fören i morgon, så hon tog två flugor i en smäll då. Det hade ju annars satt lite press på mig att jag skulle behövt vara klar, och lägenheten behövt vara städad. Men istället har jag segat hela dagen. Ganska skönt när man kan få göra det en dag oxå!

Happy New Year!

Nyåret firade vi in med en brakfest på 100 personer som våra kära vänner, Björn, Samuel och Elias hade ordnat. Med god mat från Klostergatans fisk, en stor lokal och en massa partysugna själar blev kvällen riktigt kyckad! Stort cred till grabbarna som faktiskt fixade det här storartat!

Skulle inte kunna tro att dom här 3 grabbarna drog ihop festen på Lophtet för 100 pers när man ser denna bilden ;)


Såhär fint var det när vi kom!

Nyårs festen var en maskerad fest och alla hade varit väldigt seriösa med sin utklädnad, utom jag typ.. Jag hade redan köpt min nyårsklännig och ville så gärna ha den på mig. Så jag pälsade till mig och gjorde en namnskylt där det stod MUF Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Det var ju succé. Får klä ut mig ordentligt till Halloween istället. Ett axplock från dom utklädda:

     
Bild 1: Fagra Christine
Bild 2: Fet Blondinbella och Marilyn Monroe
Bild 3: Elias, kompositören?! James "Tobbe" Bond, Andreas Cesar  (som vann bästa manliga utklädnad!) samt min egen Zlatan.....
Bild 4: Lina som Blair i Gossip girl. Helt klockren! Vann givetvis bästa kvinnliga utklädda, tillsammans med Goose

Nu får man koncenrera sig på att 2009 blir ett år fyllt med tid för nära och kära och nya upplevelser. Jag har bara tagit ett nyårslöfte. Och det är att jag ska spara mer pengar. Allt annat är nog förgäves. Jag vet ju att träna och äta rätt borde ha haft lite mer tid i 2008. Men det är inget jag tar mig för. Så jag lovar inget jag inte kan hålla. Träna ska  man ju göra för det är kul. Och äta god mat är ju det bästa jag vet! Så spara mer pengar är nog mer ett löfte för mig ;)

Jag önskar alla mina goda vänner, nära och kära ett riktigt gott 2009! Trots att det är den 6 januari och jag är lite sent ute!

Julfirande

Julen firade vi (jag och Syrran, mamma och pappa var utomlands) tillsammans med Jacobs nära och kära i hans föräldrars hus vid Finja sjön. God mat, massa julklappar och mysig atmosfär gjorde grunden för julhelgen. Vi hade det så bra!


Tomten kom med et stooort paket till Melvin...



...som var en aning skeptisk.



Att bada på julafton är ju lite mer av en tradition numera :)


 
Jacobs föräldrars fina hus med den underbara utsikten mot Finja sjön. Kan man annat än älska det?





På juldagen åkte vi hem för utgång med våra vänner. Alla hade med sig mat som blivit över sen jul och vi träffades hemms hos Björn för lite knytis. Det blev kanon! Senare gick vi ut till ett ställe på Möllan, som kunde ha varit bra mycket bättre! Tidig hemgång för mig och Jacob pga tristess på utestället. Men det kan vara skönt att komma hem i tid och ta det lite lugnare någon gång. Tur att vi hade det så skoj hemma hos Björn innan!

   
Bild 1: Elias a.k.a Mr "fota mig"
Bild 2: Mätta och belåtna
Bild 3: Fråga inte...
Bild 4: Samling i köket!




Vi avslutade julhegen med att bjuda hem Malin och Niklas och åt en massa fondue och sjöng singstar hemma hos oss.
Nu är dom i underbara Thailand och har det varmt och gött. Där har dom oxå firat sitt första år tillsammans som förlovade! Yeeeyye! När dom kommer hem ska dom flytta till Lomma! Och det ska bli så roligt att få komma dit och titta! Vi är så spända! Kom hem snart!!


(Med denna bilden behöver jag nog inte skriva att jag och Malin vann alla tävlingar, förutom en, där vi hade det på niva svår och killarna på nivå lätt.) - Men jag gör det ändå! Haha


MÅNADEN som gick....

Ingen uppdatering på nästan en hel månad! Vad dåligt! Jag förstår att alla mina miljoner läsare måste ha legat sömnlösa om nätterna och undrat; vad håller hon på med? Skämt och sidor så bloggar jag för att jag känner för det, för att det är roligt att skriva av sig lite, och ett tidsfördriv i vardagen när allt annat går i slow motion.
Men självklart vill jag lägga in text och bilder om hur dom senaste veckorna varit!

RSS 2.0