IKEA

Det var fint väder när jag cyklade till jobbet i morse. Men nu är det inget höjdarväder längre. Vart tog solen vägen? Bestämde med Malin att vi ska till IKEA på torsdag! Något att se fram emot en torsdagkväll! Ska bli roligt. Hon tyckte det var sådärkul och dra med Niklas som helst vill springa genom hela varuhuset och ta med lite grejer i farten. Blir nog mysigare när vi går o tittar istället. Och äter köttbullar såklart! Det är ett måste!


Jag har hittat bokstäverna!

Jag har gått och kärat ner mig i bokstäverna Josefine har i sin hall hemma hos sig. Så vill jag ha det när vi flyttar! Jag tycker det är så fint!



Jag fick reda på att bokstäverna kommer ifrån Country by Mail och dom vill hem till mig nu! Där är så mycket annat fint oxå! Man blir helt salig.


Välkommen vecka 11!

Trots att vi haft mycket att göra på jobbet än så länge så känns det som det ska bli en bra vecka!
första dagen på 12 veckors nyttigheter startade bra. Frukost på jobbet, lunch med stooor sallad och lasagnette. Sen liten snabbrunda på lunchen runt parken. Ikväll blir det massage hos Sandra och sen kanske en prommis med syrran. Känns ju riktigt bra att vara nyttig! No more candy or cake for me!

RSS 2.0