Lilla Soffis..

Min lilla Soffa ligger och har värsta migrän anfallet på lagret. gumman! Tycker så synd om henne! Hennes syster kommer snart med lite piller, funkar inte det får vi stänga ner en stund så får jag köra hem henne..

Fel väst...

Snälla mammi var ute och hämtade västen till mig på Bik Bok. Men det var fel väst. Det kunde varken hon eller jag veta. Jag ska ringa runt och kolla i morgon om där är någon butik som har den kvar. Hoppas på det! Den är så fin och kan hålla mig varm nu när jag fryser så mycket!



Den här är det jue!

Jag fryser...

Jag fryser, jag fryser så att håret på-armarna-reser-sig-fryser! Vill så gärna ha pälsvästen från Bik Bok. Hade passat mig bra som fryser hela tiden. Undrar om dom finns kvar i butikerna? Jag retar mig på att jag inte köpte den när jag och Jacob var i Danmark. Såg den först där.tusan oxå! 
Jag är konstant förkyld, och börjar anta att jag får ge mig och gå till en doktor. Börjar bli lite tråkigt nu..
Kanske hjälper om jag hittar västen.. Eller en lång gosig polo tröja.


WOHO!

Sara ska gå bort till Espresso house och köpa en chai till sig själv och en varm choklad med marshmallows och grädde till mig. Mums. Det ska bli gott! Det bli nog dagens för idag!

neeeeej

Det som började som en bra dag har nu övergått till huvudvärk och frossa... Borde åka hem och sova. Men orkar inte cykla hem.. Försökte sova lite i fikarummet. Men lite svårt och sitta och sova.. Men åå vi ska ju till Sara ikväll och äta världens godaste mat! Jag får inte ha ont i huvudet då!! Crap..

En ny dag på jobbet!

Känns lite mer motiverat att vara på jobbet idag! Det var nog min lediga dag igår som gjorde att jag fick lite kraft tillbaka!
Hela gårdagen blev lite av en SPA dag. Var först på Jacobs mammas salong och fick en presentation av I.D Bare Minerals produkter som verkar bra! Vårdande för huden, speciellt om man har acne problem oxå! Sen fick jag håret tvättat med ett shampo som gav volym! Innan hon skulle åka fixade vi hennes naglar och gjorde en påfyllning så hon blev hel och fin igen!

Ikväll ska vi hem till Sara på jobbet och äta världens godaste mat! Det ska bli sååå smarrigt!!

Have a fab day!

Ja Tack!



Kofta 298:-
Jeans 398:-
Ballerinasko 129:-

Allt från H&M såklart!

Ångest

Ågren. Var och köpte ett par fina skor på Ecco som jag har fått värsta ångesten för. Jag behöver ju ett par finskor, och det är det ju. Och Ecco skor är ju bra. Det vet vi ju. Men priset är lite häftigt.. Fast det är ju bra skor. Vad ska jag göra? Vilket I-lands problem.

Måste nog räkna ut hur mycket jag har och handla för i Estocolmo.... Så jag inte gör slut på lönen direkt..

Den stora blodgivaredagen!

Om en liten stund ska jag bege mig till tågstationen för att  hämta upp Soffan, för att sedan ta oss till Blodcentralen i Lund. Vi ska vara duktigt Svenssons och ge blod! Eller i allafall kolla efter om vi är värdiga att få ge blod.
Soffan skulle ha med sig kameran. Hon är livrädd. Kommer kanske upp en bild på hennes vita ansikte lite senare. Haha

STHLM here we come!

Om några helger åker jag, Soffan, Syrran och Carran upp till Estocolmo! Jag har en hel lista som ska införskaffas! (Hoppas jag!) Lite av godbitarna som är tänka att få följa med hem


Mitt nya jobb!

Jag har nog inte sagt på länge hur glad jag är för mitt nya superbraiga jobb!! Jag längtar så tills jag börjar! Nu på fredag blev jag ju inbjuden på tjejkväll på kontoret med tacos och film med alla tjejerna på lundakontoret. Det ska bli så kul o träffa alla igen! Woho vad jag är glad och tacksam för mitt nya jobb!


Siri

Kolla vad mysigt Siri tyckte det var att hoppa i påsen från Emla i torsdags. Dom hann inte mer än att få ur ljusstaken innan hon låg i det.




I andra hand..

Länkade mig in på en sida som Prinsessan tipsade om. Jag kännde med henne... Läste hela historien, från början.  Fast jag inte har något att jämföra med, eftersom jag inte varit i den situationen. Så gör det ont när man läser. Man känner hennes ensamhet som fylls upp av en glädje med en snabb blick susandes förbi kontoret. Eller sms ljudet som lyser upp hennes dag. Jag är så glad att jag hara min älskade. Och att jag är trygg i vem vi är. Men jag förstår. Att vara förälskad gör ont, speciellt om han inte är din. hur länge håller det på innan nån vet? Jag hade inte haft ett psyke för att vara Mr Finans. Aldrig.
Men alla har varit olyckligt förälskade, och alla vet hur ont det gör när man är ensam.
Kan inget annat än känna tacksamhet för mina nära. Jag är glad att jag är den första och främsta för min J. Precis som han är för mig. ♥


Det blev djupt...

Manisk....

Jag har kollat min mejltusen gånger nu sen jag la in annonserna. Jeansen är redan "sålda". Hon sätter in pengar på onsdag och jag skickar dom direkt efter det. Känns bra. Verkar vara en rar tjej.
En som mejlade om jackorna nu. Gick ner lite i pris om hon skulle ta båda. Hoppas hon gör det!


Måste nog skicka iväg ett sms till S. Kolla så allt är bra..

Mys med La Familia

Nu är vi hemma hos mamma och pappa. Har ätit grillat och ska nu äta hembakad äppelkaka med vanlijvisp. Mums! skönt att ta det lugnt ibland och bara umgås!

Finders Keepers!

Jag hittade syrran! Hon var sovandes. Klockan två!! Med mobilen på ljudlös.Gött

Har krypit ur sängen och fått gjort lite saker som skulle bli gjorda idag. Plockat undan lite, lagt ut 2 annonser på blocket som jag borde ha gjort för ett tag sedan. Hoppas någon nappar på det! Här och här är dom. Ska ta en liten snabbstädning innan jag åker och hämtar upp syrran för vidare färd till föräldrarna. Mysigt och träffa pappi som varit och jagat i en vecka!

Syrran var är du??

Nu har jag ringt syrran sen klockan var 11.00. Var är du?? Börjar snart få lite panik. Hon vet ju att pappa kommer hem idag och att vi ska dit. Så varför svarar hon inte?
Min rygg är helt pajj idag. Så att gå bort till henne är ett helt projekt. Men jag måste nog göra det. För och kolla om hon är där. Jag har ju nycklar nu ju. Tänk om det hänt något. Jäkla syrran!

After Work

Ikväll efter stängning bär det av till Herkules Bar för lite After Work med tjejerna. Mysigt! Förhoppningsvis lite tapas oxå. Vi får väl se. Soffan kanske har med sin kamera så kommer det upp lite bilder på kvällen senare.

God mat och Wii

Vardagslyx när Tessan och Padde bjöd på bakadpotatis med havsröra igår kväll! Vi spelade lite Wii, bowling och tennis. Jacob blev lite sur för jag var bättre än honom på tennisen... :) Hehe..
Givetvis glömde jag min kamera med alla fina poser (med Wii kontrollen i handen) hemma hos dom. Så jag får lägga upp dom bilderna senare.. Men mysigt hade vi! Bästa vänner är livet!

     



Fint dukat med alla glasljusstakarna...

Höstrusk





♥ Kofta, Ellos
♥ Ribbat linne, Top Shop
♥ Jeans, Only
♥ Uggs från Syrran

Tidig morgon!

Värst vad man hinner med mycket när man går upp tidigt! Jodå! Jag var uppe klockan sjui morse! Fick iväg ett sms till Tess 07.10

Jag är uppe! Jag klarade det! Hurra!

Så nu har jag hunnit med ett duscha, bädda sängen, lägga in en maskin tvätt (som nu ska hängas upp), vika ihop kläder som skulle in i garderoben, plockat undan nagelbordet, ätit frukost, förberett lunchen till idag, sminkat och gjort mig i ordning. Vad skönt det känns! Nu ska jag ta tag i tvätten och sen iväg till jobb. Kanske kommer upp en dagens idag oxå!

Flitigt

Så mycket jag har hunnit med redan nu på morgonen! Jag sov givetvis lite längre än planerat. Men bara pga en dröm som jag var tvungen att få reda på hur den slutade..
Körde inom Grafiti Café och fick med en frukost fralla som jag åt med en kopp gott te.
Sen har jag hunnit med att plugga lite om handens anatomi och fysiologi, och muskelrna i armen. Intressant!
Har prisat och hängt upp lite fler örhänge och tillochmed ändrat om en modell så den blev lite enklare och snyggare.
Snart kommer Soffan, då blir det lite lunch time. Vad är jag sugen på idag då?



Hjärta

Jenny ♥ att syrran bor så nära att vi kan komma till varandra när vi vill på dygnet!

Dagens snällis!

Min bästa Soffa kom in till stan och tyckte att vi kunde dela henens tonfisksallad som hon hade gjort. Hon skulle bara iväg och träna först. Sen ska vi luncha lite ihop. Snällt va? Perfekt då jag inte hade någon mat med mig idag. Precis vad jag behöver en måndag som denna. Lite kompismys lyser allltid upp dagen!

Mån-dagens

Lite mys idag. Orkade inte med något annat..



♥ Mintgrön Kofta, Gina Tricot
♥ Vit v-ringad top, H&M

Varva ner

Inget ställe är bättre än att varva ner på än uppe hos Jacobs föräldrar. Vi åkte upp i lördags efter jobbet och var kvar till söndag em. Vi hann med både grillad fläskfilé, bygga naglar på Jacobs mamma och suschi dagen efter. Blir alltid mycket snack när i är där uppe. Hjärnan går på högvarv, så det blev ett tidigt sängbesök för min del.


Plockade lite härligt höstiga kastanjer från deras stora kastanjeträd på uppfarten. Kan vara fint till dekoration i butiken!

Måndag!

Härliga, härliga måndag??
Nä, det är inte sant. Ställde klockan på 07.15 eftersom syrran sov hos oss igår tänkte jag gå upp och hålla henne sällskap innan hon åkte till jobbet. Men jag var ju så grymt trött, att jag bara ställde om klockan till  08.15... Hann med en dusch innan det var dags att slänga sig på cykeln. Usch.. Dåliga Jenny. i morgon ska jag minsann upp i tid!

Hur sjukt var inte detta?

Jag surfade runt lite och skulle se om jag hittade någon rolig blogg i Lund. Kom in på bloggportalen.se och tyckte att jag kännde igen den bilden lite för mycket. Och kolla! Där var mitt inlägg. Jag visste inte ens att man var kopplad till bloggportalen. Men det var ju skoj! Ska fortsätta leta efter en kul blogg i Lund i allafall! :)


Kolla vad fin!

Soffan hade med en fin klänning till mig igår som vi båda suktat efter. Hon köpte sin i duvblått. Den är oxå jättefin! Men jag har nog inget som skulle passa till det. 149:- på Gina Tricot. Vilket bra pris! Har haft en liknande, men den är sönder i sömmarna, så ut med det gamla och in med det nya!


..Syns inte så bra, men den är omlott och har ett band runt midjan..

Sofies naglar!

Sofie fick sin andra omgång naglar ikväll. Får hoppas att hon låter dom sitta kvar denna gången! Jag har instruerat hur hon ska göra med oljan hon får med, så dom håller sig fina längre! För det gör stor skillnad om man oljar in naglarna varje dag! Malin hade varit jätteduktig med det. Så hon hade knappt något släpp alls. Duktig tjej!

Såhär blev Sofies naglar:




Nu får det snart vara bra..

NU har jag ju packat upp hela dagen och börjar bli ganska trött på det. Börjar bli irreterrad på småsaker, kanske är hungrig? Jag bara tänker, på mitt nya jobb kommer jag inte känna såhär. Lääääängtar till jag ska börja! Hade varit toppen om jag kunde ta med mina tjejer dit oxå. Då hade lyckan varit total! Men det går ju inte. Det vet vi ju..
Snart hemfärd. Sen naglar på Soffan och en promenix runt stan.

The days!



♥ Svart kofta, Gina Tricot
♥ Vit tunika, Ellos
♥ Jeans, Tiger of Sweden
♥ Skor med rosett, H&M
♥ Halsband med pärlor, Viva La Diva

Uppackning

Man står aldrig sysslolös på jobbet. Fast det bara har varit typ 20 betalande kunder. Vilken tur att jag och Soffan var och hämtade varor i tisdags! Jag packar upp och packar upp, och packar upp.. Nu ska jag börja och prisa det jag packat upp på förmiddagen.
Var ju tvungen och pausa med lite lunch innan. Köttbullar med stuvade makaroner från igår. Mums!
Nu, tillbaks till prismärkning!


GLAD!

Idag var jag och skrev på papperna på mitt nya jobb! Det känndes så skönt! Alla verkar så hiimla gulliga och rara! Jag blev bjuden på deras tjejkväll i oktober. (Innan jag ens börjat!) Film och tacos! Kan det bli bättre!? Jag är så sugen på tacos redan!
Det ska bli jättekul att lära sig en massa nytt och hjälpa kunder som ringer och vill ha support! Men vad nervös jag är inför mina nya arbetsuppgifter. En månad kvar till jag börjar! Det ska bli såå kul!!

Påfyllning!

Jag och Soffan var ute på lagret och hämtade lite påfyllning till butiken igår. Så nu står vi i kartonger upp till öronen i butiken. Skönt och känna att man lever! ;)

 
Såhär kul hade vi!

Tisdagen i bilder















Nageldags igen!

Gjorde franska naglar på Malin för första gången hemma i måndags. Dom blev fina! Tog lite tid bara...

 





Söndag!

(Uppdatering är heeeeemskt seg, jag vet att det är ondsdag. Men jag hinner ju inte...)

Söndag klockan 09.00!
Nagelkurs dag 2 denna helg
Prov
Modell 12.30 (Mammi)
Gjorde första gången med fransk manikyr på min modell
Gick bra!
Hem
Sov


Lördag kväll

Klockan 19.00 begav vi oss hem till Elias och Karin för lite födelsedagsfirande! Han fick en massa fint! Vi köpte Borats Mankini till honom, (lite rädda att den skulle komma på när vi var där, men vi klarade oss...) sen fick han böcker, massage till ryggen, usb-platta-för-att-hålla-kaffet-varmt och lite till. Det bjöds på god ost och *****skalle! Det är ju bara det godaste! 21.30 begav jag mig hemåt. Pluggis som man är så ville jag plugga in lite mer till provet på söndag innan jag somnade. Så lite hann jag med innan jag slockande. Dom andra stack vidare till Hipp och hade hur trevligt som helst! Jag ska ta igen det när kursen är över! Wihoo!


Lördag!

Vår andra helg på nagelkursen började klockan 10.00 i Höör. Det är så sjukt roligt! Först hade vi lite genomgång med lite sidor som vi skulle ha läst till lördagen. Som vi skulle ha ett litet miniprov på söndagen. Lite krångligt med alla dom latinska namnen. Men det är bara och plugga så sitter det oxå!
Sen övade vi på varandra att göra fransk manikyr! Det var skoj! Men jisses vilket jobb! Förstår inte att det ska ta en timme när man väl är klar med utbildningen och har jobbat några år med det. Nu tar det ju hur lång tid som helst! Men skoj var det. Vi hann bara med en hand var, så jag plockade bort den när jag kom hem på kvällen. Ville inte gå runt med en manikyr hand och en vanlig..

Fredag, fredag, fredag!

I fredags var mamma, pappa, syrran, Jacob och jag på Grand Hotel och åt en god middag för att fira mitt nya jobb! Så hiimla roligt att alla är så glada för min skull! (Jag oxå givetvis! Jag kan knappt hålla mig och vill gå runt och le hela tiden! Jag fick det, jag fick det!!!) Jag åt en lyxig räkmacka, oxfilé till varmrätt och en chokladmousse till efterrätt med en massa gott vin till. Alla var nöjda med kvällen och det var så mysigt att hitta på något med familjen!

Riktigt dålig updatering!

Det har inte riktigt hunnits med att uppdatera bloggen något vidare denna helgen. Men här följer en liten snabb uppdatering ovan..

Nagelkurs!

Nu ska jag snart gå ner till garaget och hämta bilen så ska jag och syrran köra iväg till vår tredje nagelkurs! Ska bli kul. Kommer hem igen vid fem fullproppad med en massa nya saker vi lärt oss! Skoj! Have a nice saturday!

Tupperware

Jag var ju med mammi på Tupperwareträff för alla värdinnor som hade haft party hos sig vecka 37-39. Man fick en massa bra-och-ha-saker med sig hem! Mamma och hennes konsulent fick gå upp och vara med i bästa försäljingen där hon fick ett litet "tårt set" (som jag senare fick.) För att jag var med som gäst så fick jag ett äpple, som fungerar som "plast bananen" du har med dig i väskan för och skydda din banan. Sjukt smart! Alla som var där fick slutligen en liten burk som tack för att man kom! Så rart!




Får inte glömma bort!

Oktober är ju en rosa månad! Trots att man redan har rosa bandet så måste jag nog iväg och köpa årets rosa band. Bandet är formgivet av Ingegerd Råman som är en av Sveriges bästa glas- och keramikformgivare. På bandet står små tänkvärda ord som löper från bärare till bärare. Kostar 20:- Kan det väl vara värt!


Jag tror jag behöver en sån här

Nu när jag ska jobba på kontor behöver jag kanske en snygg väska att ha lite block och pärmar i. Eller det är det jag försöker intala mig själv i allafall. Har suktat efter denna länge och nu har dom fått in dom i svart igen. (Har bara funnits i rött och brons innan) När jag tänker efter har jag nog ingen svart väska faktiskt. Hur kan det komma sig. Om någon tycker jag är värd en grattis-till-nya-jobbet-väska så hojta bara till!


Ingen vanlig syn!



Nä det är verkligen ingen vanlig syn att jag har en massa böcker och anteckningar uppslagna och sitter och pluggar! Vi har en massa att läsa till helgens nästa nagelkurs. Det är spännande. Men svårt! Nu är den läran om hud och sjukdomar. Där är en del och läsa igenom. Men det är spännande och lära sig något nytt. Ser verkligen frame emot helgen när vi ska lära oss bygga franska naglar. Mina fick bli blodröda idag. (Mavala Las Vegas Nr. 33)



En suddig dagens

Vet inte vad som händer med min kamera. Har börjat få för sig och ta suddiga bilder emellanåt. Men här är en lite suddig outfit för idag då!



♥Vitt linne, Gina Tricot
♥ Svart kofta, Gina Tricot
♥ Jeans (fick i födelsedagspresent!) Tiger of Sweden
♥ Sjal med diamanter, Gina Tricot
♥ Skor med rosett, H&M

God morgon!

Goder Morgon! Var uppe klockan åtta idag! Bra gjort av mig. Jag tänkte när klockan ringde att upp och hoppa direkt! Så nu har jag ätit lite frukost. Jaocb hade nog tagit med min Yoggi till jobb. Så det blev knäckemackor med ost och gurka. Gott! Ska försöka hinna med mina egna naglar innan jag cyklar iväg!
Ikväll är det Tupperware event som mamma blivit bjuden till. Jag ska följa med som stöd :) Klart man ställer upp. Hon hade ju ett party förra måndagen, och hon är med i en tävling för värdinnor som haft partyt att vinna på hur mycket man fick sålt under sn kväll. Hoppas hon vinner!

Lyxigt!

Nu har jag gjort vid naglarna på mamma. Dom blev röda och fina!
Efter jobbet var jag, Jacob och mamma och åt på Grand Hotel. Det blev vars en stooor räkmacka och ett glas vin. Vilken vardagslyx en onsdag!
Jag är så trött  nu så jag skulle kunna somna knäll och fall! Ska se lite på oskyldigt dömd med Persbrandt först bara.. Sen blir det godnatt.


1 Oktober 2008




♥ Vitt linne, Gina Tricot
♥ Rosa tröja med knappar, Vero Moda
♥ Svarta jeans, Bik Bok
♥ Svarta höga stövlar (favvisarna) Bianco
♥ Armband med rosa/lila kulor, Viva La Diva
♥ Armband med berlocker, gjort själv idag!

Från Emla!

Jag har lovat Emelie att lägga upp en bild på hur fina mina glasvaser, ljushållare och bricka blev till alla mina nagelsaker jag har! Så här mysigt har man det när man gör vid naglarna hos mig!




Tvingad att blogga..

Sofie tycker det är för dålig updatering här hos mig idag..
Men jag kan ju inte skriva mycket mer än att jag har fått världens bästa jobb! :) Vi har firat lite här idag med en chokladbiskvi! Låter lite fjuttigt nu när jag skrev det. Men det var en bra eftermiddagsfika!

Jag ska göra vid mammas naglar ikväll och innan det ska vi ut och äta och fira lite till. Det var trevligt med allt firande. På fredag ska vi ut hela familjen och äta på St. Michels vinkällare. Det ska bli jätte mysigt! Måste ringa dit idag och boka bord!

Måste ju ta med den fina bilden som Soffan ritat på mig. Soffan hjärta Pain = Sant


Måste le hela dagen! :))

Jag kunde inte låta bli att le i morse när jag vaknade. Jag har fått ett nytt jobb! Woho!
Just nu sitter jag i soffan och mega diggar till denna underbara låt!



RSS 2.0