Packning!

Fick lagt fram lite packning i morse, som givetvis behöver bantas ner en aning till.. Många linnen behöver man och en och annan klänning till kvällarna! Mamma och jag ska ut och leta jeansshorts ikväll efter jobbet.
Jag tillochmed strök världens drygaste (men finaste) tunika, och syrrans kjol som jag fått låna. Extra plus för att jag sydde fast ett band på ett linne som legat  söndrigt ett tag som får följa med som fest topp! Känner mig duktig av att ha tagit tag i det tråkigaste..


Omänskliga arbetsförhållande!

Försöker få tag på någon som kan hjälpa oss att inte ha så omänskligt varmt i butiken. Men cheferna skickar över det till fastighetsägaren som ska komma och kolla idag eller i morgon, dvs dom kommer inte fören det är höst. Jag blir så irreterrad på att vi ska stå i denna värmen och jobba,vara trelviga och orka stå här i flera timmar! Det är inte klokt! Hade jag fått bestämma hade vi fixat in en riktigt AC eller fått stänga butiken pga ömänskliga arbetsförhållande. För det kan ju inte vara meningen att det ska vara varmare i butiken än vad det är utomhus?!

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon! Måste städa ur garderoben för att försöka hitta vad jag ska ha med mig till Spanien.. Men jag är ju så slö! Kanske efter lite tunnbröd så får jag lite mer fart!
Ska iväg med mamma och leta efter jeansshorts idag. Jag hoppas verkligen att jag hittar några!

Slutar tidigt..

Slutar nog lite tidigare idag oxå. Tänkte gå vid fyra. Hem och kanske packa lite vore på sin plats?!
Jag vill så gärna ha ett par jeansshorts till resan. Känns så användbart. Men jag har inga gamla jeans liggande som jag kan klippa av och har inte innan hittat några shorts, så lär ju inte göra det nu heller.. Att pengarna är på noll är ju ingen hemlighet i heller... Kanske ska kolla på blocket om jag hittar några gamla jeans jag kan klippa av! Det ska jag göra! ciao!

Från en sol till en annan...



Här är vi på söndag! Jag längtar så jag nästan spricker. Jacob och Padde räknar timmar tills vi är där. Vi kommer nog göra en segerdans när vi kommer ner! haha
Tänkte kolla upp lite som är värt att åka och titta på när vi  kommer ner. Kan vara spännande. Borde nog ta ledigt från jobbet och packa, handla det som behövs och göra klart allt inför resan. Men man måste ju jobba lite oxå. Så det blir väl panik med allt som vanligt på lördagkväll istället.. Tessan tog ledigt idag för att packa. Smart drag!

Till mammi

Jag tyckte den var så fin!



Glad låt!

Blir man inte glad när man hör denna låten så kan man lika gärna vara sur resten av livet!


Sara har gjort det blommigt!

Sara satte blommorna som jag kämpar för att hålla vid liv bland smyckena. Gulligt tyckte jag!



Nu får jag ut och vattna blommorna utomhus så dom inte torkar ihjäl. Då blir inte Sofie glad.. :)

5 dagar kvar...

.. tills vi åker till Spanien! Viva España! Jag ska sola, och bada, och shoppa, och gå på marknader och äta god mat, och, och , och..... Gaaaahh vad jag längtar!!



Haha den här videon var ju bara klockren. Inte den nyaste tekniken på musikvideor, med tanke på att han svävar som ett spöke mellan bilderna..  Haha

Tisdags kläder

Funderar på att klippa av en "volang" nertill. Så det känns lite mer som ett linne istället för en tunika. Kan andå inte ha den som enbart en tunika utan något under. Måste ha shorts eller jeans till. Det blir nog så i eftermiddag när Sara kommer!

   

♥  Tunika (Snart tubtopp) Gina Tricot
♥  Romantiska örhängen i lila med en dam i silver, Viva La Diva
♥ Skor, H&M med hemmagjord rosett

Dagen som började bra

Söndagen frukost! Hur kan en dag gå dåligt med en sån här lyxig frukost avnjuten i solens underbara hetta?!


Godmorgon Tisdag!

Gårkvällen spenderades på Elysée med Jacobs föräldrar som hade tagit sig ner till Malmö för ett stort inköp... Haha dom är inte kloka. Men kul ska det bli! En mysig middag med massa mat! Jag blev helt proppmätt! Kunde knappt röra  mig. Men det är väl så det ska vara när man äter fondue?

Värsta helgen på länge, (med lite godbitar..)

- Satt "vuxenvakt". - Dåligt!
- Åt kungskrabba, hafskräftor och räkor! -Mycket  Bra!
- Var vaken till halv fyra i lördags. -Dåligt!
- Vaknade till solsken på söndagen! - Mycket bra!
- Faffis gick bort.. ♥  - Dåligt..
- Tessan och Padde bjöd hem på god grillad mat! - Mycket bra!
- Somnade som en sten på söndagskväll. -?

Garderobsdrömm..

Jag hade en riktigt sjuk dröm inatt. Tessan och Padde håller ju på att göra vid för fullt i sitt hus. Och det som stod på schemat nu var dressingroom! Så  nu har dom varit och inhandlat garderober och lagt in i hyllor och fack. Pratade med Tessan igår och det hade blivit jättefint! Jag kan knappt bärga mig för att se! Men jag kommer nog vara sur en timme när jag ser den, för jag kommer att vara så avundsjuk. haha. Men jag drömde att dom skulle ha inflyttningsfest och alla var så spända på att se hur det hade blivit, men istället för en normal dörr hade dom gjort en liten trekant i ena hörnet utifrån rummet som man skulle klämma in sig i. Och var man för tjock så kom man inte in, eller fastnade. När du väl krypt igenom trekanten så kom man mitt in i alla skjortor och klänningar som dom hade hängt upp. Lite som ett lönnrum. Alla tykte att det var hur knäppt som helst, men T & P tyckte att dom hade gjort ett kanonbra jobb. Haha. Tur att jag vet att man slipper trycka in sig i en trekan för och kolla hur bra det har blivit! Jag komme nog spendera en hel dag med o bara sitta o titta på allt.
"Hej, kan jag komma hem till dig o sitta i din garderob idag?" Haha


Gourmet Grön

Vi kommer få en ny granne bredvid butiken. Lokalen där Spot hade sin restaurang innan har stått tomt i över ett år nu. Så läste jag i tidningen idag att Gourmet Grön ska öppna upp. Och jag hade tur att hälsa dom välkomna hit, för dom är och pysslar lite inne i lokalen idag. Dom verkar hur trevliga som helst. Jag tror det kommer gå riktigt bra här inne i Lund. Studentern är mer medvetna och vill äta nyttigt och ekologiskt. Så vi önskar dom all lycka till! Jag kommer nog vara storkund! :)


Snart helg!

35 minuter kvar tills jag kan fira helg!
Ska åka upp till Jacobs föräldrar i Hässleholm där vi ska sova oxå. Mycket sovande hos föräldrar denna helgen. Natten till idag stannade vi och sov hos mina föräldrar, och idag blir det Jacobs!

Det är säkert 30 härliga grader ute odag, och säkert 40 o-härliga grader i butiken... Tack för AC:n förresten! Nä just det, vi fick ju ingen.........

Jobb, jobb, jobb..

Håller på att söka lite nya jobb, eftersom så småningom kommer buitiken att stänga ner. Så det gäller ju att vara ute i god tid! Jag har skickat iväg ett CV till en klädesbutik som kommer öppna till nästa vår, och skickat ett cv till ett bemanningsföretag. Som kundtjänstmedarbetare, och ha hand om diverse kontorsarbete. Och det had ejag tyckt varit en rolig omväxling. Gillar ju att ha ordning och reda runtomkring mig. Så jag hoppas verkligen på det. Det är tydligen rätt så snart dom behöver en ny. Så jag håller tummarna! Hoppas ni med gör de! ;)

Wooohoo nu köör vi!

Inte fullt så bitter!

Insåg ju igår kväll att jag skulle stå själv hela dagen idag oxå. Men idag känns det inte så farligt! Kanske för att jag och Jacob åkte ut till Bjärred och åt sveriges godaste mjukglass! Idag är en skön dag!


Ny dag! Ny färg?

Sitter och försöker att måla mina naglar på jobbet. Går sådär.. Kunder emellan gör ju att jag ser ut som en fjant i kassan. Men än så länge har jag inte kladdat till det. Måste ju vara fin om det ska bära av till Danmark med Jacobs föräldrars båt i morgon! Och ikväll när vi ska hem och mysa hos mamma och pappa. Ska bli så trevligt!

Många är det..

Man märker ju verkligen när jag inte har något att göra. Såhär många inlägg på en dag har jag nog inte skrivit på länge. Men det är kul!

Jag ser mållinjen..

Nu har jag snart klarat av en hel dags jobb i den stekheta solen. Jag e lite gnällig o tjatig om detta idag. Men det tycker jag att jag får vara. Med tanke på att vi har haft sol en gång i sommar, och att jag var ledig i tisdags, då det inte var någon sol. Så måste jag få vara gnällig. Men snart så lockar stängning och sen ska jag vara ute hela kvällen! gött!!

Ett gott skratt förlänger livet!

Haha hittade dom här på nätet. Man ska skratta, mycket. Det ska vara bra för själen ;)

"En turk, en somalier o en Skåning satt i en bar.

Turken svepte i sig sin öl. Kastade glaset i luften, drog upp sin pistol o sköt sönder glaset. I Istanbul är det så billigt med glas så vi behöver aldrig dricka ur samma glas 2 gånger.

Somaliern svepte även han sin öl. Skjuter en kula genom glaset och säger: I Mogadishu har vi så mycket het sand att vi inte heller behöver dricka ur samma glas 2 gånger.

Skåningen dricker lugnt upp sin öl, drar sitt vapen, skjuter turken o svartingen o skriker: I Skåne har vi så jävla många invandrare så man behöver inte supa me samma blattar 2 gånger."

Förlåt, men jag var tvungen! Haha

"En vit man och en neger sitter i bastun. Den vite mannen har tatuerat in sin flickväns namn WENDY på snoppen. När han sneglar snabbt på negerns snopp ser han att även där står WENDY.
- Jaha, jag ser att du också har en flickvän som heter Wendy! Säger den vite mannen och pekar mot negerns snopp.
- Nej, det har jag inte, den drar bara ihop sig efter en kalldsuch, svarar negern, drar ut den till sin rätta längd och visar texten "Welcome to Jamaica and have a nice holiday!"."

Haha den är såå bra! Var egentlligen den jag letade efter.. Jisses till och vara lång lixom.. haha

Efter stängning..

Efter att jag cyklat hem som en tosing, rakat benen, smörjt in mig med Dove´s summer glow och fått på mig ett par shorts och ett linne så blir det nog raka vägen hem till mamma och pappa. Jacob skulle klydda nu på dagen och ikväll ska han spela fotboll. Så jag får lite mer Jenny o mamma tid ikväll. Eftersom pappa oxå roar sig med fotbollsträning ikväll. Fast med damerna såklart!


Spanien!

Nu är det inte långt kvar tills vi åker med våra bästa vänner ner till Spanien i 2 veckor! Jag längtar såå varje dag! Det ska bli så skönt och ligga på playan och surpla sangria dagarna i ändå!
Får kanske börja se över bikini förrådet och se om där är något som fortfarande passar..


Varm salami/feta toast med sallad

Jag och mamma smög iväg och lunchade en halvtimme. Mysigt att sitta i solen och äta sin lunch! 2 timmar och 45 minuter kvar till jag kan stänga och gå hem. Vad har jag gjort för att förtjäna det här just idag när det är så fint väder?!

Pyssla

Jag och mammi sitter bak och pysslar. Lite örhängen till hennes halsband hon köpt. Det är lite knepigt men med lite (mycket) tålamod så går det bra! :)

SOLEN!

Blir man inte bara på världens bästa humör när det är såhär fint väder?!

Farliga H&M katalogen...

Hade lite tid över (tyvärr) och hittade massa fina säker från H&Ms höstkatalog. Man får tänka att det är ju faktiskt billigt i längden och kläder har jag inte köpt för mycket den sista tiden.
Ett stort plus för henne på kundtjänst som hjälpte mig med beställning och returnering av 2 andra varor. Det uppskattas med trevligt bemötande!
Dess godbitar kommer snart hem till mig :)



Den vita t-shirten med tryck är mitt första inköp med organic cotton. Riktigt stolt! Sjalen har jag i grått sen innan, och jag bara ääälskar den!

Frukost

Efter frukost på Graffiti med bulle och granatäppledricka tänkte jag faktiskt sätta mig ute på trappan utanför butiken och njuta av solen lite. Det kan väl inte skada? Det är ju världens finaste väder ute och det kanju inte vara meningen att jag ska vara inne till klockan 18 ikväll?!

Vid tolv, ett tiden kommer mammi och ska äta lunch med mig. Det blir nog graffitis uteservering. Hoppas på det i allafall. Vi får se vad hon vill äta. Mys, mys, mys!

Nyttigt?

Försöker att äta så nyttigt som möjligt efter 2 veckor i England, med pommes varje kväll..

Dagens frukost: Knäcke med Keso och grönsaker och en kopp te!


Partaj!

I lördags var jag, Tessan och Karro N uppe hos Sandra och hälsade på i hennes och Tompas fina lägenhet!
Vi var först ute och åt jättegod mat på en japansk restaurang och gick sen tillbaka till lägenheten för att börja förfesta. Efter mycket tjejsnack (och en hel del rosé), blev det utgång till Tivoli. Var ju ett par år sedan man var där sist.. Efter några timmars dans letade vi upp ett ställe som gjorde goda varma mackor och jag och Karro fick ju såklart trycka ner en kebab oxå. Smarrigt värre! Vi hade så roligt och gick inte och la oss fören klockan var halv fem på morgonen.. Då var man lite sliten..
På morgonen hade Sandra ställt fram en hotellfrukost som vi smaska i oss innan vi begav oss hemåt.
Härlig kväll med härliga tjejer!




Bloggen..

Kul att logga in och se att det är ett jämnt antal besökare som varit inne och kollat på min blogg, trots att jag varit bortrest och jobbat den största delen av dom här tre veckorna. Men eftersom syrran är iväg nu på sin Eurotrip med Emily och Caroline så får jag börja uppdatera lite mer så dom hänger med i svängarna här hemma!


RSS 2.0