Monday morning


Det var så fint i morse med frosten som låg över träd och buskar. Var tvungen att ta ett vinterkort på buskarna från uppfarten i morse.

Måndag, och ny vecka! Härligt! Har precis avnjutit vår sedvanliga måndagsfrukost på jobbet. Lyx att få nya frallor och pålägg varje måndag! Blir en riktig heldag idag. Efter vanlig jobbtid klockan 17.00 ska vi ha vår första Hjärt Lung Räddnings kurs. Senare kommer vi att ha utbildning i hjärtstartar maskinen. Känns bra att man kommer att ha lite mer kunskap i detta område inom kort.
Nu snart möte sen går dagen i en rasande fart!

Tre-fika!

Det bakas kanelbullar i köket på jobb idag.. Längtar till fikan :)


Tennisproffs?

Igår var det dags för tennislektion nr 1 med duktiga STO. Det var superkul! Vi gick igenom lite grunder med forehand, backhand och enklare serv. Emellanåt fick vi ihop till ett litet spel. Men det var nog mest bara tur. Stackars STO fick springa en del då mina bollar inte riktigt kom där dom skulle alltid. Men hon var lika glad för det. Får se om jag vågar spela med sambon någon gång eller om han bara går in för att bräda mig direkt.. ;)

 

Nu frukost och sen jobba vidare!


Veckans middagar

Jag är så dålig på att komma på vad man ska ha för middag på vardagarna.. Får bli bättre på att skriva upp här så att man bara kan kika inom och välja en rätt. Kanske något för mina vänner som kommer in och läer, som har svårt att komma på något annat än korv och mos? ;)

Måndag:
Tomatsoppa med makaroner.

Tisdag:
Pasta med salami och svamp från Starwoman

Onsdag:
Biff rydberg med squash, morot och lök

Torsdag:
Hemmagjord pizza

Fredag:
Oxfilépasta med svamp och krossade tomater

Måndagsbugg?

Måndagen kunde ha börjat bättre än vad den gjorde. Vaknade 07.45 istället för 06.45.. Halvstressade upp, (jag skulle ju redan bli sen så behövde inte göra det ännu värre än vad det var) och var på jobbet vid 08.15. Ganska snabbt jobbat tycker jag! Men satt och tänkte på hur jag kunde försova mig så. Vi hade ju t.o.m fått en extra timme att sova på. Surfade runt lite och hittade sen den här artikeln. Inte konstigt att det ringde en timme senare.. Men idag har jag garderat mig med 2 alarm inför i morgon.

Men sen har dagen blivit bra. Vi har ett litet trevligt gästspel på jobb hos oss då ASA kommer in och är lite stöd denna veckan. Roligt med lite nytt friskt blod emellanåt!

Efter jobbet idag kom rara Malin F förbi och skulle få lite påfyllning på hennes naglar. Det gick bra och jag höll mig under 1.5 timme vilket känns så skönt! Skoj att vara igång igen!

Nu ska jag göra mig en kopp te och krypa upp i soffan innan det blir sängen.

RSS 2.0