Revisorn

Nu är revisorn här och gör lite stickprov på vår inventering. Hoppas vi klara oss felfritt!

Jag är så sjuk!

Om man hade kunnat må bättre så hade jag velat det. Knappt sovit en blund inatt, näsan har runnit som en kran. Inte nog med att man har haft ont i halsen i två dagar. Nu har det gått över till  hosta, en sån där hosta som man klöks av när man hostar.. Så ska vi till Malin och Nikls ikväll. Det som jag hade sett fram emot, så ska man må såhär.
Försöker få tag på syrran mellan kallsvettningarna här så hon kanske kan komma in och jobba en stund. Verkar inte som det uppskattas av kunderna med mina snornysningar och hostattacker.. Förstår inte det..
Det är synd om mig idag.

Grillning!

Vi ska snart hem till Tessan och Padde i deras fina hus. Vi ska grilla ikväll. Det ska bli mysigt. Först handla. Det e dötradit. Men äta bör man annars dör man!

Färdig räknat.

Förutom att Malmö butiken tagit alla mina anställda i 2 veckor framöver nu så ska ju givetvis inventering ske på löneveckan. Har räknat klart lagret nu. Eller jag tror det. Väskor, undanhäng, halsband, örhängena och armbanden. Har jag glömt något? Hoppas inte det. Bara butiken kvar. Men för att göra det lättast så inventerar jag nog det dagen innan Viktor och revisorerna kommer och gör stickprov. Jajks.. :)

Sjukhuspiss!

Vi kom hem mellan 04.00-04.30 i morse från akuten. Superbra policy vi har på våra sjukhus! Låt alla sitta och vänta så länge som möjligt så kanske dom tröttnar.. Eller?

Ca: 21.00 Hade tid hos jourläkaren. Gick smidigt och snabbt och komma in där. Konstaterade att han var tvungen att röntga foten. Afan..

Ca: 22.00 Uppe på röntgen, fick en kommentar som lät "Dom sa väl där nere att det är lång väntetid på att få bilderna". Vi bara "Jo, dom sa det"...

Ca: 23.00 Jacob läkare som han hade haft under kvällen slutar sitt pass och kommer ut till oss och säger att vi kommer att få besked av sjuksyster om något är brutet eller inte. Om det är det kommer du bli inkallad till ortopeden där han gör en bedömmning av vad som skall göras. Perfa! Raka besked, trots att vi suttit där i 2 timmar.

Ca: 01.00 En sjuksyster hämtar oss och tar in oss till ruta ett, dvs inskrivningen. Där sitter en sjukbror som säger "Jaha och vilket ben är det du har brutit?" Jacob: "What? Jag har ingen aning, är något brutet?" Sjukbroren: " Är det ingen som informerat er att du har en sprick i foten?" Både jag och Jacob "Nej, men det hade ju varit bra om vi fått reda på det" Vi skulle bli remitterade till en ortoped som skulle bestämma vad som skulle göras härnäst. Tillbaka till väntrummet...

Ca: 02.30 Jag går fram till informationen och frågar vad det är för besked vi väntar på. För är det en doktor som ska säga att han har en spricka i foten så vet vi redan det. Fick till svar att han ska kanske gipsa, alt operera beronde på hur benet ligger. Dom kunde inte ge ett rakt svar..

Ca: 03.30 Svin trött och irriterad går jag fram till informationen igen för att se hur många där är före oss. 2 st. "Okej, kan vi komma tillbaka i morgon istället för vi orkar inte sitta här längre" Svaret som jag velat ha hört klockan 00.00 "Ja det är klart att ni kan men nu har ni ju suttit här så länge"  *så försöker hon le lite sött..* Jenny: "(#&%/??!!**^¨) "(Försöker samla mig......) Men då sitter vi en stund till då." :))

Ca: 04.00
Sitter inne hos ortopeden. Ortopeden: "Jaha du, och vad har du hittat på med din fot?" Jacob: Jag har bla bla bla bla....Ortopeden: " Jaha du, här är inget mer och göra än att ha stabila skor, så får du känna efter när du kan spela fotboll igen. Men jag skulle tippa på 4-6 veckor. Vill ni se på röntgen bilderna 2 uppgivna själar"JA, JÄTTE GÄRNA!" Jisses.....

Trött, ont i halsen och magen är man på jobbet igen och väntar på att ytterligare en vecka ska passera...


image637

Valborg

Malin ringde innan och frågade om vi ville komma ut till Lomma och fira valborg hemma hos Niklas föräldrar. Pratade i förra veckan om att vi skulle göra något ihop. Så det kommer att bli jätte trevligt. Hakim och Camilla, vänner till dom, ska oxå vara med.  Alltid roligt med nytt folk! Och vi ska ner och kolla på bålet oxå! Det har jag velat gå till varje år dom senaste 6 åren!! Och nu äntligen! Hoppas att vädret blir lika fint som det varit innan i veckan.

image636

Akuten

Vi ska snart  in till akuten. Fick en tid klockan nio. Då ska vi kolla Jacobs fot. Hoppas inte han behöver gipsas. Det är det viktigaste! Men först ska vi äta lite singelmat, fast tillsammans ;) Fiskgratäng är det som står på menyn!

Lösning!

Jag kom precis på en bra lösning på datorväska  "problemet". Jag och syrran ska sy ett fodral till mig. Som ser ut som något i stil med denna. Kan nog bli hur bra som helst. Ska bara hitta ett fint tyg.

image635

This is IT!

Vi har precis varit på visning hela familjen. (Inte Jacob dock. För hans fot är inte riktigt som den ska. Antagligen bruten...) Men vi andra var på visning på södra vägen här i Lund. Vi kollade på en etta till lillesyrran. Den var bara såååå fin!! Jag är helt såld. Jag vill bo där. Såklart så står ju pappa för fasaderna på alla dom nya husen där. Det hjälper ju till en del!
Så här fin är den:

image630

image631

image632

image633

image634

Utsikten är helt underbar! Kanske om jag står på mitt tak med flaggor och vinkar så kan vi se varann.

Rosa.Hjärta.iPod

nu hittade jag ju ännu finare saker på style4iT. Dessa iPod hörlurar vill gärna kopplas in i min rosa iPod som jag fick av Mammi julen 06. (Bild på den fina texten hon lät ingravera kommer! )

image629

Dator väska!

Vilken fin liten dator vaska jag hittade här. En annan som föll mig i smaken var den här söta med blommorna. Påminner lite om väskan med blommor på från Fifi bags som jag skrev om för ett tag sedan.

image628


Extensions.......

Syrran hade ju fått för sig att sätta i hairextensions i Thailand när hon var där. Och igår var det dags att ta ur dem. Det tog sin lilla tid.. 6 timmar vill säga.. Men då kollade vi ju oxå på Gossip Girl emellan en timme. Men som vi kämpade! Nu kan hon i allafall dra fingrarna genom hela håret utan att svinto-afro-dreads-boet stannar upp det. måste kännas skönt. Är inte så sugen på hårförlängnng..

Check!

Fick köpt några efterlängtande produkter igår. Jisses vad skönt det var att ta ansiktsvatten i ansiktet. Och  ansiktscreme från en burk och inte testers, som jag gjort nu i typ 2 månader..
Nu är det bara concealer och mascara som ska köpas. Så jag borde ju få fett mycket pengar över denna månaden om det bara är det jag ska köpa!

Ansiktsvatten och rengöring (Comfortzone)
Ansiktscreme (Comfortzone)
♥ Concealer och mascara (Make Up Store)
♥ Lila mys garn, ska äntligen sticka min mega halsduk som jag kan snurra in mig i!

Eld rött!

Var och färgade om mitt hår igår. Jag gillar det inte alls. Jag ville ha det mörktbrunt som skiftar lite i rött. Det blev mer röd/lila med inslag av mörkbrunt. Typiskt. Får se om jag kan tvätta ur det några gånger till och se hur det blir efter det. Men just nu ser jag ut som någon som färgat håret hemma och det blev överflöd av röd färg..

image627


Fest!

Konstigt att man inte har hunnit uppdatera bloggen på alla dessa dar. Det är ju inte så att jag har haft för mycket och göra.. Hoppas jag hinner skriva lite mer idag.

Jobbar fram till klockan 15.00 idag. Ikväll är det 25 års fest som gäller! Ska bli roligt. Kommer att vara mycket folk. Tänkte låna Annas välkommen-hem-klänning. Den är ju så härligt rosa och fin! Det kommer nog bli en riktigt rolig kväll!

Hoppas, Hoppas!

Just nu håller vi tummarna för att inte denna lägenheten skjuter i höjden och att syrran kan flytta in så snart som möjligt! Inte nog med att den bara är fin. Den ligger ju vägg i vägg med vår lägenhet! Det hade varit så hiimla roligt! Hoppas, hoppas att hon får den! Jag vill det så mycket!

Tänk att ni ser mig och syrran stå och småsnacka på balkongen över räcket en sommarkväll!

image624

image625

image626

Inbrott!

Läste en lapp när jag skulle gå hemifrån idag:

"Var snäll och kolla era förråd i källaren, många har haft inbrott i sina förråd"

Det händer ju inte oss tänkte jag och var påväg ut. Men det är ju lika bra och kolla. Så jag vände och gick ner. (Trots att jag har en sjuk skräck för skrämselkällaren!) Jovisst, låset var uppbrutet och dörren stod öppen. vi har satt ner en massa kläder i påsar och bagar som nu låg utspridda över hela golvet. Vågade ju inte vara kvar där nere heller.

Så tråkigt att man inte får lov och ha sina saker för sig själv! Vi ska kolla igenom allt när jag kommer hem sen idag. Och jag hoppas att där inte är något av värde som har försvunnit. Men man vet aldrig vad dom har varit ute efter. Tråkigt med fattiga människor som måste sno av andra!

Så hiimla fin!

image623

Omändring

Jag har i brist på annat denna tisdag valt att ändra om i hela butiken. När jag hade hållt på i en timme ringde Karin. Då hade jag varit trött på det i 50 min.. Inte bra. Så nu sliter jag med det sista. Men OJ! Klockan är ju 17.10 jag har bara till klockan 18.00 på mig och få klart allt. Hur ska jag nu hinna? Nu blev jag stressad!

Fruktig lunch!

Vilken fruktig lunch man fick i sig innan idag!
Först en clementin, följt av två mackor (med mager salami och saltkött), äppeljos att dricka, en risifrutti med jordgubbssylt, aprikos kräm(mest för att det är gott) och en passionsfrukt till efterrätt! Mums!

Sommarkväll!

Solen strålar som aldrig förr utanför. Vi ska iväg och grilla hemma hos mina föräldrar ikväll. Ska bli jätte mysigt! Jag och mamma ska hinna inom systemet oxå och handla lite vin. Gott! Ska bli roligt och se om gubbarna har blivit klara med det nya staketet! Det bli så fint i deras trädgård! Kanske en bild dyker upp!

image622

längtar!

Jag längtar till dom nya avsnitten av Gossip Girl kommer ut. Jag och syrran är ju helt frälsta!
Deras stil är så grymt snygg! I like!

image621

Den 25e smäller det!

Har saker som bara måste köpas!

♥ Ansiktsvatten och rengöring (Comfortzone)
♥ Ansiktscreme (Comfortzone)
♥ Concealer och mascara (Make Up Store)
♥ Lila mys garn, ska äntligen sticka min mega halsduk som jag kan snurra in mig i!

image620



 


Helgen som gått:

Har inte haft tid eller ork att uppdatera bloggen i helgen. Så får göra en sammanfattning idag istället!

Fredag:
Jobbade till klockan 17.00. Gick hem från jobbet (eftersom jag glömde min cykelnyckel på Scandic i Torsdags när vi var och tittade på Mia Thörnblom) Då var jag ju tvungen och gå in i en massa butiker och titta när jag skulle hem, så var inte hemma fören 18.00! Sen kom Padde och Tessan hem till oss. Vi åt god bakad potatis med skagenröra som jag fick recept av Linnea. De blev supergott! Sen fick det bli godis och kaffe till efterrätt. En enkel fredagskväll.
Sen spelade vi TP från 90-talet. Skoj! Frågorna är lite lättare än det andra vanliga från 1700-talet... Jag och Tessan vann två gånger under samma omgång. Ingen kommentar... :) Det var en supert trevlig kväll. Perfekt avslut en fredagkväll!

Lördag:
Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet. Vi var inne och åt och spelade spel hos grannarna! Var ett tag sedan. Det var mycket roligt! Var inte hemma fören sent.
Sambon var uppe i Hässle hos sina föräldrar och hjälpte till med deras nya projekt på huset.

Söndag:
En riktigt skön slappardag! Vi gick upp halv tio och sen skulle sambon iväg och spela fotboll. Så jag var ju hyfsat seg och låg i soffan och tittade på TV. Hann med lite tvätt oxå.
På eftermiddagen skulle han fixa med taket på caben, så vi åkte iväg och gjorde det. Skulle tvätta bilen oxå. Men eftersom det fint väder så sklle ju alla tvätta bilen.. Så de blev inget. Sen körde vi en runda och landade hemma hos Padde och Tessan. Handlade köpemat och tittade på sanningens ögonblick. Jisses vad pinsamt det blev för honom..

Ny vecka. Nya tag. Har en lååång arbetsvecka där jag står sjlv 80% av tiden. Lite långtråkigt. Men får göra lite omändringar och lite nya smycken så ska nog tiden gå fort! Ha en skön vecka! Och glöm inte att du är härlig!

Söt Apa!

Den här apan är ju inte bara söt, utan praktisk oxå! När du har målat naglarna sätter du fingret på den lilla plattan med bananerna så blåser apan på dina naglar tills dom torkat! Det hade ju jag behövt nu när jag ska ha målade naglar i 4 månader! Bild från stajl.

image617

Myskväll!

Ikväll ska vi få komma hem till Mellisen, mysa och äta god mat med hela familjen! Var ett tag sedan man träffade den lilla mannen. Så det blir nog massa bus! Skoj!

Scrapbooking

Syrran fick in mig för ett tag sedan på Scrapbooking. Det är så hiimla kul. Och istället för och låta en massa gamla tidningar bara ligga där hemma klipper jag ut det som är finast från dem.
Än så länge har jag en bok med kläder, mode och skönget och en bok med inrdening, möbler och annat fint till hus/lägenhet. Skönt och bara sitta och pyssla lite när man har tid över. Dessa är från modeboken :)

     

Bye bye nails!

Efter fem år med byggda naglar bestämmde jag mig i förra veckan för att ta av dem och låta mina egna naglar väsa fritt! Det är inga skönheter man ser när man kolalr ner på sina naglar. Men jag tror att det är bra för dem. Det känns helt handikapapt att inte ha dem kvar. Men nu är det så. Beställde ett förstärkare nagellack av Katarina, min manikyrist (heter det så?) som hon ska skicka till mig. Ja tack! Det behövs verkligen! Så jag får hoppas det kommer snart!! Än så länge pryder det nya nagellacket (som jag köpte i Stockholm) mina små tunna nagelbitar. 

 

image609

Ett nytt skafferi!

Har hittat en härlig blogg via Karin som lagt upp en massa dagens.
Linneasskafferi, med underbar collage och supergoda recept! vi ska testa två stycken nu torsdag och fredag. Ska bli spännande! Hon gör så fina collage med sina bilder och texter.
Jag måste verkligen skaffa mig Photoshop! Försökte ladda ner det. Men det var ingen höjdare. Funkar ju inte. Men kostar inte ett sådant programm fhur mycket pengar som helst?

image605

Update: Hittade en på pricerunner som skulle kosta 895 kr på Claes Ohlsson. Känns ändå lite dyrt..

Dagens låt - Lost, Michael Buble


Handla!

Jag får nog skippa träningen idag. Eller i allafall skjuta lite framåt på den. Måste åka och handla mat idag. Sitter och skriveren lååååång lista på allt som ska handlas! Har verkligen helt tomt i skafferi och kyl. Det är inte bra. Det är ju då man är som mest sugen på allt. Hittade väldigt smarriga recept hos linneasskafferi som jag nog ska testa. Jätte mysig blogg med enkla festliga recept! I like!

Dålig uppdatering!

Förlåt för att jag varit så dålig på och skriva inlägg dom sista dagarna. Ser ju att det är en massa som är inne och läser! Ska bli ändring på det idag!

Fruktansvärt seg idag. Låg och drog mig en halvtimme extra i sängen i morse bara för det var så mysigt med solen som tittade in och våra skööna påslakan som är så grymt mjuka! Typiskt.
Men nu ska jag ta tag i mig själv, måla naglarna, (änn en gång), klä på mig och göra mig i ordning!

Ångest!

Eftersom jag har kommit in i en fetto-ångest-period och inte alls trivs med mig själv sk jag iväg och träna efter jobbet idag med sanna. Blir nog en hel del på löpbandet känner jag. Ska bli så skönt! Sen ska jag inom ICA och handla spenat så ska vi ha spenat med köttbullar, pasta och ägg. Gott!

Tänkte hoppa på Ledins vitaminfasta i  nästa vecka tror jag. Rensa ut alla slaggprodukter ur kroppen! Kan vara skönt och bli av med gammalt groll.

Retur

Tror jag ska lämna tillbaka tunikan från Gina med blommtrycken på. Den känns för lik min från Vero moda, och det är mer en singoalla urringning. Så då får jag gå och dra i den hela tiden.. Njee. Den åker nog tillbaka!

image604

Sol, sol, sol!!

Härlig dag! När man går och visslar längs med gatan med en stor påse fylld med frukt och solen lyser i ansiktet! Då mår man som bäst! Underbart!

Gårdagens shopping!

         


♥  Hallonrött linne, Gina Tricot
♥  Svart fodral, Gina Tricot
♥  Kjol/Top som jag ska sy om, Gina Tricot
♥ Blommig tunika, Gina Tricot
♥ Jensen med dragkedja från Vero Moda! Love them!

Ansiktsbehandling

Ska strax iväg på ansiktsbehandling hos Johanna på Len hud. Ska bli såå skönt! Hade behövt köpa lite produkter oxå. Men det får nog vänta till den 25e. Nu ska jag bara njuta!

Kvällens hunk

image603

Mr Björn

Tidigt i säng..

Har kommit hem nu från begravning, efterlunch på ribban, tapetköp och en shoppingrunda på Nova.

Satt och tänkte på begravningen att vad sorligt att det inte är fler männsikor än 20 pers som kommer på ens begravning, men det är det ju egentligen inte. Det är ju bara bra! På begravningen i måndags var det 70-80 pers och då har man ju definitivt dött för ung!
Faster Ruth (min farfars faster) som vi hade begravning för idag. Hon blev ändå 102 år. Då är det inte så många kvar som kan närvara. Det är ju så det ska vara.

Lägger upp bilderna från shoppingen i morgon. Nu är jag alldelles för trött.. 

Ska nog träna efter jobbet i morgon! Härligt! 

Shoppingtur?

Tänkte följa med mamma och syrran och kolla på tapeter till mammas och pappas ständigt renoverande hus :) Ska föreslå en tripp inom Nova och shoppa lite oxå.

Jeansen från Vero moda (som Karolin har) är bara såå snygga. Har länge velat ha jeans med dragkedja och slitningen på dess jeansen är super nu till vår och sommarn! tänkte ev sy på en massa "märken" (sånna som man sydde på knäet när man var liten och hade skrapat hål på jeansen) lite som miss sixty jeansen såg ut för ett tag sedan. Har ju stans bästa syaffär här och dom har maassa massa "märken".

Bodyn från Gina som är vit och blå är jag riktigt sugen på! Även deras kopia på AA fodralen får nog följa med hem!

Tyckte det var en bra ide som jag sett på många bloggar att klippa av "toppen" till kjolen som är så populär från Gina. Så man kan ha så många toppar till istället! Ska ju på Tessans lillebrors 20 års fest på fredag, och som vanligt inga fest kläder. Så kanske fixa till en sån.

image593

Panik..

Fick precis panik. "Shit jag glömde låsa cykeln"
Kanske för att jag körde bil till jobbet idag.... *pust*


Uppsytt!

Hann faktiskt sy upp mina jeans från Bikbok som jag köpte uppe i STHLM. Dom var ju trots allt bara 10 cm, för långa..... (!) Blev bra trots att jag var jätte stressad och klippte lite fel. Men det syns inte..

image592

Dröm!

Denna väska från Fifi bags är bara såå fin! Jag är ju kär i Kellys väska. Men den finns ju bara en av den. Lite det som är grejen med Fifis väskor. Skoj tycker jag!
Men den här är riktigt fin!

image591
Fifi bags, Laura 1495:-

Ny dag, ny begravning..

Klockan tre idag är det dags för begravning nr 2 denna veckan. Men den är mer "okej" än den i måndags. Hon var 102 år. Så hon var ju trots allt gammal. Det är ändå inte kul med begravningar.. Men så är det.


Träning!

Eftersom Soffan cyklade till jobbet fick jag lite ångest att jag inte tränat på ett tag nu igen. Så fick med mig träningskläderna till jobbet och ska svänga inom gymmet  ett tag med Sanna efter jobb. Hoppas jag är smal och väger 10 kilo mindre om någon timme då :)

In my bag

image590

Nagelfil
Kamerafodral
Mobiltelefon W660i
Kalender, personlig almenacka
Plånbok, GUESS
♥ Nyckelknippa,(rosa hjärtat från ordning och reda)
Glasögon + fodral, Oxydo
♥ Lunchlåda med god pastasallad
♥ Väska Friis & Company

Balkongen!

Såhär fint blev det med trätrallorna från härliga Hem  i staffanstorp. Bordet är köpt på  Blomsterlandet för 2 år sedan. Den fina krukan har jag fått av svärmor!

 

Lunchmat

Nu har jag hunnit med allt som skulle göras på  morgonen! Kan inte nog understryka hur skönt det faktiskt är att gå upp klockan 8.00! Jag hinner med tredubbelt så mycket som jag i vanliga fall skulle hunnit med. Så nu har jag tillochmed en timme och bara sitta och ta det lite lugnt innan jag ska iväg till jobbet. Skönt!
Gjorde lite mat som jag ska ha med mig på jobbet. Det blev pasta sallad:

gurka
tomat
bladsallad
rödlök
paprika
bacon
hårdkokt ägg
pasta

Så nu längtar jag till lunchen :)

I min väska

Funderar på  om jag ska lägga ut en In My bag idag oxå.. Det blir nog det.

Tisdag morgon

Orolig sömn inatt. Vet inte varför. Jobbigt när man vaknar om och om igen..
Men nu är jag uppe, påklädd och ska börja ta tag i städningen där jag lämnade den igår.
Ska hinna med att lägga ut en bild på balkongen oxå!

♥ Dammsuga
♥ Tvätta golvet i badrummet
♥ Dammtorka
♥ Plocka ur diskmaskinen

♥ Vika tvätt

Vilka tråkiga sysslor man ligger inne med en tisdagsmorgon...

Nytt golv

Jacob har varit duktig och lagt nytt golv på balkongen idag. Det blev jätte bra. Vi kommer nog göra en soffliknande hörna så att så många som möjligt kan sitta där ute tillsammans. Inte så roligt att sitta där själv. Bilder på det kommer. Än så länge får vi ha vårt lilla bord och stolar där. 

Vår!

image587

Jobba jobba joobba!

Jobb från 10 till 15 idag. Sen ska jag hem och mysa med päronen och äta bakad potatis med bacon, lök och gräddfil. Fick bestämma helt själv! Jacob ska upp till sina föräldrar och hjälpa dom ta undan en massa el nu när dom ska göra om där uppe. Inte så roligt att sitta själv, så jag får köra ut till föräldrarna. Ska bli mysigt!

Finaste låten!


Linne från Ellos

Fick hem linnet som jag skrev om från Ellos. Jätte sött! Hann bara och prova det lite snabbt, men var rätt sött. Får se om jag hinner lägga in en bild ikväll.

Vita tygskon!

Har tittat runt efter en vittygsko som inte är för sportig utan lite mer åt det söta seglarhållet. Mina vita seglar skor från Wedins (förra året) sjöng på sin sista vers uppe i stockholm där dom blev ännu mer förstörda av regnet.. :)
Hittade dom här på vagabonds hemsida. Ska in på Håkanssons här i gränden och se om dom har ett normalt pris. Dom känns väldigt jennylicious

image586

Bästa vän

Jag fick den finaste rosen någonsinn av Tessan igår när vi var på torget och handlade. Där var dom som hade slagit  ut helt, och dom var grymt stora och fina! Så längtar till min oxå gör det! Hon som sålde blommorna sa att dom håller sig i två veckor om man snittar dom rejält och har varmvatten i första gången. Så vi hoppas på det!

 

image585

Frukost!

 

Längesedan man åt en sån här lyxig frukost!

♥ Kokt ägg
♥ Mackor med ost och leverpastej
♥ Äppeljos
♥ Fruktsallad med banan, nektarin, jordgubbar, vindruvor och paddionsfrukt.

Mums!

Halsduksmys..

Har länge tänkt att sticka en lång och bred halsduk som man kan vira in hela sig i en kylig sommarnatt. Tror jag har hittat rätt färg på garnet nu oxå. Lutar åt det lite lila/rosa hållet. Det får bara inte vara så det sticks. Tänkte kolla upp det idag och börja på den så fort som möjligt. Den här halsduken är superfin. Hittade en gammalbild från rules by Mary. Lite såhär vill jag att den ska se ut.

image580
Bild: Nelly/rules by mary

God Morgon!

Vaknade av attnågon skulle spika spikar i hela väggen på andra sidan lägenheten. Han höll på 1.5 timme! Så får  man inte göra klockan 8 på morgonen tycker jag! Halv slumrade till mellan bankningarna ett tag. Men det känndes lönlöst. Börjar 13 idag. Så det hinns nog med lite städ och tvätt innan jag cyklar iväg!
Ska avnjuta en lååång frukostförst.

Taco kväll!

Jag och sambon har ätit en massa tacos ikväll! Riktigt  gott! Var längesedan vi åt det. Tror Jacob åt fem stycken! Minst! Ska faktisktlägga mig tidigtidag. Ska bli såå skönt!

image579

När lusten faller på..

Fick ett anfall av städnojja. Så rensade och städade lagret lite. Gick och slängde skräp och sopade golv. Man får ju passa på när man får ett sådant infall. Man vet inte när lusten faller på nästa gång. Så det blev snabbt men kreativt!

Gossiga hunkar!

image578

Morgonens låt

Ojojojojojojojoj ojojojoojojojojo

Solblandat regn?

När jag cyklade hem igår efter jobbet så började det regna. Men solen var ju fortfarande uppe. Hur funkar det?
Nu ser det ut som om dagens väder kommer till och bli riktigt bra. Solen börjar spricka mellan molnen som försöker stänga den ute. Tråkigt att kolla på väder rapporterna på TV. Stämmer ju nästan aldrig. Bättre och ta dagen som den kommer!


Torghandel

Sitter och väntar på Tessan. Vi ska ner och handla frukt och grönt på torget. mysigt värre. Som på den gamla goda tiden när folk åkte häst och vagn och hade klätt upp sig för och göra veckans torghandel. Ska se om jag ser någon på häst och vagn :)

image577

Champagne

Skåpet med starka drycker hemma hos oss består mest av en massa rökig whisky. Urk. Behöver verkligen visa att jag faktiskt oxå bor där. Ska köpa mig dess två champagner och göra det lite finare till alla hemska whisky sorter.

image576

Dejt med Syrran!

Var på en sen lunchdejt dem Syrran. Vi åt på Grafitti. Mums!
Hon skulle iväg till Make Up Store på smink kurs nu. Så får hon plocka ut smink och produkter för 500:- oxå. Fuskigt! Jag vill oxå ha lite nytt smink! Ska bli kul och se hur hon blir sen!

Servad!

Min fina lilla bil har är och får lite ompyssling idag!
Var och satte på sommardäcken i morse och nu är den och får en ny vänster backspegel då jag råkade backa in i stolpen i garaget, eftersom hans om står bredvid mig ställt sig alldelles för nära! Så ikväll när jag kommer hem är den ren och fin!

image574

House

Sitter och kollar på ett avsnitt av House. Det är faktiskt bra. En liten flicka som har mystiska utslag som inget biter å.. Var lite paus  nu. Börjar det igen!

image573

Promenix

Var ute och gick en runda med mamma ikväll. Inte så effektiv kanske. Men skönt med lite frisk luft!
I  morgon bitti ska jag och byta till mina fina sommardäck! Sen kanske lämna in den hos Peugeot för och byta min bakspegel. Så den blir hel och fin nu när det börjar bli bra väder. Min lilla pärla!

Check!

Jisses vad jag har hunnit med mycket idag! Städat, fyllt på påsar, limmat kartonger, gjort budget för resten av året, pulat lite med sommarschemat, klippt snören, fyllt över i min nya bok, klippt och klistrat.. Ja listan kan faktiskt göras lång idag! Skönt när det är så!

3 master?!

Familjer som bor nära 3 master löper större chans att få trillingar. Jisses tänkte jag när jag läste det i tidningen i morse. Där ser man hur strålningen påverkar oss. Både positivt och negativt. Huset som jag tyckte om låg ju nära en mast. Tänk om jag hade fått trillingar.. Tankarna hann och bli många innan jag kom på att det är den vidrigaste dagen på året. April, April din dumma sill! Tycker inte om lögner eller folk som ljuger. Varför ha en dag till det?

Sovmorgon?

Är så skönt att gå upp åtta varje dag! Försov mig dock till kvart över idag. Men jag har ju gott om tid på mig ändå. Så jag hann med det som skulle göras! Tur att Tessan fick mig och gå upp tidigare om dagarna! Det gör verkligen skillnad! Sätter klockan på 07.45 och går upp 08.00 hinner med lite där hemma dom tvätt och bäddning, äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Rekomenderas!

image572

Bloggnödig!

Jag var så sugen på och blogga igår! Och då kom jag inte in på bloggen. Men idag verkar det funka som smör i solsken!
På tal om solsken, vilket härligt väder det är idag! Och igår oxå för den delen! Helt ljummet i luften. Det var 12 grader när jag och Jacob åkte och handlade klockan halv åtta igår! Det var inte ens mörkt ute! Härligt! Dom flesta har tunnare jackor idag eller väst. Jag tog iofs den korta gåsen, men kanske dags och lägga den för i år?
Ska ut till föräldrarna ikväll och gå ut och gå medans Jacob är på fotboll. Ja, pappa och syrran oxå ju.


Skyltning!

image566

image568

image569

image570

image571

RSS 2.0