A piece of cake



Dom viktigaste böckerna på hyllorna i köket. A piece of cake med Laila, Kladdkakor och Nyttiga drinkar. (smoothies)


Är inne på min tredje sjukdag denna veckan. Tråkigt och drygt. Försökte få tag på min vårdcentral hela dagen i måndags, till ingen lycka. Ringde därför en privat läkarstation här på hemmaplan och hade redan 08.05 en tid i går kväll.

Vi överlevde IKEA besöket förra helgen. Tillochmed sambon var överraskande lugn :) Det blev en ny hallmöbel, två hyllor till köket, inredning till matkällaren, en dubbelbokhylla i arbetsrummet samt en ny stol till arbetsbordet.
Lite hyllor som vi haft tidigare blev även uppsatta i hallen och annat fix och don blev klart. En givande helg ur hussynpunkt!

Förra helgen hade vi kära vännerna T&P på besök. Gott grillat med nypotatis och sås, lite skattjakt ;) och kortspel. En riktigt skön lördag! Vi kunde sitta ute hur länge som helst pga det fina vädret. Så vi satt och njöt på terassen ett bra tag med solen gassandes.

Jacobs mamma fyllde år i fredags, så vi skulle upp och fira henne i lördags. Eftersom jag varit dålig hela helgen, så stannade vi inte över utan körde hem på natten. Skön att sova hemma när man inte mår speciellt bra. Vi fick så god mat och blev bortskämmda, som vanligt när vi är där.
Hoppas nu på att kunna gå till jobbet i morgon och att jag känner mig lite bättre. Sen har vi ett litet möte på torsdag som jag inte vill missa. Och sen kommer ju helgen och då vill jag ju inte vara sjuk igen.. Dagarna går såå fort nuförtiden.

IKEA besök



Igår i eftermiddagssolen på vår terass. Sköna Hems tidning och en stor
kopp capuccino från kaffemaskinen i köket.


Godmorgon lördag!
Gårkvällen spenderades med god mat på terassen där vi även fick lite besök av Jacobs bror en stund.
Vi har nu snart bott i huset i 2 veckor. Och uppdateringen är usel från min sida. Så det får komma lite bilder såhär nu efterhand.
Vi trivs superbra, och verkar ha jättebra grannar nära oss. Så det känns skönt. Sömnen dom första dagarna var inte speciellt bra då man först låg och tänkte på  att det är helt galet att vi har ett stort fint hus nu. Och sen låg man och lyssnade på alla ljud som man inte  är van vid :)

Idag ska vi, tro det eller ej, till IKEA och inhandla hyllor och hyllplan till matförrådet i källaren. Tråkigt när det är så fint väder, men förhoppningsvis är där inte så mycket folk inne på IKEA då. Så då kanske det går snabbt.

Säkrast att börja göra sig i ordning så vi kommer iväg..


RSS 2.0