Lång benstäckare!

Jag åkte ut till Malin igår vid sju tiden och var och gick en lång promenad. Och när jag mätte upp det på kartan idag såg jag att det var faktiskt ganska långt :) 15 800 steg totalt igår!


Spotify

Jag har blivit "Spotifyad"! Världens bästa program? Det är ju sjukt smart! Så nu ska det lyssnas på musik!

Jobb, jobb, jobb

Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med mig själv och mitt liv just nu. :) Mina grejer ligger över hela lägenheten och måste plockas undan, måste packa ihop allt som ska med till stugan i morgon, köpa nytt puder (inte så hög pritoriterat, men måste göras..) Fick ta med min dator till jobbet idag för att kunna betala mina räkningar, för det har jag inte heller haft tid till iveckan. Så nu är det gjort i allafall. Sen ska man ju tvätta och ha allt annat kringående igång samtidigt.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och jacob gjorde det sista med elen som skulle göras. Dom har haft en målare/tapetserare där som har gjort vid vardagsrum och mammas sovrum. Det blir jättefint och en verklig uppfräschning! Så det är roligt! Men jag hann inte med mer hemma för det ;) Hann dock med att handla igår till valborgsfirandet. Det känns i allfall bra!


Min fina elektriker

Måndagslyx!

Jag var och lyxade till det och gjorde en ansiktsbehandling efter jobbet idag. Det var så längesedan jag var där sist och det var härligt att träffa duktiga Johanna igen! Fick med mig lite produkter hem, då nästan allt var slut här hemma. Så det känns extra lyxigt med lite nytt!
Sitter och väntar på att syrran ska komma hem så vi kan gå ut och gå en runda. Måste ju bättra på mitt resultat nu i tappa.se tävlingen. (Jag ligger ju trots allt sist...) Säkrast att byta om så man är klar när hon kommer!


Viva España!

Vi har beställt resa ner till spanien i sommar! Det ska bli såå härligt och jag längtar som vanligt jättemycket! Ligga och sola på Golden Beach, springa runt på marknaderna, äta på alla goda restauranger, Valparaiso den sista kvällen.. ♥ Allt som man bara älskar att göra där nere!

SPA Helgen!



Helgen spenderades på SPA i Varberg. Det var Jacobs 25 års present som han fick av mig. Det blev mycket bastande  och badande! Men även en liten tupplur i hängmattorna på relax avdelningen. Vi åt en supergod 3 rätters måltid på kvällen. Majssoppa till förrätt, lammytterfileé med grönsaker och potatis til varmrätt och brownie med kaffeglass till efterrätt. (När vi kom upp på rummet efter maten hamnade jag i matkoma och somnade direkt..) En riktigt härlig helg!

Köttfredag!

Idag är det fredag! Och då har det nog inte undgått någon på jobbet att det är köttfredag!! Woho! Bilarna bär snart iväg till Glorias. En stor blodig stek i solen en fredag som denna kan inte bli bättre?! Är det inte underbart med traditioner av detta slag? :)

Vårfint i parken!

Nu är det härligt och cykla genom St.Lars parken på väg till och från jobbet! Dom japanska körsbärsträden har slagit ut ordentligt och är så fina!


25 års dagen närmar sig

När jag nu fyller 25 år har jag inte mycket att hitta på i presentväg. Jag har bara två drömmar som jag önskar mig. För önska får man ju lov att göra!

Väskan (Mulberry Bayswater i färgen Oak) finns här och kan köpas direkt på hemsidan, Kastrup flygplats eller i Mulberry butiken i Köpenhamn. (Alternativt Stockholm, men det är ju en bit längre bort)  Det har jag önskat mig av min familj. Hade kanske varit smartare att önska sig festen. Men som sagt. Önska får man ju!
Armbandet (Hermés svart/silver i den smalaste varianten, finns 2 storlekar) finns här och kan oxå köpas på hemsidan, Hermés butiken i Köpenhamn, Kastrups flygplats eller på NK i Stockholm. Det har jag önskat mig av min finaste :)


Tjejkväll

I sann tjejanda, dvs rosa balonger och banderoller, tipsrunda om New York, Sex & The City filmen och hemmagjorda hamburgare, hade vi tjejkväll igår på jobbet! Vi hade alla jättemysigt och var inte hemma fören runt 23-tiden..

Prickarna på armen är efter pricktestet jag gjorde på vårdcentralen idag. Nr 8 & 9 kliade på rätt bra. Kvalster.. Sådärkul. Men nu blir det till att handla madrasskydd, städa oftare, skaka täcken och tvätta kuddar, näsdroppar.. You name it! Tog prov på om jag reagerade på tre olika pollen, hund, häst och katt. Tur att jag inte var allergisk mot något av det..

Ska lägga upp bilder så man kan se hur fint dom hade gjort på tjejkvällen!


Kvällsmys

Efter en lång varm dusch har jag nu krupit upp i sängen och ska läsa boken som jag var och hämtade ut. På dom få  sidorna jag har läst verkar den intressant och lärorik. Några små saker som dock redan sagt emot vad Johanna, min hudterapeut sagt. Får kolla upp det nästa gång jag ska dit! Fin text och fina bilder har den gott om i allafall.


16.683 steg och en godispåse

Efter mycket tvekan och frågan om ork hängde jag med syrran ut på en prommis. Behöver ju bättra på mina steg inför tappatävlingen med jobbet. Så det var väl bara bra antar jag. Vi pratade så mycket under tiden vi gick så jag kännde inte av att vi ganska snart hade gått hela rundan! En snabbis inom apoteket och sen Ica för att hämta ut Skönhetsbibeln, som hade kommit från Adlibris som jag beställde i förra veckan. Givetvis hann vi inom och handlade en påse godis oxå :)

Hur man vet att jag och syrran är ute på prommis?
Leta efter två tjejer i träningsoutfit med en  stor godispåse i handen <3 

Första uteserveringen!




Jag och två arbetskamrater (en från göteborgskontoret) var ute och åt hade det trevligt på Stortorget i Lund efter jobbet. Härligt att ha haft första uteserverings-middagen. Vi pratade om allt och inget, och fick tillslut ge oss då det började blåsa lite (för) kallt. Men det var ju fint väder i början, inte ett moln på himmlen!


Sol, sol, strålande sol!

Efter att ha mumsat i mig en liten bit fläskfileé tillsammans med dom rostade rotfrukterna från igår, gick vi ner och satte oss på baksidan av huset nu efter lunch. Vi hann med nästna en halvtimmes njutning i solen. Så härligt! Ska försöka smita ner till fikan sen och njuta lite till. Man måste ju passa på nu när solen tittar fram.

Dagen i Lomma!

Min nya fina bil ska in på sevice i nästa vecka. Så jag var och byte den nya mot den gamla i Lomma idag. En sväng inom Tessan och Padde, som hade fullt sjå i deras trädgård med nerhuggning av äppelträd och bygge av bord. Mysigt och kunna komma ut och greja lite i trädgården!

Efter vår grillkväll hos Malin och Niklas i fredags glömde jag, (inte helt oväntat att jag glömmer saker) min kalender/plånbok. Så jag var inom och skulle hämta den i Lomma hamn hos dom oxå. En kaffe och fika  i solen senare  åkte jag och tvättade bilen som ska läggas ut på blocket i veckan. Där blir så fint i hamnen!


Grillpojkarna i fredags.


Lomma hamn.

Nu har jag städat undan lite på balkongen och åker nog och köper lite nya blommor i morgon efter jobbet. Vi ska använda vår el-grill idag. Ungsrostade grönsaker till det!  Mums! Härligt en måndag som denna!

Nu äntligen!

Jag har väntat med att blogga, då jag inte kännt för att blogga om en massa trams. Men nu känns det som om jag skulle kunna få ihop lite inlägg som kan vara roliga att lägga ut!

RSS 2.0