Sorg..

Ska på Begravning idag vid 13.30. Så åker så fort Sofie kommit till jobbet. Mina nästakusiners mormor som har gått bort. Livet har sin gång..

Surprise!

Givetvis var det en surprise fest för stoffe (a.k.a Gubben...)som var hemligt igår. Alla nära o kära träffades 17.30 och gick in och överraskade honom. Jag kom vid 18.30, lagom till maten var klar :) God mat, trevligt sällskap och en fölsegris. Perfekt torsdag?

2 days 2 go

image497

Nu är det nära. Bara 2 dagar kvar till systeryster kommer hem! Som vi längtar allihopa!
♥Puss

Det man inte vet, har man inte ont av..

Nu pågår ett stort pådrag av hemlighetsmakleri... Men jag kan inte vara med fören halv sju när jag slutar. Jag hoppas bara att allt gick bra och att dom har trevligt. Mer kan jag inte säga.. Hemligt, hemligt...

image496


Sparsamma inköp

Denna månaden är det skärpning som står på listan!

Detta ska bara införskaffas:
♥ Kofta från Gina Tricot 199:
♥ Lite längre Hoodtröja från Gina Tricot 199:
♥ Ecco skor, måste ju måna om mina fossingar 495:-

Sen får det bli spara! Ska på massage hos Sandra oxå. Men har väntat en månad med det nu. Så kan inte dra på det mer! Annars är det Stockholm som väntar och det ska finnas pengar till boende och mat oxå. Så jag ska verkligen kämpa för och hålla i mina pengar! Önska mig lycka till, det lär behövas!

Ett, två TRE

image495

Handla!

Måste verkligen hinna inom någon affär idag och handla lite som är helt slut.

♥ Bröd
♥ Tropicana Äpplejosen! (Helt beroende av den! Får nog köpa två)
♥ Toapapper
♥ Kanelbullar. (Inte livsnödviktigt. Men ack så gott!)

Maten i lördags!

image493


Man kan ju inte annat än bli hungrig när man se denna bilden!
Råbiff med pepparrot, lök och rödbetor. På toppen, ett ägg såklart!
Mums!

Vi Gratulerar!

Idag fyller stoffe gubbe. Nej så farligt är det faktiskt inte. Men han är ju inte 21 längre..
30 stolta år fyller han! Hoppas att dagen blir bra! Jacob har varit seg med present till honom. Lite svårt vad man ska ge när han redan har allt. En tröja på 30 års dagen  kanske inte känns så roligt.. Så vi får se vad vi hittar på. Grattis på 30 års dagen i alla fall!

image494

Kanske, kanske inte..

Kanske kommer inte syrran hem på söndag.. Emily hade kollat flighten som hon hade listat sig på. Och den var full. Hon sa att oftast är det inte så många som skippar hemresan så standby kan få biljetterna istället. Jag vill ju hon ska komma hem nu! Vi har ju massa att göra, och prata om! Kom hem kom hem! Dumma fligth som är överbokad. Jag  vill inte alls hon ska vara kvar där mer! Kom hem!

Tänk nu glada tankar och att vi ser henne komma ner för rulltrappan på kastrup så står vi där med våra sverige flaggor och vinkar och hoppar och sen kramas vi jätte jätte mycket!!!

Cuatro

image492

Ekoooo! -Ekooo, ekoo, eko

Har länge tänkt att jag skulle vara snäll mot mina fötter, eftersom jag står så mycket om dagarna. Mamma har såklart tjatat om detta länge. Men jag köper ju hellre 3 par lågskor som är snygga än ett par praktiska. Haha.. Det säger väl sig själv? Men nu ska jag faktiskt köpa ett par Ecco skor som är lagom diskreta som är bra för mina fötter och ben. 10% rabatt på Nova frånochmed i morgon. Nyöppningspremmiär! Här ska köpas bra skor!

image491

Effektiv!

Nu har jag kommit loss med min lilla bil, och skaffat en tid för kontroll av bilen innan besiktningen som Peugeot bjuder på! Sen ringde jag och beställde tid för och sätta på sommardäck igen. Äntligen får jag fälgarna tillbaka! :) Känns riktigt skönt att ha kommit loss med att fixa sådant som man alltid drar ut i sista sekunden. Kanske ska jag slå till med en besiktning oxå så är hela bilen snart som ny :)

Stilrent

image490

♥ Kofta, Gina Tricot
♥ Jeans, Acne
♥ Pumps, Scorett
♥ Halsband med budskap; Believing is only the begining. Från Kyssjohanna.se
♥ Armband med budskap; Think of a wonderful thought. Från kyssjohanna.se

God dricka!

image489


Nyaste drickan som jag fastnat för är tropicanas Apple. Färskpressad äpplejos! Riktigt gott! Har druckit det på Espresso House innan, men aldrig köpt hem. Så igår slog jag till ooch har haft det till frukosten i morse. Mams! 

Mys!

Sandra var och besökte mig idag på morgonen, regnigt och kallt stod hon som en sol utanför och ville komma in 09:50. Så vi drack lite te och snacka lite skit. Sen skulle hon iväg till napprapart (stavning?) Är inte avis direkt. Bokade en tid hos henne när jag ska få massage dock. Det ska bli riktigt najs!

Min bästa vän idag..

Bästa vännen som hängde med idag är nässprayet! Jisses vad jag blivit förkyld!!

Björn Gustafsson - White room


Shopping i STHLM!

Shoppinglista stockholm:

♥ Jeans, Hoppas på att finna samma Acne Hex DC, fast ljusa nu till sommaren!
♥ Vita tygskor! Har hittat ett par från Lacoste för 599:- Lite dyrt för tygskor!
♥ Mulberry halsduk, får se om dom har någon kvar på NK
♥ Escadas sommardoft, om den hinner komma ut...

Lär bli lite updates på listan..


Tramsfestivalen!

Var uppe i Hässleholm hos Jacob föräldrar i lördags. Vi tittade såklart på melodifestivalen. (Jag satt mest och väntade på Björn Gustafsson) Men jag är besviken över hur melodifestivalen är. För det första så ska det vara schlager!  Det är det inte. För det andra, det ska inte vara 500 småfinaler innan den riktiga! Det finns bara en. För det tredje och sista så är låtarna riktigt dåliga iår. Alla dom "kännda" artisternas låtar, låter exakt likadant som deras andra låtar. Varför inte satsa på lite mer låtar som är lite ös i och som sticker ut från resten av allt annat så man faktiskt känner för och ringa in och rösta?
Jag tyckte, som Fridas sidekick sa att folk vill se glada personer på scenen. Tyckte inte det var mer än rätt att dom gick vidare. Att hon är skåning är ju bara ett plus i kanten!

Frukost på sängen?!

Nje, inte riktigt, eller inte alls skulle jag vilja säga. Tessan var däremot här vid lunchtid och tog en frukost-fika-lunch paus med mig. Det var hiimla mysigt! Sånt ska man göra ofta!!
Jag och Jacob ska med till deras nya hus för första gången ikväll! Ska bli jätte roligt och se hur dom ska bo nu. Så står bara och längtar och fantiserar om hur det ser ut nu, medans jag försöker och göra något vettigt på jobbet..

Måndagshunk!

Känner att jahh måste slänga in en måndagshunk för och muntra upp tillvaron!

image488

Sex..

image487

Dagens..

Slänger nog till en dagens idag. Kunde inte bestämma mig om jag skulle göra det i morse eller  inte. Men slänger väl upp en dagens!
image486

♥ Tunika Ellos
♥ Kofta Gina Tricot
♥ Jeans Acne Hex DC

Inspiration

Fick lite inspiration av Vofflans outfits bilder. Har ju en jeanskjol i ljust jeans med lite slitningar, och spets, kan man ju tuffa till med svarta strumpbyxor, mina svarta stövlar och svarta koftan från Ellos. Kan nog bli fint. Måste kollas upp när jag kommer hem!

Talar om trollen!

När man talar om trollen, ringer dom :) haha.. Pratade precis med Syrran. Hon hade varit inne hos en skräddare och fått ett pris på en klänning som hon ska sy upp och ha till balen som hon o Peter ska gå på när hon kommer hem! Bad henne och ta kort så man kan se allt i steg för steg. Hoppas hon gör det, hade varit så roligt att se! Saknar dig som bara den nu syrran. Sjukt att du snart kommer hem! Känns nästan lite nervöst.. Nä..

10, 9, 8, 7...

image485

Morgonens att göra:

♥ Göra frukost
♥ Bädda sängen

♥ Diska undan 
♥ Ta upp ur diskmaskinen

♥ Vik ihop tvätt
♥ Ny tvätt i tvättmaskinen
♥ Plocka undan sygrejerna
♥ Göra mig i ordning

Duktigt!

Överträffade nästan mig själv igår. Sydde upp två av jacobs byxor och påbörjade att så fast nya knappar på min vita Ellos kofta. Skulle sy upp mina TOS jeans, men hade ingen rosa tråd, så får väl förbereda istället idag. Det tar ju hur lång tid som helst det här.
Sjuk ångest för träningen lagts vid sidan om denna veckan. Måste ta igen det nästa!!
Nu, lyxfrukost när man börjar såhär sent! Härligt!

See ya

Ett inlägg innan jag sticker hem från jobb, och lilla Soffan får stå den sista timmen ensam, i en tyst butik.. Stacakr, stackar Soffan...

Torsdagshunk!

image484


Tävling!

Klickade mig in på Prinsessans Dagbok och såg att hon hade en tävling om denna ursöta lilla dataväska som min lilla rosa dator gärna hade velat ligga och vila i. Nu får man hålla tummarna!

image483

Men åååhh

image482



Nu vill jag ju ha klänningngen från ASOS jätte mycket! Vad skulle jag in på deras sida och kolla för? Hoppas jag hittar en snyggare och billigare i Stockholm istället! HA!

Besök

Fick besök av min lilla gos nu på lunhen. Han var i närheten och jobbade och äter lite lunch hos mig :) Mysigt värre en torsdagsförmiddag!

image481

Snart!!

image480


Om förhoppningsvis 11 dagar kommer min lillasyster komma hem igen! Hon har ju listat sig som standby på ett flyg som går 00:25 1/3-08 thailändsk tid. Så hon är  hemma hos oss på söndag den 2/3-08. Hoppas verkligen hon kommer med detta flyget! Jag längtar såå. Helt plötsligt känns det som om 11 dagar är längre än dom 5 månaderna hon varit borta..

Björn Gustafsson - Älgjakt


In my bag

image479

♥ Väska, Longchamp
♥ Anteckningsbok + penna
♥Tomas Sabo katalog :)
♥ Metro
♥ Kalender, personligalmenacka
♥ Plånbok, GUESS
♥ Glasögonfodral + glasögon
♥ Bok, The Secret. (Min bibel)
♥ Kamera fodral
♥ Handcreme, oliva från apoteket
♥ Nagelbandsolja
♥Lipsyl, Aloe Vera Lips

Städning på schemat!

Nu ska jag försöka vara liter snäll mot min kära roomie och städa lite, och kanske tillochmed gå ner och slänga soporna i skrämmsel källaren..Men bara kanske. Satsar nog på att ha maten klar när han kommer hem från jobbet, så blir han glad. Lite tvätt hinns nog oxå med.
Pratade med syrran på msn ett tag innan. Hon har listat sig på en flight den 2/3, så kanske kommer hon hem då. Hon står ju som standby. Hoppas, hoppas!!

Så fin!

image478


Den här klänningen från ASOS vill jag bara ha sååå mycket! Den är så himmla fin! Till bara ben en sommardag, eller till jeans lite senare fram på kvällen. Den är så fin. Men jag vet inte om jag tycker den är värd 760:- direkt. Men som jag sagt innan. Drömma får man ju alltid! 

Björn Gustafsson - Databeroende


Funderar..

.. på om jag ska göra ett inlägg "In-my-bag". Får se om det kommer upp under dagen..

Lista

Vad är klockan just nu? 11.29
När gick du upp ur sängen i morse? 08.54
Vad har du ätit idag? 2 mackor, en med leverpastej och gurkor, en med ost och paprika. 1 glas jos
Vad har du på dig just nu? Esprit kofta, top från Ellos och Fornarina jeans
Har du städat på ditt rum? Får städa lägenheten idag
Dagens händelser? Städa och tvätta!
Vad gjorde du igår? Jobbade och umgicks med vänner och lagade god mat med sambon
Vilken film såg du senast? En bra kidnappadfilm, vet inte vad den hette dock.
Den bästa filmen?
Hur många fingrar har du? ...10?!
Flyter golfbollar? Nej
Var är du just nu? I soffan i vardagsrummet
Är det någon annan i rummet? Nej, alla jobbar vid den här tiden.
Hur många signaler innan du svarar? Svarar så fort jag kan
Skiter du ibland i att svara? Nej
Har du en bokhylla? Cd hylla som fungerar lite som bokhylla
Om ja, vad har du i den? Filmer, böcker och CD skivor
Vilken årstid är bäst? Vår och sommar
Vilken dag är bäst? Söndag
Vad händer i sommar? Kanalbåt i England med hela tjocka familjen, och Spanien med Tess o Padde
Vad såg du senast på tv? Rachael Ray
Favorit program? The O.V Och Lost
Vad köpte du senast? Presenter till mina ära o kära på alla hjärtans dag
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? Mulberry bayswater kanske :)
Veckans roligaste: Björn Gustafsson
Veckans tråkigaste: Fotboll på TV
Veckans dummaste: ?
Ris, pasta eller potatis? Ris eller bakad potatis
Hus eller lägenhet? Hus! Större utrymme och trädgård som man kan ju ut i
Vara ihop eller singel? Vara ihop
Skid- eller solsemester? Sol, sol, sol!
Dusch eller badkar? Bubbelbadkar
Pussar eller kramar? Kramar
Vill du ha en snigel på ögat? Ja det hade varit ball
Tom Cruise är? Värdelös
Vem är den bästa rapparen? Timbuktu
Tycker du det är skoj att svara på frågor? Nje, bra tidsfördriv
Hur mår du? Kunde inte varit bättre
Vad är klockan nu? 11.47


RR

När man e ledig får man tid till och kolla Rachael Ray! Hurray!


Väskskyltning!

image472

image473

image474

image475

image476

image477

Det funka!

haha det funkade ju! Och här har jag stått som ett stolpskott och inte fattat hur det skulle vara. Så var det så enkelt! :)

Youtube


Stolarna

Ska till Lomma idag med snälla mammi som ska hjälpa mig att hämta stolar som vi ska ha i stugan. Matbordet köpte vi ju för ett tag sedan, men har inte hittat några stolar. Så det ska bli skönt att få det fixat oxå! Fint blir det!

image471

Test att lägga in video

http://sabinadurebrandt.blogg.se/1203350266_youtubeklipp.html

Ska se om detta funkar. Verkar ju enkelt. Har fått hjälp av snälla Sabina så ska se om jag kan lägga upp en video från Youtube. Håll tummarna!

Nemo!

Titta så fint Syrran har fotat till mig. Nemo! I love Nemo ju! :)

image470

Stugan

Mamma och jag har tillbringat hela vår dag i stugans tecken! Var först på Ikea och handlade gardinstång och diverse tillbehör till det, korgar, nya blå-blommiga påslakanset och öven en hel del onödiga grejer som hör till när man e på Ikea.. Sen raka vägen upp till stugan där vi har satt upp gardinstången, bäddat med nya påslakanen, pysslat o städat. Det blev riktigt bra och vi är båda nöjda med resultatet. Möblerade om i allrummet, så vi fick bättre med plats, det blev oxå väldigt bra!

image461

image462

image463

image464

image465

image466

image467

image468

image469

Kvällens behandlingar:

image460

Ännu en härlig morgon..

Solen sken in genom sovrumsfönstret idag igen. Härligt att vakna till!
Idag blir det först jobb till klockan tre. Sen hem till Tess och ha en myskväll med henne. Spa kväll med oxfilé. Kan det bli bättre än såhär?

Finast!

Det är så hiimla fint!

image458 
Jag fick den röda skon av sambon igår. Det är så världens finaste, och jag är kär på nytt. I ett armband. Pryltokig? Ja, det får man vara!


Mysmorgon!

Hur härligt är det inte när solen tittar in genom sovrumsfönstret när man vaknar? Och man vaknar av att en söt liten mysis lägger sig under mitt täcke och kramas lite, trots att klockan var halv sju..? Varför har man inte alltid sådana morgnar?
image457

Finally friday!

Blev en massa mys igår. Först lagade jag och Jacob middag. Sen åkte jag hem till mamma och pappa och myste lite med mamma. Jacob skulle träna fotboll och pappa var iväg på match. Så jag och mammi fick mysa tillsammans istället.
Fick en jättesöt berlock till Tomas Sabo armbandet. En röd sko. Som han hade valt själv! Blev så glad. Vi ska kanske ut till Nova och köpa armbandet idag. Hoppas, hoppas! Han trodde jag redan hade armbandet.
Jag gav min lille gos en jätte fin stor vit ros, och global ätpinnar. Har verkligen skämmts för mina presenter han fick på sin födelsedag. Så det fick bli lite extra lyx till honom igår!
Mamma och pappa fick en jättefin bukett med mörk, mörk lila tulpaner och en lite mindre vit ros i mitten. Puss på er! ♥

Snart så..

image456


Stod och tänkte efter lite, och kom fram till att det inte alls är lång tid kvar tills syrris kommer hem! Vad glad jag blev! 15-20 dagar så är hon hemma  igen! Hurra! Det ska bli skoj! Men jag försåt henne som inte vill lämna underbar Thailand! Det hade jag inte heller  velat. Hade varit så mycket bättre om vi kommit dit istället! Så kunde vi bo där och leva lyckliga i alla våra dagar. Det hade ju varit kanon!
Skönt ska det blir att snart, snart så kommer hon hem!

Mys mys!

Kvällen ska njutas med en god middag som jag och gos ska laga ihop. Teriyaki marinerad entrecote med tzatsiki och potatis kroketter. Ska bli ritkigt gott. Sen ska jag hem till mamma & pappa  och mysa lite där med något gott. Så blir en njutningens kväll, för magen i allafall :)

image453

Glad alla hjärtans!

Glad alla hjärtans dag alla nära och kära! Såhär mysigt har vi det i butiken idag! Ha en skön dag och sköt om era hjärtevänner!

image450

 

Dagens sötaste?

Dagens sötaste kille var inne och hittade ett par örhängen som han ville ha som halsband, men det hade jag inte. (Hade bara en grov länk) Så tipsade honom att gå till guldfynd och köpa en enkel kedja så kunde jag hjälpa honom att sätta på det.
Så kom han tillbaka efter en stund och hade hittat ett halsband, så jag hjälpte honom på med hjärtat. Det blev så hiimla fint! Så sa han "Hoppas hon vet hur mycket jag lagt ner på och få ihop något bra till henne" Är det inte dagens sötaste?

Tacka vet jag Tomas Sabo armbandet, där finns ju redan berlockerna som man sätter på armbandet på ett och samma ställe på Nova! (Misschief, utanför Spirit och Gina Tricot) *blink, blink* :)

Dagens To-do

Så fort jag har slutat ska vi snabbt iväg och  handla. Sen hem till mellisen och gosa med honom hela kvällen! Var så längesedan vi träffade honom. Hoppas bara att han känner igen mig nu när jag är brunett. Men det hoppas jag! Annars får jag muta honom med lite kex så går det nog bättre. Muta får man! :)

Kärt!

Så kärt med alla killar som kommer in till butiken och ska köpa present till sin flickvänn till alla ♥-ans dag. Helt nervösa för och titta runt, och ännu värre, fråga om hjälp!? Hihi.. Så söta så.

image449

Blondin eller Brunett??

image448


Då var det gjort. Har gått och gjort mig till en brunett. Har fortfarande inte vant mig, så kan inte säga om jag trivs i det eller inte. Så oavant att se sig själv med mörkt hår efter 24 år som blondin. Innerst inne är jag ju alltid blondie! :) (Och nej jag är inte seriös på den stora bilden. Jag blir aldrig bra på kort bara, så det är lika bra och göra sig till)

Tecknad!

Såhär hade nog jag sett ut om jag varit med i South Park. Ja ni ser rätt, håret är brunt! :)

image444
Bygg ihop dig själv här

image445

Jag har nog ingen vidare framtid hos Simpson.... Men roligt var det!
Simpsonize me!

Walk-in-closet

image443


Måsten för en Walk-in-closet
♥  Gardrinstång att hänga upp sjalar/slipsar på
♥  Spegel
♥  Hylla för alla väskor
♥  Mysiga tavlor
♥  Kristallkrona
♥  Tvättkorg
♥  Smyckeshängare
♥  Förvaringslådor
♥  Pall att sitta och vila ögonen på alla kläder och smycken :)
♥  Mysig matta

Blondin vs Brunett

image439

image440

image441

image442

Sötaste reklamen!

Lätt den sötaste reklamen på TV just nu är ju McDonalds nya med den lille killen i kavaj som spelar vuxen och klok. "Jag har generat mig" säger han och ställer sig i Lucia ledet iförd skelettdräkt :) haha Han är så söt!

image438

Önska!

Om jag blundar riktigt hårt, och tänker på berlock armbandet, kommer det då till mig som ett brev på posten?
Det är vad jag hoppas på! Jag skulle ju kunna önska mig det i alla ♥-ans dag. Fast man önskar sig ju iofs inte något till den dagen. Det är ju bara om man varit extra rar som man får något av sin älskade. Får kanske smöra lite extra tills på torsdag då...

image435

image436

image437

Beige

image434


Örhänge från Cocoo 125:-
klänning från Ellos 349:-
Armband från Dogeard, Kyssjohanna 350:-
Ballerinaskor från Burberry, 2500:-

??

Förstår inte riktigt hur listan med "Mest aktiva" funkar. Jag har tex idag skrivit 4 (5 med detta) inlägg på 6 timmar. En annan känd bloggerska har skrivit 5 inlägg men är ändå med på listan. Haha jag msåte nog stå här hela dagen och skriva 1000 inlägg om jag ska komma upp där!

Lunch?!

Lunch när man inte är hungrig eller sugen på något är ingen höjdare.. Men  måste äta något, eftersom jag ska iväg och träna ikväll kan det vara bra och ha fyllt på förrådet! Så får väl traska iväg och köpa något på Grafitti. En sallad med räkor och bakadpotatis vid sidan brukar alltid kunna slinka ner :)

Jag och sambon har tagit i hand på inget godis, chips,  snabbmat som hamburgare, pommes & pizza till jag åker till STHLM 12e mars. Dessutom ska vi ut och gå tillsammans minst en gång i veckan! För ett sundare och friskare liv! haha!

Väldigt passande just nu!

Det var två blondiner som satt på en parkbänk.
Då sa den ena blondinen: Vart tror du det är längst till månen eller Borås ?.
Då sa den andra blondinen: Hallå? ser du Borås eller ?..

Tomas Sabo

Kolla vad jag hittade på Tomas Sabo´s hemsida. Som man kunde skapa sitt eget armband. Där var inte så många fina berlocker, men det roade en liten stund i allafall! Såhär blev mitt. (Det röda skulle ha varit rosa såklart!!!!!)

image432

Klämman!

Hittade en gammal klämma som jag alltid använde innan. Varför gör jag inte det längre? Det är ju superskönt och ha allt håret borta från ansiktet! Gissa vad jag har i håret idag :)


                                                   

Eftermiddags promenad

Åkte ut till mamma och pappa idag. Det vankades grabbdag med fotboll hemma hos oss, så bäst och fly fältet snabbast möjligt! Så vi har bara myst och tagit det lugn. Jag och mammi gick en liten eftermiddags promenad ner mot havet. Så mysigt! Sen hittade vi bevis på att våren har kommit i form av vintergäck i trädgården! Härligt!

     

Snygging



Det här var ju en liten skönhet som man hittar på morgonkvisten, eller ja det är ju snart lunch. Men fin var den!
Från Gant, ca 2000:-

Mardröm!

Var ju hos Tessan igår och firade henne. Hon fick jätte fina presenter, bla fler berlocker till hennes Tomas Sabo armband. Och det jag drömt om inatt...

Jag drömde att vi var på Nova och skulle köpa armbandet med lite berlocker på. Det kostade en massa tusen lappar, som vi la fram på disken. Så när vi skuller äkna igenom alla pengarna, (kanske 10-15 tusen) kom tre av dom "onda" fram. Det var chilenarna, som jobbade ute i hamnen med all skit som rikare människor inte ville  jobba med. Vi försökte försvara oss och inte låta dom ta pengarna, men dom lyckades få med en hel del pengar ändå.. Så vi for ner til hamnen där dom höll till. Ett helt gäng var vi. Det slutade såklart i en massa bråk och till sist ser man bara att alla sitter med pistoler och bara väntar på en signal så dom verkligen kan döda alla. Då var det kanske ett 50 tal som var nere vid hamnen och slåss. När dom börjar avrätta några vid sidan av där jag går inser jag att det här kommer ingen överleva. Dom är så  många fler än vi. Jag och en annan kille gömmer oss i en öppen container fylld med sopor och skit och trycker ner oss så långt det går och lägger påsar över våra huvuden, men ändå så vi kan se vad som händer där ute. Och dom dödar ALLA! Killen som var bredvid mig fick panik innan skjutningen började och valde att inte ligga kvar, för han tyckte inte det var ett säkert ställe. Så han for iväg. Vet inte om han klarade sig.. När allt skjutande var färdigt och alla ligger döda överallt går alla chilenarna och slänger sina pistoler i containern som jag ligger i. Jag var så rädd! Och tyckte ändå att vissa tittade mig rätt in i ögonen, men ingen verkar ha sett mig..
På morgonen när jag vaknade till i containern är Hampus, (min granne) och ska slänga skräp. Och jag ser honom och försöker resa mig och be om hjälp. Då tittar han runt om sig och ser all förödelse och hjälper mig att komma in till sjukhuset intill och be andra folk om hjälp. Där inne hittar jag inte ut till entré hallarna och kan leta efter min familj som förstått att jag varit med i "kriget". Så jag springer runt på en avdelning, och alla bara skrattar och ingen kan hjälpa mig att hitta ut. Så kommer pappa, och hans blick i ögonen, Gud vad skönt att du har klarat dig, gör att jag bryter ihop när jag kramar honom och blir sådär tröstlös. Sen vaknar jag...

Allt detta för ett fint arband med berlocker..

Vår inspiration

image419

     


Lite ny vårinspiration. Längtar man till våren när man ser detta eller? Jag  gör det i allfall. Fint skyltat av min duktiga Sofie.

Är man sugen så är man...

Skulle vara lite nyttig och äta en fruktsallad till mellanmål på jobbet här om dagen. Tog med mig banan, äpple och körde inom hemköp och köpte konserverade mandariner. MEN vi hade givetvis ingen konservöppnare på jobbet. Envis som man är fick jag spik/bända upp locket med en hammare och skruvmejsel. (Det ska gå!) Skrattade åt mig själv när jag såg hur jag misshandlat burken..

image418

Vi Gratulerar, vi gratulerar....

image417
Världens bästa Tessan fyller år idag! Hipp Hipp Hurra! I kväll ska vi på kalas! Ska bli så roligt. Och en massa presenter!! :) Grattis på födelsedagen!

Vilken härlig dag!

Sov i Bjärred igår efter festen. I syrrans säng (♥). Vaknade i morse av att solen tittade in och jag hörde fågelkvitter!! Är det inte helt underbart?! Jag blev så lycklig! Vilken härlig dag! Solen fortsätter att stråla fram, bättre än såhär blir det nog inte! Njut!

Fest i 2 dagar!

image416

I  morgon ska vi lyxa till det med födelsedagskalas, Tess fyller 24 härliga år!
I kväll blir det en surprise...

Det perfekta sovrummet!

image415

Plastikkirurgi?

Eftersom jag har mitt ärr efter en misslyckad borttagning av ett födelsemärke för ca 4 år sedan börjar jag tröttna rätt rejält på alla som stirrar och jag tycker själv inte att det är speciellt snyggt med ett rött mega märke rätt i blickfånget.. Så efter kortisonsprutor i ärret, laserbehandlingar så det såg förkolnat ut kollar jag nu om det finns något alternativ och få bort ärret med hjälp av en plastikkirurg. Lite läskigt bara, just nu står det ordet mest för nedsövningonanipåtoalettenspermasom"råkar"kommainientjejsheligaste, inte som ett roligt alternativ....


Scar...

Smarrigt!

Fick ett sånt sug efter att ha läst Kellys blogg om hjärtbakelserna. Jag vet, det är inte bra, och med tanke på mitt tidigare inlägg borde jag nog egentligen ha struntat i det. Men kolla på dem! Vem kan  motstå det?! Som tur var så lurade jag med mig soffan om att oxå äta en så jag inte dras ner själv i skiten! :)Supergoda med polkagristryffel på en marängbotten med vitchoklad ovanpå och ett ROSA marsipan hjärta. Maaaams!


Tjocksmock!

Har bestämmt mig för att inte hoppa på Rikshospitals dieten på söndag. Jag hittar alldelles för många kryphål som jag inte riktigt får svar på. Pratade med min nagelfixare idag, (som för överigt har öppnat den snyggaste salongen i Höör! Som vi trivdes!) och hon sa att jag inte skulle hoppa på den för den förstör ämnesomsättningen. Hon har varit lite så PT och har koll på kosten. Så börja jag bli funersam, och ju mer vi pratade om det tyckte jag vissa saker verkade lite skumma. Och enligt vad jag och min kära vän fått reda på ska det ju bränna bort allt fett först. Men fettet kan inte brännas bort såvida du inte tränar, dvs då måste du ha tillräckligt med energi i kroppen från mat för att kunna bränna. Annars kommer musklerna att brännas först. Jag tvekar inte på att man kommer tappa vikt. Dock är de vattnet som man tappar först och inte fettet. Kroppen ställer in sig på svältning och håller så hårt den kan i allt som kroppen har, allra helst fettet. Så vi kom fram till att det är ju såhär att vattnet går först, sen musklerna och sist fettet. men man tappar vikt. Absolut! Om man googlar lite på det är det ca 80% som gått upp igen efter två veckor och framåt. Då har dom gått upp mer än dom gått ner. Det vill man gärna inte! Sen ska man dricka 2 liter vatten om dagen. Det är inga konstigheter, eller jo egentligen. För det ska du ju minst dricka varje vanlig dag. Så egentligen borde du dricka 6 liter vatten, med tanke på att du tappar upp till 2 liter av det som du går ner så ska man nog satsa på en massa mer vatten än 2 liter. Oftast är det personer med en övervikt på minst 20-30 kilo som detta funkar bäst på. Och det är ju kanske inte så konstigt.. Men jag har inte provat det, och har inget och säga till om egentligen i denna frågan. Detta är mina synpunkter på det och varför jag inte kommer att testa. Nu när jag väl börjat träna och tycke det är kul, ska jag då ha ett uppehåll  på 2 veckor för att jag inte vågar träna när jag äter så lite, kommer jag tappa intresset för det oxå. Jag stöttar min käraste vän i detta till 100% verkligen och tvekar som sagt inte på att man kommer gå ner i vikt. Allt ovan är fakta jag tagit reda på och mina funderingar.

Smycke Visning!

Lovade ju lite bilder på smyckena jag gjort..

image407


image408

Örhänge 79:-
image409
Vit/guld Armband 129:-

image410
Lila/guld + Lila/silver Armband 129:-

image411
Grön/guld Armband 129:-

Syrran!


image406
Kan man annat än älska denna underbar skapelse? :)



Hon har varit under utan idag igen och bättrat på sitt dykcert! Det mest oväntade man kan tänka sig att hon skulle göra, eftersom hon är livrädd för hajar. tillochmed när syrran badar i pool är det jobbigt ibland.. Och nu är hon nere och fotar hajar!? Vad hände där emellan?!

Hört igårkväll..

"Ta täcket om dig, annars blir du bara förkyld"

Naaw söte. Love u.

Inspirationens dag!

Ytterligare en dag då jag och Soffan får visa vår kreativa sida. Lite nya smycken ska göras. Får ha en liten visning när vi gjort allt klart!

Hård träning!

Tänkte ha med mig träningskläderna till jobbet idag, så jag kan svänga inom gymmet ett tag. På söndag börjar ju den 13 dagar långa bantningskuren. Rikshospitalet spotteskur eller något sånt. Tessan som har hittat på att vi ska testa den. Så det kan bli intressant. Den håller ju bara på i 13 dagar. Så det borde man ju kunna klara. Inga kolhydrater ska åka ner, och det ska bara ta på fettet. Så det verkar ju bra!

Morning glory..

Lika seg som alltid när jag börjar sent. Kommer verkligen inte ur sängen! Skulle behöva slänga in mig i en kalldusch, äta en bamse frukost och cykla iväg 20 min innan jag börjar. Men jag vet ju hur det kommer bli.. Hoppa upp ur sängen, kasta på sig kläderna och cykla ner 2 min innan jag börjar.. Varför är det så?

image404

Maaaat!

Försöker och hålla mig så länge som möjligt och inte äta lunch hur tidigt som helst. Men hur lätt är det när man är hungrig 24/7?! haha Får vänta på Sofie ska komma tillbaka från banken i allafall. Kanske överraska med... Grafitti idag kanske? Lagom skräll. Men gott e det

Tack Steph!

Sa ju att man skulle tacka idag! Skickade in till Stephanie på MixCity 107.0 och önskade en Timbuk  låt. Och Vips så hör jag på Radion "Jenny från Viva La Diva har skickat in och önskat att jag spelar Timbuktu Karmakontot" haha så roligt! Hon e så cool! Hon var ju inne i butiken för ett tag sedan, så man kan ju säga att jag har träffat en Skånekändis :)

image402


Semledagen!!

Idag är det ju semledagen! haha då får man äta hur många semlor man vill utan och bli kallad fetto :). Är det inte underbart? Dock har jag aldrig försökt mig på o baka semlor själv. ska kanske testa det. Bild och recept från Aftonbladet

image401

Lyxig semla

25 g jäst för söta degar

2,5 dl mjölk

0,5 dl socker

3,5 dl vetemjöl

Efter första jäsningen:

75 g smör

0,75 dl socker

1 ägg

1 tsk kardemumma, stött

0,5 tsk salt

3,5 dl vetemjöl

  

Fyllning:

250 g mandelmassa

Inkråm

Eventuellt vatten

Pensling:

Ägg

  

Garnering:

3 dl vispgrädde

Florsocker

Gör så här:

1.Ljumma mjölken till 37

grader. Lös upp jästen i mjölken i en bunke.

2. Tillsätt socker och vetemjöl. Arbeta degen kraftigt, cirka 10 minuter i köksmaskin.

3. Strö över lite vetemjöl och täck med en bakduk. Låt degen jäsa i 30 minuter.

4. Rör under tiden smör och socker poröst och stöt kardemumman.

5. Rör ned smörblandningen samt kardemumma, ägg, salt och resten av vetemjölet i degen. Arbeta den i ytterligare 10-12 minuter. Degen ska vara lös i konsistensen, men seg och smidig.

6. Täck bunken och låt jäsa i 30 minuter.

7. Lägg degen på lätt mjölat bakbord. Knåda lätt och dela den i 12 bitar. Forma runda, släta bullar.

8. Lägg bullarna glest på en plåt med bakplåtspapper. Låt dem jäsa övertäckta i 30 minuter. Sätt ugnen på 250 grader.

9. Pensla de uppjästa bullarna med ägg. Grädda dem i cirka 8 minuter mitt i ugnen. Låt bullarna svalna på ugnsgaller.

Servering:

1. Klipp av ett trekantigt lock på varje bulle. Gröp ur lite av inkråmet. Blanda inkråm, mandelmassa och ev. lite vatten till lagom konsistens.

2. Fyll bullarna med blandningen. Spritsa eller klicka på vispad grädde.

3. Lägg på locken och pudra på florsocker.


Tack!

Håller på och läsa en bok som heter The Secret. Tror att den kommer att förändra mycket för mig framöver. Läste kapitlet om Tacksamhet igår. Det är väldigt intressant, och väldigt logiskt. Var tacksam för det du har idag1

image400

Planner dream!

Jag har alltid velat var den där busy affärskvinnan med den gigantiska agendan som hela mitt liv skulle baseras på. Och med ett viktigt jobb och framför allt, en stör lön hade jag lätt klickat hem denna! Underbar!


image399
Från underbara Mulberrys hemsida

Kan det bli bättre?

Faktorer för en bra dag:

♥ Solen skiner när man vaknar

♥ El-killen som skulle till oss i morse mellan 07:00 och 12:00 var hos oss vid nio, så jag kunde åka i tid till jobbet.

♥ Gjort allt som skulle göras på jobbet.

♥ Pratat med syrran som nu är på Phi Phi och göttar sig!

♥ Ätit en go sushi (som vanligt jag vet..)

♥  Pratat med mammi som är på Canaris med jobb och har det bra!

♥ Tanken på att jag ska äta semlor i morgon!

Mer jobb..

Eftersom vi gjort så fint och målat om, satt upp en nya hylla med korgar som Soffan så fint satt namnlappar på måste jag ju bara visa hur bra det blev!
image398

Alla hjärtansdag tema

image392

image393

image394

image395

image396

image397

Temlor!

Precis pratat med Pappsen och förhandlat om lite semlor i morgon. Det är ju trots allt SEMLEdagen! :) Lommas semlor är ju dom bästa! Så han ska handla med sig efter jobbet i morgon. Ska bli så mumsigt!

image391
Jag och Soffan var ju tvunga och provsmaka i förväg förra veckan. Just a little more bite!

RSS 2.0