Dagen rusar fram

Dagen går fort fram idag. Kändes som det precis var lunch, och nu är det snart fika! Vad skönt det känns!

Vi fick köpt en del igår till 25 års kalaset som ska hållas! Servetter, bordslöpare och tallrikar är inhandlade. Och idag ska jag hämta silvriga pappersdukar som jag ringde om på ÖB. Hoppas dom blir bra!
Snälla syrran var och köpte dukar på partyland. Men där var inte så många, så hon fick lämna tillbaka dom igen :( Ååå typiskt när hon var så snäll och gick och köpte till mig!! Tack ändå, det var jättesnällt att du ville hjälpa mig med det!

God morgon!

Vi började morgonen med scones. Jag ringde hit syrran så hon oxå fick lite i magen.. Tacka vet jag färdiga bak mixer! MMmm.  Nu bär det av till Nova, Centan och IKEA. Lovely day!


SPA helg med Tessan

I torsdags var vi hemma på ett efterlängtat besök hos Tessan och Padde. Det var så längesedan vi sågs. Ändå känns det som om det var igår varje gång vi ses! Love u! Killarna pratade om att dom antagligen skulle iväg  med jobbet som firade 5 år på en fotbollsresa i höst. Och vi var snabba med att flika in "Då ska vi på SPA" Och nu längtar jag supermycket efter att åka iväg. Tess pratade något om ett SPA i Torekov(?) som jag hoppas på. Vi får nog höras av i veckan och bestämma ett datum. För jag är så sugen!


Bild: TorekovSPA


Fredagen spenderades mest här:


Med bok, TV och dator i knät. (omvartannat)

Ikväll ska jag och min fina laga god mat ihop, ryggbiff med pasta, svamp och creme fraiché och sen gå på bio. Vi tänkte se den nya Beck filmen. Var lite sugen på den nya med Brad Pitt oxå. Men det får bli Beck idag!

When you wish upon a star...










Mmm

Nu ska  jag ner o handla chipsoch sen ska jag bannemej göra tacos!

Hur hungrig blir man inte av don här bilderna?




Världens tröttaste tjej..

Denna veckan har verkligen tagit kål på mig.. Det är fredag kväll, och jag är helt färdig! Mammi ringde och frågade om jag ville komma ut till bjärred och äta lite kotlett.. Men jag är tillochmed för trött för färdiglagad mat. Då är man trött!
Svin tidigt i morgon bitti, om det inte regnar, ska jag syrran och Anton sälja lite gamla loppor på esplanaden. :) Hoppas man blir av med lite!
Behöver få iväg en av mina väskor som jag sålt, gå ner till ICA och handlat något att äta ikväll, och ta ur tvättmaskinen. Usch så tråkig fredag!

Säljer som smör...

Jag har fått sålt några av mina väskor! Ska skicka en idag oxå. Sen väntar jag nog några dagar och uppdaterar och lägger ihop mina annonser till en istället. Bara en kvar på en av annonserna.
Skönt och bli av med, och skönt att få lite pengar för något som egentligen bara skulle legat och dammat..


Annonserna ligger: Här, härhär och här

Vecka 34

Måndag:
Bowla med arbetskamraterna efter jobbet. Hemma vid 23.30.....
Tisdag:
Träffa B-O kl 19.00, äta på tapas baren
Onsdag:
In till Malmö festivalen efter jobbet med arbetskamraterna och äta. Plus kolla på Malins Mia som dansade bakom Arash på NRJ in the park.
Torsdag:
Spela kort efter jobbet, på jobbet med två arbetskamrater och två "kort-are"
Fredag:
Inget inplanerat. Men Jacob ska spela fotboll..

Vi ses 2010!
(spenderar jag inte sjukligt mkt tid med kollegorna denna veckan? :)

Rensning klar!

Snälla, snälla syrran kom hit vid 14.00 idag och hjälpte mig att rensa min garderob. 17.30 var vi klara med rensningen. Men det gav 5 påsar med kläder och skor som ska säljas på esplanaden på lördag. Samt en hel del som lagts ut på blocket. dom ligger här, här, här och här :)
Så nu kan jag lägga in allakläder somlegatpå vänt efter attdomtvättats, för nu får dom plats! haha

Glasögonen

Hämtade mina nya glasögon igår trots stressen. Som tur(?!) var så passade inte solglasögonen på mig.. :( Men när jag kollar på glasögonen idag så ser jag att dom är repiga, precis som om glaset har spruckit för att dom tryckt i det i bågen? Ååå typiskt.. Ska försöka få tag på dom idag och säga att jag kommer in med dom så fort jag har tid.

*Klapp på axeln*

Jo visst var jag och Karinute och gick en Power walk på ca 50 min. Riktigt uppfriskande! Tänkte slänga mig in i duschen, dra på migkläderna och sticka ut till Center Syd och träffa mamma där för och kolla på solisarna (Ja, jag hittade dom där, Synsam har allt.) Men hon var inte riktigt med på mina planer.. Får se om jag sticker ut där själv. Eller om jag ska dra Karin med mig?!
Som sagt, lite velig nu. Kanske ska jag bara varva ner och ha maten klar till Jacob kommer från fotbollsträningen? hhrrmm

Fika

Tog mig en lyxkaffe till fikat på jobbet!


Klok som en bok!

Jag har läst en massa, massa, massa denna sommaren. Fick låna en hel bunte med böcker av Vickan på jobbet. Dock läser jag ju mest en massa otäcka böcker som  får en och undra om man verkligen är normal som är intresserad av att läsa om sånna hemskheter.. Men nu gör jag det ;) Kommer bli lika klok som min vän Soffan. Se här så många böcker hon oxå har läst!


6 böcker under hela sommaren! Woho!

Förlovad 25/7-2009

Jag kanske inte ska vänta allt förlänge med att ha ett inlägg om vår förlovning.. :)

Vi förlovade oss på restaurang Valparaiso i Mijas spanien den 25:e juli 2009. Tillsammans med min syster, jacobs bror och hans familj. Vi kunde inte haft en bättre kväll. Allting känns så otroligt roligt och jag tänker på honom extra mycket varje gång jag tittar ner på min fina ring! Love you 4 ever gos ♥


Helgen som var.

Vi kom iväg i fredags till Malin och Niklas och hade med oss sushi och satt och åt på stranden. Vi drack ett vin som dom hade köpt med från Mozeldalen som var supergott! Lite mycket djur (nyckelpigor,  flugor och myggor), men bortser man från det hade vi en mysig middag med en fin solnedgång!









I lördags träffades vi hemma hos Karro och Stoffe. Mellisen blev sjukis framåt kvällen. Så det var inte så roligt.  Hög feber och var inte alls bra. Men ryktet säger att han är på bättringsvägen igen! (Är han bra på torsdag ska jag och Jacob ta honom på circus) :)

I gårkväll var jag,  syrran och hennes pojkvän och såg på den efterlängtande Harry Potter filmen. Jag hade glömtså mycket sen sist jag läste boken. Och dessutom hade jag ju läst den på engelska. Så nu blev allt lite klarare när man fick se den på film!

En liten önskelista.




♥ Pappelina matta. Viggo star, Metallic brun / vanilj. Finns att beställa på Miljögården i Lund
♥ Hermés armband svart smalt i silver, finns att beställa här
♥ Monark cykel, modell  Karin. Svart, 3 växlad
♥ Mulberry väska, i färgen oak. Finns att beställa här
♥ Tomas Sabo smycken. Finns på Miss Chief på Nova Lund. (Någon av dessa!)

Kvällen

Lite soff häng med American Idol finalen i bakgrunden. Precis kommit ur duschen, nyrakade ben så man kan ta på sig bikinin i morgon och sticka direkt till playan och steka lite.
Ikväll blir det sushi på stranden med Malin och Niklas. Mys! Får se om vi kan hitta något gott vin att ha med ner. Det blir nog en riktigt fin kväll! I morgon blir det grillning hos Karro o Stoffe.
Just det.. Skulle försöka få tag på solisarna från Gucci. Får ringa synsam på Centan. Dom kan fixa det mesta!

Medans golven torkar..

Nu har jag städat undan överallt, dammsugat och tvättat golvet. Nu återstår bara dammtorkning och luck-tvätt i köket. Men det får nog Jacob ta när han kommer hem. Det var ju trots allt inte jag som ville ha svarta, högblanka luckor i köket... :)

(När jag kollar på när jag först skrev att jag skulle städa är det över fyra timmar sedan.  Som sagt, tänk en 2:a med mina grjer överallt som har tagit fyra timmar (?!) att städa.)

Se vad man kan fynda under morgonrockarna...



Den här är ju svin snygg! Varför har jag glömt bort att jag hade den?! Nu ska den användas mer!

Snart städat klart sovrummet. Gissa hur mycket där var att städa! Dammsuga får jag göra när jag är klar med hela lägenheten. Nu ska jag börja med köket.. *pust* Det tar på krafterna att vara hemmafru.. Kanske skulle jag inte tagit ledigt från jobbet idag ändå.. ;)

Men ååååå..

Kollade igenom lite tidningar som jag fått låna av Malin förlängesedan. Hittade ett par as snygga Gucci solglasögon. Fan.. Nu måste jag ha dom...



Keepers?


Kolla vad jag samlade ihop nu på morgonen!




Nu ska jag ta tag i mitt liv!

♥ Städa undan mina grejer, som ligger i hela lägenhetn
♥ Kasta mina gamla (läs: för små) kläder ur garderoben
♥ Göra mig fab för min lediga fredag
♥ Mysa med  min fästman :) när han kommer hem

RSS 2.0