Härlig helg!

Trots att ögonen knappt orkade vara öppna gick jag upp vid 06.30 på lördagsmorgonen för att stå på loppis på Esplanaden. Vi tjänade ihop en liten summa var och blev av med en massa saker som ändå bara stod och tog plats! Vi sålde som bäst den första timmen när alla var som gamar för att få det "bästa" först. Mysig start på dagen med att sitta och titta på allt folk oxå.



Efter Esplanaden var det dags för Karros 30-års fest. (Emma kom hem en snabbis och hälsade på innan jag skulle börja göra mig i ordning.)
Vi var mycket folk på festen! Vi åt god varmrökt lax med nypotatis och romsås. Och till efterrätt blev det pannacota. Smaskens! Efter att ha varit mer, eller mindre förkyld hela veckan, så var det rätt så skönt att sticka hem redan vid 01.30!


Vaknar till ett sms på söndag morgon med texten " Kommer ni till stranden idag?" Så det var bara att ta på sig bikinin och köra ner till Lomma Beach. Där var mycket folk och bilar överallt! Trots det lyckades vi få en plats framför Malin o Niklas lägenhet! Skönt! Låg på stranden några timmar innan vi gick upp till dom och la oss i trädgården en stund. Vädret var lika fint hela dagen! Tur att det blåste lite så att man inte kokade på stranden..
Vi avslutade kvällen på Oliveras med en gnocci talrik och bubbelvatten :) Härlig dag med härliga vänner!

 
  



Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Tack så mycket :-)



vilken fin blogg, ser att det är Malla som varit i farten ;-)

ha en fin dag

2009-06-29 @ 14:16:22
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0