Duktigt Jenny!

Jodå, jag kom iväg. Och tränade tillochmed! Blev en stund på crosstrainern och sen gäddhängsträning och lår/rumpa. Känns bra! Skräll att jag tyckte det var kul oxå!
Väntar nu bara på baconinlindad kyckling som är i ugnen nu. Sen en snabb dusch och direkt i säng. Är såå trött idag.

Tänkte göra ett inlägg om vår vecka uppe i åre oxå. Får se om det blir efter maten, eller i morgon :)



Den som väntar på något gott...


Men, hur hände detta?

Helt plötsligt står jag med träningskläder i hallen.. Hur hände det? Bäst att snabba iväg!


Scones till frukost

Eftersom vi har så lugnt på jobbet bestämde vi oss för att göra scones i morse. Först täntke vi bara göra det till oss som sitter i kundtjänst. Men sen var vi ändå så få, så jag gjorde till alla som var här. Mysigt och sitta och dricka te och äta scones på morgonen. Det behövdes för att locka upp mig ur sängen idag :)


En riktigt God Jul

Julen har tillbringats på sydligare breddgrader. Gran Canaria för att vara exakt på resmålet. Jag, mamma, pappa, syrran och hennes kille har varit iväg i en vecka. Lagom för att missa allt julstök och stress. Jacob älsklingen valde att stanna hemma och fira med hans släkt. Klokt val! Man ska ta vara på det så länge det går. ♥
Vi har ätit gott, umgåtts och fått en liten, liten gnutta av solen. Varmt har det varit hela tiden. Men tyvärr mest molnigt och lite regnskurar emellanåt. Men det har varit skönt att vara i väg ändå. Det behövdes!

Vi landade, efter lite förseningar, i Sverige igen lite över nio igår kväll. Trots att det bara hade gått en vecka så var det såå mysigt att träffa älsklingen igen! Packade upp, tvättade och myste hela kvällen.

Idag, efter lite handling, besök hos Melvin, avlastning av lite flyttkartonger, lite lunch så kollar vi nu på Wallander filmen på Canal +. Dom är ju inte alls i samma klass som Beck. Men mysigt att sitta och kolla på film ihopa.
(Dock har jag skrivit detta inlägg under hela tiden:)

RSS 2.0