Torsdags hunk

image390

Härligt, härligt

Efter en timmes träning med 35 minuters Power Walk på löpbandet och benträning i gymmet, en kvarts dusch och nyrakade ben. Sitter jag nu i soffan för o chilla resten av kvällen. Skönt! Ska dock lägga upp mina jeans. Får vila lite först..

Storstädning!

Efter en god sushi lunch blir det på med skurarhandskarna och städa rejält! Rensning är det som står på schemat. Skicka iväg lite inaktuella smycken som typ trähalsband och armband som inte riktigt funkar i denna säsongen..

image389

Lunchtime!

Har gått från Graffiti Café till Ikuzukuri Sushi bar. Väldans gott. Rädd att jag kommer föräta mig bara. Får nog ta det lite lugnt, men hur gott ser det inte ut?! I eftermiddag ska jag och Gina Sandra från Lundabutiken ut på fika och bubbla lite. Hon har fått en heltidstjänst på Nova nu. Så hädanefter får man ta sig ut dit om man vill fika. Men roligt för henne!

image388


Telephone from Samui

Pratade precis med Syrran. Hon är nu på Ko Samui med Carran, tills i morgon. Då åker hon till Krabi där Mickan och gänget håller till just nu. Dom var bara kvar i en dag när Anna kom. Känns ju sjukt onödigt att hon åkte till Samui för och träffa Mickan och sen åkte hon. Men jag vet inte. Anna ska i allafall åka till Krabi i morgon för och träffa dom. Hoppas bara att dom väntar på henne där då. ♥

image386

Jeansen..

Dom mörkblå Acne jeansen färgar fortfarande av sig, inte i lika mycket som innan. Men man blir ändå blå om händerna om man sitter för länge med händerna på byxorna.. Dessutom är dom för långa, så jag ska ta mig tid och sy upp dom ikväll hade jag tänkt. Fick ju en jätte fin symaskin av mammi när vi var på IKEA för ett tag sedan som måste användas!! (Syrran, jag vet att du kommer garva ihjäl dig när du ser den, den är lixom inte lika Hi Tech som din om man säger så... haha) Men den går och så på ändå. Hoppas jag.. ;)

image383 image385

Långa dagar..

Var hos L8 igår ute på lagret i Svedala i 6 timmar! Jisses vad vi hade att göra, och tiden gick snabbt. Riktigt fina stela armband har vi fått in. Roligt med lite nytt! Sen var det till och lasta av allt i butiken och börja packa upp. Slutade vid sex, så det blev en lång dag.
Idag är det fortsatt uppackning som gäller. Fick med mig lådorna från K-stad och ska gå igenom dom oxå. Så det blir väl en lika lång dag idag.
Efter jobbet blir det hård träning med Sanna 18:30. Skönt!

Tillägg



image382


Äntligen!

Nu har jag sett I Huvudet På Gynning! Hittade dom andra avsnitten på nätet, inte för att dom är sammanlänkade precis, men det var väldigt intressant i kvällens avsnitt. Hon besökte Israel. Jag är inte ett dugg religiös av mig. Tycker att Buddhismen och Hinduismen är en häftig religion, kanske inte inom allt. Men delar av den. Jag är kanske egentligen en allätare av religion. Fast jag tror inte på gud, det har hänt för mycket grejer runt omkring mig som jag inte tycker skulle ha fått lov att hända om det hade funnits en gud. Jag tycker det här med karma är bra. Något man kan tänka på i vardagen. Att man ska behandla alla lika, djur och människor är oxå något fint. Jag tror på energier. Har upplevt många positiva energier från olika  personer, men aven fått uppleva dom dåliga.
Hade jag haft tid till att sätta mig ner någon gång i veckan och meditera, tror jag att jag hade hittat ett inre lugn. Det tror jag hade varit bra i den värld vi lever i idag.. Mycket tankar i dessa dagarna.

   

Shopping utan shopping!

Var med Mellis och Karro en hel dag på Centan idag. Lillisen är lite förkyld och var inte alls i sitt esse. Men vi hade det mysigt ändå!  Dock är inte kontot gjort för shopping denna månaden. Men titta får man ju alltid. Hittade en kär hoodtröja på Gina, (jag vet jag ska inte handla där nu när jag inte jobbar där) men den var hiimla skön. Men den får vänta lite.. Sen var där en quiltad väska på Benetton. Men den var i lite dyraste laget. 1495 kr tror jag att den kosta. Längtar till väskan från Bianco är i min ägo istället. Lite billigare.. 370 kr


 

Duktig flicka!

Var iväg och skulle träna med Sanna, men efter lite missförstånd så tränade jag själv.. :)
Körde 30 min på löparbandet och sen 30 min styrka för benen och rumpan. Beach 08 here i come!

Ångest..

Träningsångesten ligger som en fet dimma runt mig. Ska jag ut och gå en 1 timmes runda innan jobb? Inte jätte lockande med tanke på att det blåser ute och ser riktigt kallt och tråkigt ut.. Kanske bara ska laga en brakfrukost isället. Det är ju lite mer lockande!

[Scrubs]

Nu är det sängen som gäller! Och kolla på Scrubs (måste uttalas skrrubs på skånska) Får nog gå och göra mig i ordning och sminka mig först. Har tillochmed städat i badrumsskåpet idag! Känner mig riktigt stolt! Kanske kommer upp en bild på det i morgon. Hade ju glömt kameran på jobbet, så mycket som jag velat fota idag.. Nu, skrrubs!

image376


Gynning!

Tycker Carolina Gynning är grymt cool! Ändå har jag lyckats pricka in och missa båda programmen som gått i hennes nya show. (Kan man kalla det så?) Får se om jag kan hitta det någonstans på nätet. Nästa vecka ska jag verklgien kämpa för att inte missa det! Sjukt söt i denna frisyren!

image375

Grattis middag!

Nu har jag och min gos haft födelsemiddag för honom med räkor, havskräftor, aioli och rostatbröd. Till efterrätt blev det ostbricka ikväll. Riktigt lyxigt och gott!! Nu blir det mys framför TV. En lagom kväll. I morgon ska alla nära & kära ut och äta på St. Michelles vinkällare här i Lund. Best in town med supergod mat och bra service! Längtar!

Rosa kärlek

image374





Man bara vill kasta sig efter denna lilla rosa skönheten. Men jag har ju redan en med det finaste budskapet på baksidan. "Tänker på dig varje dag" Fick jag av söta mammi julen 07.

Städa, städa, städa

Dagen har bestått av ärenden, som att fixa saker som inte blivit gjorda på 1,5 år här i lägenheten och köpa lite förnödenheter. En sån dag som aldrig blir av, men är skön när den väl blir det. Sen städning och undanplockning. Inte så roligt, men oxå något som måste göras..

Köra till Coop o leta efter krokar
Köra till Pappa och hämta plastpluggar
Köpa räkor och havskräftor i Lomma
Handla vin
Handla mat

Hipp hipp hurra!!

Min lille gos fyller år idag! Var uppe med tuppen 07.00 och sjöng med paket och laxmackor! Ikväll blir det lite lyx med räkor, havskräftor och ostbricka! Grattis my love ♥

image373

Avis!

Träffade Carro från Gina igår kväll en liten stund, och som alltid har vi hur mycket som helst och prata om när vi träffas. Första jag såg när hon kom in var att hon hade en svart Mulberry bayswater i svart. Jisses vad mina ögon blev gröna(re) av avund :) Det var ingen som hade sett det tidigare att det var en sån. Jag bara VAA? Det är ju väskornas Rols Royce!! Hon hade beställt den över nätet och den hade kommit på tre dagar, fint inpacketerad i påse och två kartonger. Tillochmed kartongen som väskan låg i hade en kartong runt om sig, så den inte skulle bli skadad! Så lyxigt!!
Hon gjorde faktiskt en bra jämförelse med att killarna har alltid en dröm om att ha en Porsche, detta är tjejernas Porsche. Riktigt bra argument för och köpa en dyr väska. Får börja spara nu om jag ska ha råd med både långresa och en "porsche" väska nästa år!

image372

Nix pille!

Ibland är det väl lika bra att inte pilla på allt man har i butiken, speciellt inte när man är svinklumpig och redan har vält ner 4 saker, varav 1 gick i sönder. Testa skit i och pilla vidare utan bara lämna stället så ljudlöst som möjligt. Jisses! Skärpning folk!! *Kastar onda ögat.............*

Heath Ledger ...

Heath Ledger finns inte mer...
Dom hade hittat honom i hans lägenhet naken (♥) och medvetslös. Givetvis skriver tidningarna att han hade tagit droger och sömntabletter och hit och dit. Klart han har knarkat ihjäl sig, han var ju en kändis. Det gör ju dom! Vår planet är oerhört trångsynt! Inte tänkt på att det inte har skrivits något om honom innan i någon skandal i skvaller tidningarna?! Nä just det. Hoppas bara alla (*/-¤#) paparazzi låter hans familj vara och låter dom sörja ifred. R.I.P Heath Ledger AKA drop dead gorgeous!

image371

Shoppingen

               



♥ Jeans, Acne Hex DC
♥ T-shirt med tryck, Esprit
♥ Kofta med vidd, Esprit

Jeansen färgade av sig jättemycket första gången jag använde dom. Blev helt blå på händerna när man rörde vid dom! Så nu har jag tvättat dom första tvätten, och det verkar som dom böev lite bättre. Dock ska man ju egentligen inte tvätta jeans alls. Så det var ju inte så roligt och behöva göra det efter dag ett..

T-shirtarna var lite konstiga i storlekarna. I den gråa har jag S, och den vita M. Inte så charmerande när den vita satt som ett ålaskinn och visa alla härliga små ringar ;)

Koftan påminner om en gamal Gina Tricot kofta som jag köpte för ett år sedan som är såååå nopprig. Men ändå ett sånt plagg som hänger kvar i garderoben, för den är ju så hiimla fin! Love it redan!

Kina resan!

Läste precis på syrrans blogg. Hon har besökt kinesiska muren nu! Ritkigt häftigt! Är så avis på allt häftigt hon har sett! Men det är ju bara o spara ihop lite pengar och sätta sig på planet ner egenligen!

Idag kommer bilderna upp på det jag handlade i söndags. Så syrran, håll utkik!

Snöigt?

Verkar som det har snöat lite var stans i Sverige idag. Hoppas bara inte att vi får ner det hit. Allt blir så mycket jobbigare då.. Klart att det var fint när det ligger ett vitt täcke över hela stan. Men snöolyckor, GÅ till jobbet, halka på trottoaren.. You name it..

Dream on dreamer...


image363

De ja vu?

Precis lika trött och hängig idag som igår. Var i allafall duktig o tränade, trots att det inte känndes så givande. Förhoppningsvis känns det bättre nästa gång! Har blivit super förkyld. Så det hjälper inte direkt till idag.. Får se om jag går hem när Sofie kommer. . Tungt..

En sån dag..

.. som man bara vill gå hem och krypa ner under en mysig filt och njuta av O.C på dvd. Men en timme kvar och jobba, sen vara flitig med Sanna och träna styrka. Ska bli skoj!


Sista måltiden!

I morgon börjar mitt smala liv. Jag och Sanna ska komma igång ordentligt med träningen och maten, viktigt att äta rätt!! Söndagskvällen består av annanas, god choklad och The O.C för det var ett tag sedan nu! Saknas bara en liten syrra bredvid mig. Men vi ska kolla igenom säsong tre när du kommer hem baby! Nu, njuta av varje bit!!

image362

Shopping!

Det blev en massa fina inköp idag! Som jag provade jeans! Det blev ett par acne jeans, grå kofta från Esprit, 2 tshirtar från Esprit, grå och vit. Mammi hjälpte till och sponsra mig lite. Det kallar jag vardagslyx! (Bilder kommer senare syrran. Bara lugn!)

Att göra inom 30 min:

Duscha
Hitta kläder och ha på sig
Sminka mig
♥ Äta frukost
Åka till Nova och träffa mamma kl 13.00  (13.15)

12 Mars!!!

image360

image361


Vilken klänning!

Vilken härlig klänning Karin Da Silva hade på sig i Lets Dance i fredags! Hittade ingen bra bild på den. Kommer kanske upp lite senare. Men den är riktigt snygg!

 

Förlovning!

Vi var hembjudna till Mailn och Niklas igår på  väldigt god mat! Vi hade sett på internet innan i veckan att dom hade förlovat sig, men hade bestämmt att inte säga något. Så Niklas kom och hämtade oss och jag tänkte bara "kolla inte på ringen, kolla inte på ringen". Givetvis kunde jag knappt slita ögonen från ringen. När vi kom hem till dom fick jag verkligen skärpa mig för att inte kolla på Malins ring. Men vi lyckades och hålla oss och låtsas som inget ett litet tag i allafall till Jacob utbrister "vad har ni gjort där?" och stirrar på Niklas ring. Hahaha det var så roligt. Såklart hade vi redan förberett med förlovningspresent. Så härligt! Super roligt! Grattis

image354

Sålt!



image353



Tessan ringde igår och berättade, efter en stund med skitsnack, att dom hade sålt lägenheten!! (Kläm fram det fortare!! haha)Hurra för Tessan och Padde! Ett stor Grattis! Tycker det är så hiimla roligt att dom ska ha det mysigt i sitt lilla hus i Lomma nu! Är jätte glad för deras skull! Jag och tessan ska måla en massa panel! Eller hur? :) Vi fick se bilder på huset i veckan, ska bli såå roligt att se det IRL!!

Mitt Bilstall

Lite biltokig som man är så har jag hittat mina bilar som jag ska ha i mitt bilstall om en sisådär 10 år när jag bilivit rik och berömd! Inte dom billigaste bilarna kanske, men definitivt dom snyggaste! (SL 500 kommer alltid vara nr 1!)
image352





Uppe från toppen:
♥Audi R8
♥ Mercedes SL 500
♥ Ferrari Spider
♥ Jaguar roadster
♥ Porsche Carrera GT

Svart lack

Dream on, dream on.. Från Bianco.

image350

Jeans

image349
Fick på mig ett par jeans i morse som jag inte trodde jag kunde knäppa! Men hurra! Nu när mina svarta gått isönder så var det skönt att hitta ett par i garderoben som passade :) Har blivit lite förtjust i slitna blåjeans a´la mammas gamla Levis från 1942 (♥) Tycker att acne har ett par snygga som jag nog ska ta för mig och prova.

Julius Biljettservice

Var och hämtade ut biljetterna till Rihanna innan idag. Så stod det en Bjärreds kille bakom disken. Inte för att jag känner honom. Men bjärredsfolk är ju ändå bjärredsfolk. Så vi stod och snackade en stund om vatten och vind. Trevligt med spontana människor! Det gillar jag!

Celebert besök!

Dagens skräll idag den 17 januari är att Stephanie från Mix Megapol kom in till butiken med en kompis som har fått sitt halsband lagat. Så frågade hon om man var medlem när man skrev upp sitt namn i vår bok, för hon får mejl härifrån till sin jobbmejl på radiostationen. Och då kännde jag igen henne. Jag bara "DET ÄR JU DU STEPHANIE" Så sa jag ju hur jag tyckte om hennes radiosändningar osv. Coolt! I digg stephanie! haha

Nya ideér!

Jag och Soffan har kommit på lite nya ideér till smycken idag. Riktigt kärt!

En liten försmak:


Tessan och Padde hjärta Hus

När jag ändå är inne på hus ämnet har vår älskade Tessa och Padde köpt hus i Lomma som vi bara längtar efter att få se! Jag vet att syrran älskar deras lägenhet och egenligen lovat Carran att dom skulle kolla på den när dom kom hem. Men jag vet inte om det hinner bli sålt. Så för er är här lite bilder på deras skitsnygg lägenhet!

image340

image341

image342

image343

image344

image345

image346

Hus!

Hittade ett såååå fint hus på hemnet. Jag vill inte flytta in i det, för jag vill att jag och min gos bestämmer och gör om själv när vi ska flytta till hus. Men det här huset har det jag gillar! Dvs;

♥  Burspråk
♥  Bjälkar i taket
♥  "Hål" i taket så man kan se ner från ovanvåningen
♥  Badkar
♥  Sovrum med STORT fönster över hela gaveln
♥  Walk In Closet

image336

image337

image338

image339

Så hiimla hiimla fint!!

Duktig flicka..

Efter att ha pratat med Karro i morse och hört att hon ska till xtravaganza i morgon och bli pinnsmal, så kom jag på att jag kunde ju byta ut en av mina måltider mot en måltidsersättning. Så dagens lunch blev ALLEVO Banan/apelsin som inte alls var så dumt. I morgon blir det med Chokladsmak! Yummi. Om hon ska gå ner 15 kg så får nog jag lägga på ett kol.
Är inne i min har-ingen-mat-lust-period nu. Så det gör ändå inget. Nyårslöftet är ju att gå ner 6 kilo till sommaren. Så det hoppas jag på! Lite motion på det så är vi på god väg snart!

Solen var e du??!!

Läste i sydsvenskan att solen bara sken 8 timmar under hela december. Hur deprimerande är inte det? Dags för lite ljusbehandling kanske? Så man blir lite pigg!
Ska kanske inte klaga när man sen ser att Växjö hade totalt 20 minuter sol i december 2007. Man skulle varit i Borlänge som hade 62 timmar. (Det är ju inte ens tre dagar!!)

Solsemester? Ja tack!

image335

Rihanna 12 Mars!

Javisst var jag uppe med tuppen igår och fick tag på biljetter till Rihanna. Är bara lite osäker på om platserna blev bra.. Så kanske kan ändra det när jag hämtar ut dem. Men det ska bli roligt att göra det med syrran! Jobbigt bara att det är i STHLM.. Men det ska bli roligt. Det lär ju bli en hel del shopping och fika besök! Så håll i dig syrran! Nu köör vi! Woho!

image334

Saknad av hår..

Dom senaste dagarna har jag haft lite ågren för mitt hår. Det var ju så hiimla långt! Men nu är det ju av och har varit sen i september. Men man kan ju få lov och drömma om att det är långt igen.. Bara se så långt det var!! (Ja jag vet att den stora bilden är missanpassad och jätte gammal. Men kolla håret!!)

image333


Morgonstund har guld i mun

Har ätit en lyx frukost med halta sambon i morse. Bestående av en "stoffe macka" Det vill säga, rostat bröd, lök, bacon och ett stekt ägg ovanpå. Ritkigt mumsigt! Inte varje dag man kan äta frukost med honom. Men nu när han är sjukskriven i två veckor för sin fot som vi satt på akuten för i 5,5 timmar i söndags så får man ju passa på! :) Mys, mys!

image332

Wonderfull Saturday!

När jag cyklade till jobbet i morse var det nästan  helt vindstilla och milt i luften. Himmlen var nästan helt blå. (Man kan ju inte få allt i Januari..) Riktigt härligt! Dom andra cyklisterna trodde nog jag hade tuggummi under hjulen. Men jag ville bara ta det lugnt och njuta av stunden. Det är inte var dag. Och har man inte bråttom är det ingen ide att stressa!

Kvällens hunk!

image331

Viggo Mortensen

Hemkommet

Har fått hem mina varor från Nelly och halva Ellos beställningen. Fina saker! Får se om jag hinner lägga upp bilder på det så syrran kan se hur jag sköter mig.

The Kingdom

Vi såg en grymt bra film igår. The Kingdom. Skrämmande verklighet.. Men väl värt att se!

image330
Jag och Gos myser vid TV:n

Omskyltning!

image324image325

image326

image327

image328

image329

Biljetter!

Jag ska försöka få tag på biljetter till mig och Syrran till Rihannas sverige besök på hovet. Biljetterna släpps på måndag, och jag hoppas jag hinner få tag på 2 innan dom e slut igen. Hade varit så grymt roligt! Inget slår ju Beyonces konsert förra året med Syrran och Emily. Det kommer jag aldrig glömma!
Om jag får biljetter ska jag bara se till att få bra platser oxå! Sikket jubb.

image323

(Fusk)Päls!

Fick äntligen tag på pälsjackan från Ida Sjöstedt! Efter lite mejl och telefonsamtal så hittade jag den på Monki i Malmö. Så jag fick dra med mig Tessan in för o kritisera och analysera :) Men när jag fick den på mig så var hennes första kommentar; Den är helt underbar! Och det är den faktiskt! Annars är Tessan bra på att säga ifrån när jag köper en massa skit. Så det var lika bra och ha med henne när jag skulle köpa denna, så jag inte köpte den bara för att! Så det var skönt att den direkt fick ett godkännande! Tror jag ska köpa ett lite bredare sidenband att ha i midjan, det som man fick med "försvinner" in i jackan.


image322


Min fina, fina pälsjacka!

Mamma mys

Fick bytat besticken till dom vi hade hemma. Blev ett hastigt besök inom centrat oxå. Mamma tyckte ju jag behövde lite nya kläder:)  Hon skulle tillochmed vara så snäll och betala en tröja och ett par jeans till mig om vi hittade något. Provade en massa inne på H&M. Men inget som var bra. Hoppas jag får sparat det till ett annat tillfälle istället! Men det var mysigt att vara med henne.
Köpte en svart bodytröja från Gina Tricot 129:-
Svart superskön skjorta från H&M 99:-
Vit Tee med änglavingar bak, Kapp Ahl 89:-
Inneskor med mocka och päls, Kapp Ahl 79:-

Lägger upp bilder sp fort kameran har batteri igen. Då kommer bilden på mellis och mig oxå!

Stängning

Bara några minuter kvar tills tängning. Hann med alla plocklistor för december och fick iväg beställningen. Känns bra! Nu ska jag bara ut till lagret i morgon och hämta alla grejerna, känns mindre bra. 

Har små snöat hela dagen idag! Inte så det lägger sig kanske, men snöigt har det varit! Kallt som bara den nu. Kommer säkert cykla omkull när jag ska hem. Får cykla sakta.

image315

Byte..

Ringde till Mammi och frågade om hon skulle med till Burlöv Center. Jag ska byta bestick som vi fick av mormor och morfar. Såhär lät vårt samtal:

Jenny: Ska du med till Burlöv efter att jag slutat jobba klockan sex?
Mammi: Ja du måste ju ha lite kläder nu!
Jenny: Va?
Mammi: Ja du hade ju inga kläder kvar

(fotnot; Jenny och Mammi rensade min garderob i veckan. Kastade typ allt utom lite jeans som mamma mena  på att "dom passar bara du får bort lite om magen" Snällt menat! Tro ingen annat ni!)

Jenny: Jaha, jag skulle bara byta bestick........
Mammi: Men du har ju inga jeans eller hur?
Jenny: Jo ett par svarta som jag får gå i till nästa lön. Vi tar det då.
Mammi: Ja vi ses klockan sex så får vi nog kolla runt lite..

haha där fick man för det. Hon e för go mammi!

Lunch!

Försöker gå igenom listorna på vad vi sålt under december. så vi kan beställa in lite nytt. Men listorna är såhääääär långa, så det tar sin lilla tid.
Tänkte sticka emellan med en lunch nu. Antagligen grafitti, som vanligt soffan ;)

image314

Mys hos mormor o morfar

Jacobs mormor och morfar hade bjudit hem oss alla igår för och äta lite gott och träffas. Mellis var såklart med! Och söte vännen låg och sov i soffan, halvt på soffan halvt på mamma Karro. Så vaknade han till och reste sig och kollade runt, och la sig hos mig och sov istället! Naaw! Han är den sötaste lilla sötnosen vi har!

Ska lägga upp bild på det. Var ju tvungen att föreviga stunden ♥ 


1 Januari 2008

Slappedag hela dagen! Vi har bara legat i sängen och skiftat över till soffan då och då. Precis som det ska vara dan efter nyår!

RSS 2.0