Mamma hjärta pappa Sitter på pers krog me...

img_0399 (MMS)

Mamma hjärta pappa Sitter på pers krog med mina fina föräldrar, min vackra syster och min älskling. Mamma och pappa har förnyat sina löften på samma ställe som dom för 25 år sedan förlovade sig på. Jag och syrran hade fixat limousin som dom blev så glada för! Underbar dag!


Jag och mamma lägger pussel. Det är ett ev...

img_0364 (MMS)

Jag och mamma lägger pussel. Det är ett evighetsarbete man inte kan slita sig från. Bara en bit till... :)


Till min vän

En kär vän ska på arbetsintervju på måndag. Det är jobbet med stort J. Det kommer att gå så bra och jobbet är perfekt för henne! Jag ska skicka med en liten present till henne idag som hon ska läsa. Då är jobbet i hennes händer..


Vår fina trappa!

Nu har äntligen vår fina handgjorda trappa från Krutmöllan (Jo det är sant Soffan!:) kommit på plats. Den är helt fantastisk! Den blev så perfekt i vårt lilla hem. Vilket hantverk det är att göra en trappa! Jag är så imponerad






Köpte världens fräckaste klocka idag!

img_0349 (MMS)

Köpte världens fräckaste klocka idag!


Blomsterverkstad


Jag och mamma var ju på plantagen igår och handlade en massa fina blommor till våra trädgårdar. Såhär härlig var vagnen när vi hade plockat på oss det vi behövde :)

Måndag. Alltid lika härligt att vakna upp i ett ljust rum. Det gör inget att klockan är 06.45, bara det är ljust ute så är det lättare att komma upp.
Den sedvanliga måndagsfrukosten stod uppdukad på kontoret när jag kom in, (lite senare idag då jag kom på att jag inte hade tankat bilen ordentligt). Jag gillar att leva i "ekorr-hjulet" som Anna så bra beskriver det. Ikväll ska jag lägga ut tvättmaskin och torktumlare som stod i huset när vi köpte det, på blocket. Det kommer nya snart, förhoppningsvis kanske jättesnart?

Har så mycket fina bilder att lägga upp som jag får sprida ut över veckan!

Finaly..

Efter att ha varit strandad på Mallis i 2 dagar för mycket. En hemresa med 8 timmars båt till fastlandet, 35-40 timmars bussresa genom Europa för att komma hem. Tagit igen all förlorad kompis och familjetid. Varit och hållit god min i huset och hälsat på grannar. Samt haft en helg i trädgårdens tecken. Sitter jag nu äntligen ner vid datorn och kan knåpa ner vad som hänt den senaste tiden..

 
Vi börjar med Mallis:

  

 

Eftersom vårt superbraiga företaget gick med vinst förra året utlovas det en bonusresa för att vi varit så duktiga! Denna gången gick den till Mallorca!

Vi hade 4 härliga dagar ihop med mycket fest, och en del grupparbete. Precis som det ska vara :) Det var härligt väder, sol och uppehåll mellan 15-20 grader om dagarna. Vilken fin ö det var! Grön och härlig. Vi hade en snabb sightseeing genom apelsindalen med en gammal spårvagn, på en båt runt ön för att äta lunch på ett mysigt ställe för att sen åka bussen in tillbaka till Palma. Där bjöds det på shopping och avslut på kvällen med tapas! Smarrigt!

Askmolnet från Island försenade dock vår hemkomst. Men dom löste det på bästa sätt och fick hem oss väl med båt och buss tillslut. En riktigt härlig resa och vi har haft så roligt ihop med varandra alla kollegor!


Huset:

 
 

Eftersom vi kom hem från Mallis mitt i natten var det inte läge att springa bort till huset och kolla. (Jag var mest sugen på att slänga mig i sängen och sova.) Jag var så nyfiken på vad som hade hänt undertiden jag varit borta förstås. Men på torsdagen var jag och Jacob och tittade hur fint det hade blivit. Och det hade blivit såå bra! Blev så glad när jag såg hur fint det hade blivit.  Allt är färdig målat och den öppna spisen där nere har blivit så fin! Det kunde man aldrig tro att den skulle bli så bra. Granitskivan till diskbänken har också kommit. Likaså dörrarna och karmarna. Men dom är inte uppsatta än. Det stora badrummet uppe är klart, det ska bara in duschvägg, kommod, och toalettstol så är det klart där inne. Det lilla badrummet ska mjukfogas, sen börjar det närma sig klart också. Det är så spännande nu i slutetappen. Vi bara längtar till vi kan flytta in.

Förra söndagen var jag och snälla mammi och grejade i trädgården. Klippte ner lite buskar och lavendel, samt krattade och gjorde fint i rabatterna. Men det blir nog mycket stenläggning och trädäck framöver. Jisses vilket tråkigt jobb att rensa rabatter. Men det finns ju folk till det ;) Eller?! Haha

Denna helgen har vi varit duktiga och handlat ordentliga trädgårdsgrejer som kratta, spade, häcksax, sekatör, blommor,  krukor och allt annat som krävs för att plantera och göra fint i trädgården. Vi gjorde så fint. Även om resten av trädgården är i en salig blandning för tillfället såblev det ett riktigt lyft med det vi gjort i helgen! Tack mammi, du är den bästa!


RSS 2.0