Mys!

Hittade ett "recept" på lite tips för att mysa i helgen. Tycker det verkar som bra saker. Så måste ju dela med mig..

1. Stämningen är otroligt viktig. Försök att skapa en god stämning redan före helgen. Red ut era vardagliga problem innan helgen och nysatsa när helgen börjar närma sig. Det är ju på helgen ni har lite mer tid över för att umgås och vårda er relation?

2. Dekorera lägenheten ni ska vara i med massor av ljus i olika storlekar och färger. Att njuta i varandras sällskap i skenet av många tända ljus på kvällen kan vara oerhört romantiskt.

3. Planera lite i förväg så ni slipper göra allt i sista sekunden, vilket kan skapa stor stress inför helgen. Och poff är den mysiga stämningen puts väck... Handla god mat och dryck till helgen i tid, och försök att uträtta de flesta av era måsten - före helgen.

4. Hjälps åt att städa och fixa i ordning. Då går det mycket snabbare och vips kan ni ta det lugnt och ägna er åt roligare saker än städning, tvätt och disk...

5. Välj musik efter eget smak och tycke. Kanske planerar ni att äta en lååång middag tillsammans eller ett actionfyllt filmmaraton på kvällen... anpassa musiken efter vad ni ska göra!

6. Överraska varandra...

7. Köp din älsklings favoritgodis eller fika. Små omtänksamma gester uppskattas av de flesta.

8. Turas om att laga mat. Du kanske står för middagen och han för lunchen och frukosten, eller tvärtom? Alternativt - laga mat tillsammans. Mysigt!

9. Klä upp er. Myskläder i all ära, men visst är det roligt om din partner visar att han/hon anstränger sig lite extra och vice versa?

10. Skratta tillsammans, glöm inte bort att ha roligt. Njut av att bara vara - tillsammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0