Kvällens mat

Eftersom det är mycket som ska fixas med ikväll så måste maten gå snabbt. Det får bli en liten egengjord mussaka. Anna och Emily bjöd på något liknande i lördags och det var både lätt och gott! Detta är vad jag behöver handla och här är receptet!

Jenny Mussaka:
Köttfärs 800 gr
Potatis
Svamp
Lök
Morot
Krossade tomater
Tomatpure
Keldas ostsås
Riven ost

Och en god grönsallad till:
Gurka
Körsbärstomater
Gul paprika
Sallad
Majs
Solrosskott

Stek svampen och löken. Tillsätt köttfärsen och riv i morot. När färsen är brynt häll i krossade tomater och tomatpuré. Salt + Peppar. Skiva potatisarna i lövtunna skivor. Varva potatisen med köttfärs i en ungnssäker form. Häll på Keldas ostsås och den rivna osten. In i ugnen på 200 grader i en halvtimme. Servera med en grönsallad! MUMS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0