23-25/5 2008

Fredagen den 23/5-08
I Fredags var  vi och firade "Morfar" som fyller 80 år på tisdag. Så det blev ett litet för-firande hos dom i Lomma. Det bjöds på Italiensk buffe så det stod härliga till. Han fick bl a en fin whisky, trädgårdsprydnader och en ram med ett foto på honom och Melvin i. En mycket trevlig kväll, med god mat som slutade lagom vid halv två.

Lördagen den 24/5-08
Dagen med stort D. Första gången vi skulle få lov att passa Melvin hos oss över natten.
Vi körde och hämtade honom vid två-tre tiden och gick sedan ner en runda till stan. Jag skulle inom GANT butiken för att kolla efter en grön pikétröja som jag sett på annons. Men den var såklart redan slut, så jag var ju tvungen att köpa ännu en luvtröja med tryck. Denna gången blev det en sommrig vit med rosa tryck på. Den gråa börjar synas att den har tre år på nacken.. :) Jacob köpte en jättesnygg skjorta med olika blå nyanser på.
Sen bar det av till stadsparken för och kolla på ankor och spela lite fotboll. Det var mest Jacob som spelade och Melvin sprang mest runt och skratta.
Hem och äta en burk med Flygande Kalle och lite dessert efter det. Inte det godaste jag smakat, men han verkade gilla det i allafall. Sen blev det lite mer bus. Lite svårt och busa i lägenheten så det blev till och traska ner på gården för och busa.
När vi skulle gå och hämta sushi vid sju somnade lillkillen, efter allt bus, så sött i vagen. Fick bära upp hela vagnen sen för att han inte skulle vakna. Vi la över honom i sängen han skulle sova senare på kvällen, sen sov han till halv sju på morgonen. Det var ju inte så farligt. Vaknade inte en enda gång under hela natten. Skönt!

Söndagen den 25/5-08
Vi körde hem för att lämna av honom i Bjärred igen vid tio tiden på morgonen. då hade vi med oss bullar som vi kunde äta till frukost.
Och så var det ju morsdag igår. Efter att vi lämnat av Melvin åkte vi upp till Hässleholm, och Jacobs föräldrar för att fira Lotta lite extra på morsdag. Vi åt god grillad mat i folie. Ett nytt och roligt sätt att grilla. fläskfile, potatis och rödlök tillsammans i ett foliepaket.  Mums! Vädret var ju helt underbart varmt så vi satt ute och solade resten av förmiddagen.
Klockan  19.00 skulle vi vara hemma hos mina föräldrar och fira min mammi. där åt vi grillade oxfile med pommes, bea och ganska mycket vitlökssmör. Det slank inte helt oväntat ner en del.. Mammi fick en tanke-skriv-bok och en lite extra present för att hon så snällt hjälpt oss med och i stugan den senaste tiden. Så hon får lyxa till sig på en ansiktsbehandling och fick en rengöring till sin ansiktserie. Allt för mammi. ♥

Betyg på helgen, skala 1-10:
 11

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0