Stockholmsresan!

Förra onsdagen var det ju dags för mig och syrran och flyga upp till huvudstaden för att se Rihanna på hovet.
Vi flög upp med Malmö Aviation och tog en taxi ut till hotellet vi skulle bo på. (Tre små rum) När vi kom dit berättade han som hade hotellet att han hade råkat dubbelboka, men att han hade fixat nytt boende och betalade mellanskillnaden och taxin till det andra hotellet (Columbus) Så det var inga problem, plus att vi kom på en bakgata från Götgatan och medborgarplatsen där det var lätt att ta sig fram och tillbaka med tunnelbanan. Så det blev nog bara till det bättre! Vi gick runt lite på Götgatan och shoppade och käkade på en supermysig saluhall på medborgarplatsen. Köpte ett par svarta jeans och en mönstradklänning från Vila. Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för Rihannas konsert. Så var det tunnelbanan in till Globen, och Hovet.

Konserten var super bra! Inget går nog och jämföra med Beyonces förra året. Men Rihannas låtar är kanon och hon gjorde en bra show! Lite för lite klädbyten, och en för gnällig elgittarist.

       

På torsdagen hade vi bestämmt oss för att ta flyget 20.55 så vi hade hela dagen till att shoppa! Hade varit inne på Kellys blogg och kollat på hennes favoritaffärer. 
Tiffany, en inredningsbutik. Som hade största delen av sitt sortiment från Miljögården i Svedala. Det bolag som vi är ett dotterbolag till. Så då kan jag köpa alla fina saker där!

Lollipops i SOUK gallerian har vi varit på innan, och är ett givet besök. Dom har så fina accessoarer där! 

STCKHM (Stockhome) var lite som lagerhaus fast med lite roligare saker. Och med lite mer variation. Köpte en liten shoppingbag som jag kunde ha mina kassar i och en söt glasburk med rosendoftande bodybutter!

Shoppingingen var riktigt bra och trots att vi gick runt i en cirkel i en timme (.....) Så kom vi fram till alla ställen vi hade tänkt oss. (Bilder kommer!)

Lunchen käkade vi på Café Foam som det tog ett tag innan vi hittade till. Underbart god sallad med parma och mozzarella. Inget snålande på maten där inte. Anna orkade inte äta upp sin Kycklingsallad med fetaost.
Tröttna och belåtna kom vi, med mycket tur, med planet som lyfte 20.55. En riktigt bra resa med en riktigt bra syster!

Betyg: (♥  ♥  ♥  ♥  ♥)

Flygresan: ♥  ♥  ♥  ♥
Columbus Hotell: ♥  ♥  ♥  ♥
Rihanna: ♥  ♥  ♥  ♥
Tiffany: ♥  ♥  ♥  ♥
Lollipops: ♥  ♥  ♥
Stckhm: ♥  ♥  ♥  ♥

Kommentarer
Postat av: Kelly

åh va roligt att ni gick till mina favvoställen...hihi :-) kramis

2008-03-17 @ 11:12:18
URL: http://kellybellybutton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0