Invigningskvällen

Vi var ju på två invigningar igår! Det blev en jättetrevlig kväll med bubbel och oliver ;)

Först var vi inne på Whoops. Kläderna var kanske inte riktigt i min smak. Men vi hittade några fina saker ändå. Dom hade även två tjejer som gick modevisning med utvalda plagg. Så det var lite skoj att det hände något!

Sen gick vi vidare till våra vännner Nils och Pernilla på Gourmet Grön. Där  intogs det ett gott rosévin som vi nog ska införskaffa när tillfälle ges. Mumsade på lite goda oliver, men bestämmde oss sedan för att gå hemåt.

Inom Hemköp och köpte lite kyckling, brieost, och mögelost. Vidare hem till mig för att äta och dricka ytterligare lite vin. Kvällen slutade med en envis Soffa som tvunget skulle hem, trots att det är 200 mil till tågstationen och det var lite kallt ute. Hon fick ju sova här! Men nejdå. Soffan skulle hem. Haha Så efter att vi kollat på Sunes sommar drog hon iväg stackarn. Det hade tillochmed duggregnat på henne när hon gick. Hade varit mycket skönare att sova här! Men vi tar det nästa gång! Kvällen blev ju i allafall superb!

Kommentarer
Postat av: Soffan

Haha, ja va fan var det bra för? Stackars Jakob smög tydligen runt på morgonen också för att han trodde jag var kvar :-)

Det var verkligen en jättemysig kväll. Det måste vi göra om!

Kram

2008-08-29 @ 22:57:55
URL: http://jomensaatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0