Mmm, rulltårta.....

Jag blir så sugen på att baka när jag ser Vofflans rulltårta! Kanske blir lite bak ikväll, efter att jag gjort vid Lydias naglar, packat in julklappar, lagat mat, städat, tagit den sista tvätten.... Ja.. Det blir nog ingen rulltårta.. Typiskt..

Den här verkar bra!

Var tvungen att komma på något bra att önska mig i julklapp av mamma o pappa och kom på att min kamera hade ju nog behövts uppgraderats till en lite bättre. Hittade en kamera med 10.0 Megapixplar, stor skärm och enkelt system. Det är vad jag kallar bra kamera! Då får vi hoppas jag har varit snäll i år.




Hipp, Hipp Hurra!

För Lotta hade fölsedag igår! Förlåt för jag alltid är så sen med att säga grattis till alla, alltid..
Make it up to you med ett grattis inlägg här istället! Världens största supermega kram till dig sötis! Hoppas du hade en bra dag! Lägger ut en bild från förr. Så som du alltid kommer vara för mig ;)


JordSKALV

Vi vaknade i morse av att hela sängen skakade, och gungade! Sjukt obehaglig känsla! Trodde något första hade hänt med huset, men insåg att det var ganska häftigt för att bara komma från vårt hus. Skickade upp Jacob, vad nu det skulle göra för nytta.. För att kolla ut och se om det hänt något. Slog på TV:n och hörde på TV4 att vi haft ett jordskalv här nere i Skåne. Usch. låg och väntade på ett efterskalv, men det kom inge... Obehagligt när man inte har varit med om det tidigare.

Väggord

Vårt, vad jag hoppas på, som kanske blir vårt nästa projekt, är väggord. Prinsessan har gjort det så fint vid deras matbord, och jag tycker detta är det finaste budskapet. Sen skulle jag vilja ha en Välkommen-vägg därhemma oxå.


Tomtenslista med BORTTAGNA önskningar!

♥ Presentkort på Miljögården i Lund
♥ Presentkort på SOVA butiken i Lund
♥ Presenkort på Len Hud i Lund, (önskat mig av Mamma och Anna)
♥ Presentkort på KICKS
♥ Present kort på Miss Chief på Nova.
♥ Blåsapa, (för att torka nagellack) från coolstuff.se eller på Ting i Lund
♥ Rosa
Moet Champagne
Rosa Lanson Champagne
♥ Linne "Today I´m wearing this" från avanna, vitt brottarlinne med rosa tryck på strlk M (önskat mig av syrran)
♥ Väskkrok att hänga upp väskan på när du tex är på ett sunkigt fik eller uteställe med en massa smuts på golvet. Sjukt smart grej! Härifrån!
♥ Boken, Den vidunderliga kärlekens historia


Jag har inte plats med en massa skit mer. Och jag är för gammal för att önska mig julklappar... Tror jag... Eller?

Kläd-nödig!

Det var ett riktigt bra tag sedan jag var kläd-nödig. Nu känner jag bara att jag vill ut och shoppa en massa kläder till mig själv... Min garderob är sååå tråkig och fylld med gamla kläder! En rensning sitter på sin plats, och jag funderar på att rensa rejält och sätta in en massa nytt istället.
Har hittat 3 par fornarina jeans på nätet som jag kunde få till ett fyndigt pris. Ska nog hem till henne ikväll och kolla på dem. hoppas att dom är bra!
Jag känner för och fynda!

Tomtens lista

♥ Presentkort på Miljögården i Lund
♥ Presentkort på SOVA butiken i Lund
♥ Presenkort på Len Hud i Lund, (önskat mig av Mamma och Anna)
♥ Presentkort på KICKS
♥ Trosor, Sloggi hipsters storlek M. Finns på Lindex
♥ Berlocker till mitt Tomas Sabo armband (någon av dom på bilden)
♥ Blåsapa, (för att torka nagellack) från coolstuff.se eller på Ting i Lund
♥ Hörlurar till min iPod från style4it.com
♥ Sony Ericsson w580i rosa
♥ Rosa
Moet Champagne
Rosa Lanson Champagne, finns på systemet på Burlöv Center
♥ Linne "Today I´m wearing this" från avanna, vitt brottarlinne med rosa tryck på strlk M (önskat mig av syrran)
♥ Väskkrok att hänga upp väskan på när du tex är på ett sunkigt fik eller uteställe med en massa smuts på golvet. Sjukt smart grej! Härifrån!
♥ Boken, Den vidunderliga kärlekens historia
♥ Harry Potter & dödsrelikerna

Mys på jobbet

Såhär mysigt har vi det på mitt nya braiga jobb! Fixade fram ett litet träd att ha på skrivbordet, ett doftljus lite pennor och annat trix jag hittade i förrådet. Så nu trivs man!
Vårt mysiga fikarum med en massa fotöljer och soffoe att sjunka ner i efter lunchen. Det är så gött!



En bra bok på lager?

Klickade mig in på BlondinBellas blogg och fick tips på en bok hon läste. Har velat hitta en bra bok ett tag nu, så jag klickade mig vidare till Adlibris för och läsa vad den handlade om. Och jag tror det kan vara en bok för mig:


"Det är ett rykande oväder den natten i början av 1800-talet när en pojke föds i ett glädjehus i Königsberg medan kyrkklockorna dånar sitt krigshot över staden. Han är så missbildad att ingen tror att han ska överleva. Samma natt föds också en flicka. Hon är den mest perfekta varelse någon kan tänka sig. Hercule, som pojken döps till, är dvärg och han kan varken höra eller tala. Men kvinnorna på bordellen ger honom all sin kärlek. Den skyddar honom från omvärldens förföljelser och hån. Han lär sig läsa på läpparna och alla blir förundrade över hans förmåga att uppfatta människors tankar, att prata med dem inne i deras egna huvuden. Han har ett stort hjärta men det upptas av Henriette, flickan som är jämngammal med honom. De två är alltid tillsammans. De förstår varandra utan ord. Den kärlek som under åren växer fram mellan dem är en kärlek bortom tid och rum. Men åren skiljer dem åt. Plötsligt står Hercule helt ensam mot omvärldens oförståelse. Hans märkliga tankeläsningsförmåga räddar honom men ger honom också mäktiga fiender. Han reser vida i Europa och var han än kommer söker han efter sin barndomsvän, sin stora kärlek, sin räddning... Augustpriset för bästa svenska roman 2002. "


Det är säkert en sån bok som man gråter floder av. Men det får jag ta. Den verkar precis så söt jag vill att den ska vara!

Hej mitt vinterland.....

Soooooom det snöar ute idag! Från noll till hundra på två sekunder. Men det är så fint! Bild taget från kundtjänst fönster. Vitt och härligt landskap utanför.




Pyssla och göra..

Klockan är bara 09.30 och jag har redan lagat 3 kannor med kaffe!! Givetvis var dom inte till mig själv.. Det var till ett kundmöte, till utvecklarna och sen till oss andra. Det hade ju varit gött om det var jag som druckit alla tre kannor.. Gillar och pyssla fram till kundmöten, fixa fika, ringa och beställa lunch och plocka ihop skriv och läs material. Skoj!

Beställd!

Klickade hem denna fast i svart i min besvikelse att jag inte hann och klicka hem den vita innan den tog slut. Men idag, så kikade jag inom hemsidan för och se om dom kanske har fyllt på. Och det hade dom! Så snabbt klickade jag hem den vita oxå. Tror nog att den svarta åker tillbaka, om man inte kan ha den som en finkofta kanske. Dom skickade mitt paket igår, där förhoppningsvis min nyårsklänning oxå ligger i. Så kanske, kanske har jag fått den idag när jag kommer hem! Nu har jag den i allafall! Woho!!


Torka...

Bloggtorkan är total!
Att man gått och skaffat sig ett "riktigt jobb" som alla säger (dvs 8-17 tider, 5 dagar i veckan) tog mycket mer på krafterna är jag kunde ana. Jag måste komma ur min dvala och fortsätta blogga på som vanligt! kanske ska börja med lite pics från arbetsplatsen! Elelr en önskelista till julen. Vi får se vad som kommer upp. Känner för och skänka pengar i julklapp istället. Kanske ska yrka på det.

Barncancer fonden


RSS 2.0