Sjukstuga

Min älskling ligger uppe och är sjuk. Vi som skulle ha grillmys och ha det trevligt i morgon. Men det fick ställas in. Vågar knappt gå upp där. Tänk om det är något som smittar?
Har för säkerhetsskull tagit ner mitt täcke och sover nog nere idag..

Är på jakt efter en svart kavaj i "mjukis" material som inte är för lång. Verkar som om det är ganska svårt att hitta. Har kollat runt på en massa sidor på internet, men hittar inget.. Annars kanske Tessan läser detta :)

Dags för sängen. Godnatt

Köket på plats





Köket är på plats. Saknades ett litet skåp som ska vara bredvid dom två små till vänster uppe i bilden. Samt en låda som var lite felmätt. Annars gick allt som på räls och var uppsatt på en arbetsdag! Snabba puckar!

Helgen har gått snabbt! Det är redan söndag och jag hade mer än gärna tagit en ledig dag till! Fredagen börjades med ett tråkigt läkarbesök som fick mig liggandes resten av dagen. Vad rädd att jag skulle missa festligheterna jag och Malin hade planerat inför lördagen. Men som tur var mådde jag bättre till lördag kväll.
Då började vi på Lemongrass med god mat och dryck. Sedan vidare till Lilla Torg innan vi slutade på Skeppsbron. Men utgång är ju som vanligt överskattat och det var mysigare att bara sitta och snacka med tjejerna. Men vi hade en riktig helkväll och hade trevligt ändå!

I lördags var vi i huset hela dagen. Jag var där mest som moraliskt stöd då det stod golvläggning och lite elarbete på schemat. Idag var det dock inte lika high speed, eftersom mannen oxå var ute igår har han i stort sett gått på sparlåga idag :) Kommande vecka händer det mycket. Längtar så till vi kan få flytta in!

Skönt med påskvecka och lite extra ledighet att se fram emot. Har valt att jobba hela skärtorsdagen så jag kan vara ledig Valborg istället! Kanske kan vi ha valborgsfest i huset? Hoppas kan man ju alltid ;)


Årets första grillning! :) Vad härligt med...

img_0202 (MMS)

Årets första grillning! :) Vad härligt med sommartider!


Märks att man har köpt hus när man helt pl...

img_0191 (MMS)

Märks att man har köpt hus när man helt plötsligt sitter på en föreläsning om trädgård :)


Im in love

Jag har hittat vad jag vill lägga vantarna på i shoppingväg ivår. Var sugen förra året, då med lite lack längs sidorna. men dom här är så mycket snyggare. Vill ha nu!


Födelsedagsbarn!

Idag fyller fina STO år! Det ska vi fira med pompa och ståt! Hon fick en fin plåtburk (låter dåligt, men är fint!) från iittala av mig och Anna. Passar perfekt till hennes fina hem ♥

Köket levererades ju hem till oss igår. Det är såå fint! Ska bli spännande när vi packar upp det. Fogarna blev oxå gjorda igår.
Jag stod och frös i 3 timmar och var som en isbit när jag kom hem igårkväll. Var ju tvungen att vara som moraliskt stöd för min kära elektriker när han stod och satte fina lampor till utebelysningen. Klart jag stannar kvar. :)


No subject1

img_0186 (MMS)

Köket har kommit :)


No subject1

img_0185 (MMS)

Mobilbloggar: Nog säkrast jag ligger och läser lite tidningar så jag inte går på nylagda plattor igen...


Mobilbloggning? Hur funkar det :)

Ska se om jag kan få till lite mobilbloggning under dagen. Kanske har jag kommit på hur man gör ;)

Bildfestival

Dom bästa elektrikerna där är! :)

En del av all golvvärme som numera ligger gömd under allt flytspackel

 

Färdiga med flytandet på första våningen...



...och i källaren



Kommande sovrum och arbetsrum



Nere i vad som ska bli SPA-rummet. (Ser inte så SPAigt ut nu ;)



Spacklingen påbörjades...



Lilla skiljeväggen mellan kök och vardagsrummet kom upp..



Här kommer kyl, frys etc. komma upp



Målningen påbörjas, vitt i taket och sandbeige/gråa väggar.(Jag vet att det syns såå dåligt på denna bilden, men svårt att få på bild när där inte är speciellt bra ljus.. )



Dagens projekt som startade igår i köket. Nu har dom kommit bra mycket längre! :)



Lite mer...


Vårtecken!

Det klagas lite över dålig uppdatering på bloggen. Jag kan inte annat än hålla med. Så jag får försöka skärpa mig med det! Ett inlägg minst varje dag? Kan jag fixa det? Det är ju såklart huset som tar dig. Men för alla som inte kan följa det på nära håll är det kanske kul att hänga med lite oftare.

Idag läggs det klinkers i alla stora utrymmen för fullt! Jag är mest ivägen och har tagit en liten paus. Ska snart gå bort igen. Men först ska jag lägga upp ett inlägg med en bildstorm av bilder från hur långt vi kommit med huset.


Hittade fina krokusar i vår trädgård idag! Ska bli kul att se om det är något annat som blommar upp inom en snar framtid..


Bilder från huset 2010-03-09

Lite nya bilder från huset idag. Jag var och kunde hjälpa Jacob dra lite el i huset idag! Kul om man kan göranågon nytta. Trots att han tgyckte mest att det var som att ha en prao med sig som stod i vägen hela tiden.. Nåväl.. Lite nytta gjorde jag nog allt.

Nu har vi bestämt oss för vilket golv vi ska ha i sovrummen och walk in closet. Det blir vitlaserad ek som är såå snygg! Sen blir det ett klinkersgolv på alla stora ytor så som hall, v-rum, kök och källare! 45x45 cm stora gråmelerade plattor. Kommer bli så snyggt!
Kaklet i badrummet blir stora vita plattor med 15x15 cm små  plattor på golver med lite "sten-liknande" mosaik i duchen. Jag längtar till vi ser hur fint det blir på rikigt!

Vill så gärna blogga och lägga upp en massa bilder från huset. Men hinner ärligt talat inte med det. Jag lovar o göra det så fort jag har en ledig stund över!


Hålet i väggen där bastun kommer att vara. Fotot taget inifrån "SPA rummet" hålet och bastun kommer att vara under trappan från ovanvåningen.


Förberedelser inför golvslingorna som kommer och komma på plats i morgon och ge oss lite värme i golvet! :)


Höjden i taket, och vår stoora limträbalk som väger lite lättsamt 600 kg..(Dom var 4 starka män som slet med att få upp den i taket?)


Toaletten uppe, väggen är flyttad en bit in till vänster, brunnslock nere till vänster där duschen kommer att vara. Vägghängdtoalett rakt fram till vänster vid fönstret.


Sovrummet! Två fack med belysning kommer det att bli här.


Hallen till vänster. Bredvid  hallen kommer WIC att vara. Rakt fram till höger är toaletten.


Bild tagen från hallen. Till höger kommer köker att vara.Trälisterna i mitten kommer att vara väggen som kommer vara bakom kyl och frys i köket.








RSS 2.0