Bus, bus..

Ikväll ska vi till Stoffe, Karro och Mellis. Jag ska passa Mellisen en stund när jag kommer så Jacob och Stoffe kan jobba lite med uterummet. Karro slutar inte fören klockan 20.00 så vi får väl ta en liten promenad innan hon kommer eller kanske busa lite ute på ängen. Skoj!



Melvins bragokex!

Bara det finaste är bra nog!


Dagens på sängen..





Skjorta från Glitzy (Syrrans)
Jeans, Acne Hex DC
Skärp från Tiger of Sweden

Jag kan verkligen inte!

Jag är ledsen att jag tjatar! Men jag kan verkligen inte komma upp ur sängen på morgnarna! För det r så hiimla skönt att ligga kvar! Och kommer jag upp,så är det för att gå in och hämta datorn för att sen lägga mig igen och kolla lite bloggar! Kanske måste jag söka för detta.. Trots att jag började klockan ett idag, och jag inte sov speciellt länge så kommer jag med andan i halsen in till jobb. Jag måste ta tag i mina sängproblem. Ett råd! Köp inte en skön säng! Köp en sån där hård, bucklig och knölig säng så längtar ni tills ni ska gå upp igen!


Hittade ett gott recept!

Som jag gjorde om lite..

500g nötfärs

2 äggulor

½dl vispgrädde

2krm grovmalen svartpeppar

100g fetaost

Blanda nötfärsen med äggulorna, salt och peppar.
Forma en biff runt en bit av fetaosten och stek sen biffarna.

Gör en sås på stekskyn med resten av osten, ev lite grädde, soja eller lite fond för smak.  
Servera med en sallad och fullkornspasta


Kanske nästa vecka.

Karin ringde i morse och lät som en kraksande lax i halsen. Vi skulle egentligen ut och gå. Men hon kände sig inte bra. Så vi hoppade över det. Man är ju inte den direkt som hoppar ur sängen ändå och springer ut. Så jag tog en välbehövlig sovmorgon istället!

Nästa vecka är det dock inga ursäkter. Verkar som om Syrran är med på fastan. Får inte tag i henne nu. Men det måste kollas upp. Får se om Soffan verkade på oxå. Vi måste nog ha lite mer kött på benen om vad det innebär. Men gött ska det bli!

Just det, skulle ju kolla upp det här med olika träningspass och mat, nu till framöver. Kanske får köpa en Fitness tidning idag och se om där är några bra tips.

Måste införskaffa ett par bra gympaskor att gå i oxå. Ska se om Syrrans Nike kanske kan funka först.



Nä, ska man upp och käka frulle nu kanske?!

Invigningskvällen

Vi var ju på två invigningar igår! Det blev en jättetrevlig kväll med bubbel och oliver ;)

Först var vi inne på Whoops. Kläderna var kanske inte riktigt i min smak. Men vi hittade några fina saker ändå. Dom hade även två tjejer som gick modevisning med utvalda plagg. Så det var lite skoj att det hände något!

Sen gick vi vidare till våra vännner Nils och Pernilla på Gourmet Grön. Där  intogs det ett gott rosévin som vi nog ska införskaffa när tillfälle ges. Mumsade på lite goda oliver, men bestämmde oss sedan för att gå hemåt.

Inom Hemköp och köpte lite kyckling, brieost, och mögelost. Vidare hem till mig för att äta och dricka ytterligare lite vin. Kvällen slutade med en envis Soffa som tvunget skulle hem, trots att det är 200 mil till tågstationen och det var lite kallt ute. Hon fick ju sova här! Men nejdå. Soffan skulle hem. Haha Så efter att vi kollat på Sunes sommar drog hon iväg stackarn. Det hade tillochmed duggregnat på henne när hon gick. Hade varit mycket skönare att sova här! Men vi tar det nästa gång! Kvällen blev ju i allafall superb!

Smalis!

Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna. Dags att äta nyttigt och förnuftigt blandat med träning, träning, träning. Står och letar lite bra träningstips och nyttig mat. Får lägga upp det här sen så jag inte glömmer bort vart jag hittade allt. Tänkte börja nästa vecka med en fasta.

Kunde inte hålla mig..

Jag och Karin var tvunga att testa Gourmet Gröns buffe. Vi satt och åt i en timme(!?) Det var så hiimla gott! Allting! Sen kom mamma och Birgit förbi på en kopp kaffe oxå. Så mysigt så. Snälla Sara K kom och löste av mig så jag kunde gå och luncha och slippa stänga ner butiken. Det var väldans snällt!

GG!

Hörde precis att Gossip Girl kommer att börja sändas igen på måndag i USA. Woho! Då blir det lite nerladdning på tisdag. Syrran! Boka tisdag! Lovely!


Invigningsdag!

Ikväll ska jag och Soffan på 2 invigningar! Först på Whoops Fashion och sen äta på Gourmet Grön som oxå öppnar idag! Var inne och kollade på deras hemsida, och jag vet inte vad jag ska äta. Allt verkar så hiimla gott! Jag och Soffan kommer antagligen rulla därifrån ikväll. Kul att prova något nytt! Måste komma ihåg att köpa lycka till blommor oxå. Man vill ju vara vän med grannarna!

Dagens med H&M!



♥ Skjorta med tygknappar H&M
♥ Gråa jeans H&M (Förra hösten)
♥ Halsband, Viva La Diva
♥ Ägg-Berlock med hemligt budskap från ZAK (Present från Tessan)
♥ Svarta skor med rosett H&M

Till Tessan

Försöker hitta något till Tessans händer som kan hjälpa dom att bli bättre. Hittade en produkt från Egyptian Magic som kanske kan funka. Man kunde beställa den här. 350:- för en burk. Så vi kanske kan dela på den så blir det inte så farligt.. Vi får se vad hon tycker ikväll. Bara hennes händer bli bra är det väl värt ett försök?!


Höstens lista



Quiltad jacka, Barbour
Grova kängor,  Timberland
Svart/cognacsfärgad stövel, Jerns
Pärlhalsband, Nova Pärldesign
Pärlörhänge, Nova Pärldesign
Halsduk, Mulberry
Chinos, Dr Denim

Ont om tid..

Inte så mycket blogginlägg idag. Vi har skyltat om i hela butiken, plus planterat lite nya blommor. Det tar sin tid..
I morgon blir det till att stå själv hela dagen. Sen ska jag och Sofie på invignng av den nya butiken här i gränden och sen äta på Gourmet Grön, som oxå öppnar i morgon. Spännande, spännande!!

Ikväll kommer Tessan och Padde till oss. Jacob ska laga fläskesteg och vi ska se på pinsamma videofilmen från Spanien....

Sötnosen!

Innan vi ska ut och gå igårkväll var han på sitt myshumör och satt och goasde med Tiger. Sen somnade han ganska så snabbt när vi väl började rulla på. Vilket litet charmtroll! (Med sylvassa tänder dock..) Nu när man kommer så säger han "Nenny" och springer fram och ger en kram. Mitt hjärta smälter! ♥



Rätt kaffe!

Idag fick jag med mig rätt kaffe. Latte Macchiato istället för en espresso macchiato som vi fick sist. Det var lite för starkt i min smak.. En god kopp kaffe väntar..


Shoeshave everywhere!

Jisses vad segt det var att gå upp ur sängen idag oxå! När jag vaknar vill jag ligga kvar där för evigt!

Jag fick skoskav överallt när vi var ute och gick i morse! En riktigt mysig promenad dock, gick runt och tittade på alla fina hus i Hjärup. Idylliskt litet samhälle att bo i! Men tillbaka till problemet. Mina skoskav are killing me! Fick tillochmed blåsor under fötterna! Jag måste hitta ett par bra sportskor som jag kan ha på gymmet, ut och gå och springa i. Inte hoppa upp och ner i ett aerobicspass eller ett par spinningskot. Utan helt vanliga enkla gympadojjor. Någon som har ett prisvärt förslag på vart man kan hitta det?

Hurtigt!

Ska åka iväg till Karin och gå ut en runda. Hade hellre legat kvar i sängen, så det är nog tur att vi bestämmt att ses klockan nio! Pust.. Är redan trött..

Skolstart














Tusan oxå!

Nu har jag blivit beroende av Red Bull igen. Efter ett tags uppehåll är beroendet ett faktum! Redan druckit en innan idag. Nu är jag sugen som bara den igen... Inte bra detta!


Det är helt okej!

Givetvis är det helt okej att ge mig några av mina favoriter i födelsedagspresent oxå. Annars kan ni ju spara ihop och vänta tills nästa år när jag fyller 25. Så har ni ett år på er och leva på knäcke :)


Mejl

Jag får ångestpanik varje gång jag ska gå in och kolla min mejl. Rädd för att företaget jag sökt till ska ha skickat ett "Tack så mycket för din ansökan, men vi e inte intresserade" - mejl. Aahh.. Nu måste jag kolla mejlen..

Spara!

Jag har sparat ihop till en sån här liten organiserare nu ett tag och hoppas på att åka över till Danmark, eller upp till Sthlm och införskaffa mig en. Jag hoppas på att syrran vill ta med mig till Sthlm. Vill köpa den på Mulberry på NK, för personalen där har alltid varit så trevliga mot oss när vi varit där. Trots att vi inte har handlat något, utan mest frågat och fått klämma och känna på väskorna. Tycker sånt räknas! Vi får väl se hur det blir..


Helgen som gick..

I fredags var vi hemma hos mina föräldrar och skulle grilla. Majsen blev så god som vanligt, men köttet var nog inte helt hundra! Damn you ICA som byter ettiketter på ert kött. Tror ni inte vi skulle märka? Men mamma och pappa är inte helt blyga på och ha en massa mat hemma, så det blev ju grillat ändå. Lite senare än vad vi tänkt bara :)

I lördags åkte jag och Jacob upp till Jonstorp och pulade lite innan Karin och Elias kom upp. Hann även med lite Fia Med Knuff. Tillbaka på stenåldern utan TV och internet. När dom kom upp grillade vi majs (även då), och god fläskfilé med potatis, palsternacka, svamp och scharlottenlök i ugnen som blev superb! Riktigt gott! Sen spelade vi några parti UNO. Det är ju oxå ett sjukt underskattat spel. Haha!

På söndagen bestämde vi oss för lite utflykter. Det blev en runda bort till Mölle, med ett första stopp på Flickorna Lundgrens. Med världens godaste kakor och tårtor. Riktigt mumsigt! Hela stället är så mysigt! Men eftersom man försöker leva lite smalare fick jag skippa prinsesstårtan och ta en kanelbulle istället. Men det är ju inte fy skam det heller! Sen vidare mot Mölle med ett stop på den mysiga butiken Tritavia. Där jag köpte mina guldvingar sist vi var där. Funderade på ett par vingar till som var ihop som ett hjärta. Fina att ha ihop. Men jag lugnade mig lite. Får se om dom är kvar nästa gång vi kommer upp!
Sen bar där vidare till Mölle med lite fin utsikt och glass.
Sen tyckte Elias att det vore skoj och se på den stora trädkojan som låg ut med kusten. visst sa vi. Hade vi inte gjort m vi vetat att vi skulle gå i en lerig skog för att ens komma i närheten av Nimis. Och när vi var så nära, och mina guldiga finskor var bruna med lera så ser vi att det stupar rätt ner och stigen är fylld med geggamojja. Så gav vi upp. Synd. Det hade varit roligt att se. Men vi får ta det en annan gång när vi har trekkingskor, tält och överlevnadskit med oss..

    


Dagens




♥ Brun kofta, Mango
♥ Offwhite linne, Bershka Spanien
♥ Jeans, Vero Moda
♥ Leopardskor, Bianco

I natt jag drömde. . . .

Jag drömde att det kom in en psykopat i butiken och skulle ge sig på Soffan. Och efter lite bråk så hamnade vi tillslut på golvet där jag lyckades hålla fast honom med att sätta mig över honom så han inte kunde röra sig. En rödhårig, skäggig, lönnig man på 1.90 typ med ett igenkännligt ansikte........... Sen tillslut kom polisen och skulle hämta honom, för vi fick inte tag på våra vakter. Ni vet sådär som det blir när man ska slå ett nummer på telefonen, och knapparna finns inte kvar eller man har totalglömt numret man skulle ringa.. Tillslut kom polisen i allfall. Och då har givetvis psykopaten mutat polisen så han hoppar på bakom polisens motorcykel och drar iväg.
Sen helt plötsligt kommer min gamla granne in och har slagit vad med sina polare att dom ska dra med mig ut?! Och nästa sekund när jag kollar på honom har han förvandlats till Sebbe som vill att vi ska trycka flyers ihop, nu, till hans nattklubb. Och han fattar inte att jag numera är jagad, eftersom psykopatens jakt på mig har börjat..
Drömmen slutar i en bastu där jag gömmer mig under "sätena" tills en snäll kille kommer in och frågar vad jag gör där. För jag syns ju helt plötsligt jättetydligt. Inte helt oväntat, man tror man har hittat det perfekta gömmstället, men ack nej.
Jag är ju helt slut! Konstigt egentligen att jag låg kvar en halvtimme extra i sängen i morse. Men vem kan motstå att gå upp när man ligger i sin älskade säng. Den är så sjukt skön! Jag vill aldrig, aldrig gå upp numera pga att det är så skönt att ligga kvar i sängen med alla kuddar och täcken..  I Love My bed!



Vem kan motstå detta?!



 


Den Slutliga Önskelistan. - Jag lovar!


♥ Presentkort på Miljögården i Lund
♥ Presenkort på Len Hud i Lund
♥ Presentkort på Make Up Store
♥ Malm byrå från IKEA
♥ Trosor, Sloggi hipsters storlek M. Finns på Lindex
♥ Berlocker till mitt Tomas Sabo armband (någon av dom på bilden)
♥ Mindre datorväska från style4it.com, färg Magenta
♥ Blåsapa, (för att torka nagellack) från coolstuff.se eller på Ting i Lund
♥ Hörlurar till min iPod från style4it.com
♥ Sony Ericsson w580i rosa
♥ Rosa
Moet Champagne
Rosa Lanson Champagne, finns på systemet på Burlöv Center
♥ Linne "Today I´m wearing this" från avanna
♥ Väskkrok att hänga upp väskan på när du tex är på ett sunkigt fik eller uteställe med en massa smuts på golvet. Sjukt smart grej! Härifrån!
♥ HP Photosmart 626 eller HP Photosmart 826. Skrivare till scrapbooking, vykort och foto. Finns bla på Media Markt

Mycket att göra..

Allt detta ska hinnas med idag.

Sälja mitt överkast 8.30
Tvätta lakan
Fixa med all disk
Ansiktsbehandling hos Johanna
Jobba 12-18
Sälja vår gamla säng 19.00
Hem till mamma och pappa (Ta med jeansen, igen..... Ta med lakan)

Kanske inte så mycket för blotta ögat. Men jag är redan mega  stressad för och ha en hel dag planerad

Ågren nr1

Vad hemskt det känns att jag känner så mycket för det här jobbet. Så kan jag ju inte göra varje gång jag ska söka ett jobb. Jag kommer ju stänga in mig i en vecka om jag inte skulle få detta. Frågan är om man ska ringa igen och visa att man är på. Eller ska  man ligga lågt så dom inte tror att man är något pshyco.
Jag vill egentligen bara ringa och säga; Här har ni mig. Ta mig, jag är den ni letar efter! Jag kan allt!
Men det är nog ingen bra ide.. Hoppas iallafall att dom ringer och säger ifrån om man inte får det. Så man slipper vänta tills man dör..

Ibland bara är det så..

Vissa dagar kan man bli bara sådär nykär och gosig hela tiden. Och då är det tur att jag har min älskade gos vid min sida! Han är den bästa som finns och jag är så glad för honom! Han stöttar och håller om när jag är ledsen, skrattar med mig när jag klantar till det, hjälper till om jag behlver något och kramas och klappas alltid. Han är min gosigaste gos. Ville bara ha sagt det.


Dagens I-Lands problem: Håret (som vanligt)

Tyckte att håret på Nicole Richie var riktigt fint på denna bilden! Kanske så jag vill ha det nu när jag är på väg till mitt blonda igen. Jag vill nog integå direkt tillbaka på den blonda looken. Men såhär kanske hade varit lite lagom. Får skriva ut bilden och ta med mig vid nästa frisörbesök!


Björn!

Det kommer att komma ut en DVD med Björn Gustafsson!  Det ser jag verkligen fram emot! Det kommer bli skoj! Allt bra han har gjort, plus nytt material som aldrig har visats! Det ska bli skoj!


Jobbsök..

Eftersom tiderna är lite otydliga har jag börjat titta mig omkring efter lite nytt. Jag har sökt till ett företag som inriktar sig på en viss typ av datorprogram som jag tycker hade varit perfekt för mig. Lite "kontorsslav" hade jag trivits bra med efter snart 10 år i butik. Det känns, när man ser på deras bilder och läser deras historia som att dom är härliga människor. Jag hoppas verkligen på detta. Men telefonintervjun gick inte riktigt som jag hade velat. Om jag bara svarar på det dom frågar så kanske det hade gått lite bättre.. Nu får jag bara hålla tummarna på att dom bortser från det.. :) Jag vill, jag vill!

Today:

♥ Farfar ♥

Tillägg önskelista




Lite nypåkommet till min önskelista som jag "måste" ha... :)

♥ Linne "Today I´m wearing this" från avanna
♥ Väskkrok att hänga upp väskan på när du tex är på ett sunkigt fik eller uteställe med en massa smuts på golvet. Sjukt smart grej! Härifrån!
♥ HP Photosmart 626 eller HP Photosmart 826. Skrivare till scrapbooking, vykort och foto. Finns bla på Media Markt
♥ Hörlurar från Style4it.com till min ipod.

Lästa bloggar:

Engla - Bloggen jag har läst längst! Tar upp vardagliga saker, har snygga outfits och tar sig tid till vardagslyx. Hoppas bara på att man se så bra ut som henne när man har fått barn!

Kelly - Precis som mig fast bor själv, i Stockholm. Gillar hennes stil skarpt. Allt som hon har i shabby chic inredning vill jag ha!

Karin - Skönaste bloggtjejen! Tar grymma bilder med sin kamera och drömmer lika galna saker som jag gör. En blogg som livar upp min dag! Jobbar dessutom på blogg.se och har hjälpt mig med mina blondie frågor om bloggen.. :)

Natacha - Inte alls som hon var i Paradise Hotel. Hon är ju precis som vi, normala! Åker till LA för att jobba med radio om jag förstått det rätt. Hoppas hon bloggar på därifrån!

StinaLee - Hennes videoupdates är bara dom bästa. Haha! Hade varit roligt och vara med på bloggfesten, men var ju inte hemma..

Kenza - Skrev lite för mycket om TH ett tag och tappade nog många läsare. Men kul att kika inom ibland och se. Den sista tiden har det varit lite småmysigt att läsa igen. Älskar hennes hund! Give it to me!

Linnea - Min matblogg nr 1! Supersöt tjej som är en gudinna på att göra fina cupcakes och laga en massa god mat. Har testat några utav hennes recept som blivit mycket uppskattade!

Karolin - Tjejen som hittar dom snyggaste kläderna på secondhand butiker. Det gör verkligen aldrig jag! Har lite bloggtorka nu. Men hoppas hon kommer igen snart!

Nadia - Nyaste bland mina lästa bloggar. Som jag skrev innan så låtsas jag att jag är henne på Ibiza med en drink i handen. Haha!

Stila - Lovely Lova från Bjärred. Härlig tjej som låg i toppen förra sommaren. Men tyvärr har hennes bloggtorka legat i ett tag nu. Vi får hoppas att hon kommer snart igen! Som hon skrev: "annars brukar en kylig höst tvinga in en framför datorn igen." Vi får hoppas det!

Dagens: Kläder

   


♥ Väst H&M Divided, ny!
♥ Topp H&M, oxå ny!
♥ Jeans Acne Hex DC
♥ Ute: Stickad kofta från Mango, ny från Spanien!

Kunde inte hålla mig längre..

Precis fått i mig min lunch. Kunde inte hålla mig längre än till kvart i två.. Får hoppas att jag inte blir hungrig igen innan jag hinner stänga :) Snälla Soffan hade bunkrat upp med frukt och bubbelvatten så jag ska nog klara mig! Ska kolla igenom lönerna och slänger sedan upp dagens i klädväg. (Märks det att jag har supertråkigt på jobb och skriver om en massa skit hela tiden? Sorry för det..)


nadinemperio

Jag blir grymt avis när jag läser Nadias snygga blogg. Jag vill oxå bo på Ibiza, resa runt hela världen LA ena dagen och Spanien nästa dag, köra en Cayenne och festa hela dagarna! Det svider ju extra mycket när man precis kommit hem från allt det där underbara som hon har som sin vardag. Tycker iallafall att det är grymt kul att följa hennes dagar (och låtsas lite att det är jag.. )

Update SUV



Range Rover
Volvo XC 90
BMW X6
Porsche Cayenne

Syrran!!!

I kväll ska jag äntligen få träffa Syrran! Hon kom hem från sin Eurotrip när vi fortfarande var i Spanien. Så vi har inte setts på över en månad nu.. Ska bli så roligt att ses!
Jag förberedde en pasta sallad igår så vi slipper och ta halva kvällen till att laga mat på. Så man bara kan snacka och visa foton och alla fina saker man har handlat! 

Sis ♥ Syrran

M.A.T

Längtar efter att få stänga ner och sätta mig och äta. Blir rester från igår. Rostbiff med wokade grönsaker. Mums! Igår hade vi pasta till. Men jag skippade det idag. Det var superenkelt att tillaga!

Stekt rostbiff med wokade grönsaker

♥ Rostbiff

♥ Zucchini
♥ Gul paprika
♥ Rödlök
♥ Gullök
♥ Svamp
♥ Sweet & Sour sås


Stek alla grönsakerna tillsammans. Jag brukar gilla när det fortfarande är lite tuggmotstånd, så jag steker inte så länge. Tills det har fått lite gyllenbrun färg bara. Stek sedan rostbiffen några minuter på var sida. Servera med en god pasta.

Dagens: Låt



Rihanna - Disturbia

Tillbaka från paradiset..

Första dagen tillbaka från semestern känns alltid lite vemodig. Hade hellre velat vakna vid halv nio, gå upp och laga frukost, sitta på frukostterassen och äta. Packa in strandväskan i bilen och bege oss till Golden Beach för att vara där till klockan fyra på eftermiddagen. Sen hem för siesta och sedan ut och äta på någon god restaurang. Bara ett år kvar till nästa gång nu..

Packa, packa, packa

Jacob är och spelar fotboll och dricker öl :) Jag försöker minska min packning och tvätta det sista som ska med. Tänkte sörpla i mig lite tomatsoppa med  makaroner om en stund. Det är smarrigt! I morgon åker vi! Tjoho!

Spanien skivan

♥ Ani Lorak - Shady Lady
♥ Rihanna - Take a bow
♥ Jordin Sparks feat Chris Brown - No air
♥ Kevin Lyttle - Turn me on
♥ Ola - Feel good
♥ Frida feat Headline - Upp pch Hoppa
♥ Rihanna - Disturbia
♥ Basshunter Now you´re gone
♥ Kanye West Homecoming
♥ Simon Mathew - All night long
♥ Rihanna - Don´t stop the music
♥ Chris Brown - With you
♥ Brick & Lace - Love is wicked
♥ Timbaland feat Keri Hilson - The way I are
♥ Rihanna - Lemme get that
♥ Adam Tensta - My cool

Önskelista!

Snart, (eller snart och snart..) fyller jag ju år! Och då får man önska sig en massa saker Det här står på min lista:

♥ Malm byrå från IKEA
♥ Trosor, Sloggi hipsters storlek M. Finns på Lindex
♥ Presentkort på Miljögården i Lund
♥ Berlocker till mitt Tomas Sabo armband (någon av dom på bilden)
♥ Mindre datorväska från style4it.com, färg Magenta
♥ Blåsapa, (för att torka nagellack) från coolstuff.se eller på Ting i Lund




Såklart kommer jag inte ihåg vad jag skulle önska mig nu när jag skulle skriva ner det. Men den kommer nog att fyllas på!


H&M har kommit!

Jag fick hem alla mina grejer jag beställt från H&M idag! Jag tror att allt är keepers! Men jag måste nog kolla runt lite först vad folk tycker. Får lägga upp lite bilder här så syrran kan se och säga vad hon tycker!

Var föresten i hennes lägenhet idag. Mamma var och hämtade nycklarna.Den är jättefin! Perfekt liten lya för en liten syrra! :)

Jeansshorts dilemmat är över!

Drog med stackars lilla mammi i vanlig ordning när jag skulle leta jeansshorts igår. Först in på Cubus och hittade drömshortsen där. Men för liten storlek... Hittade ett par som fick bli plan B där inne oxå. In på Vero Moda hittade ett par där som fick följa med plan B. Inte helt hundra. Men rätt slitning i allfall. Fyllde på matförrådet med kycklingspett och jordnötssås. In på Bik Bok. Där hittade vi ett par som mamma tyckte skulle funka till plan A. Det tyckte inte jag. In på Gina, tittade lite snabbt men hittade bara ett par som såg superkorta ut. In på H&M, Lindex och Kapp Ahl som inte hade några alls. Tillslut in på Stadium, där jag ser en tjej som har på sig shortsen från Gina.. Dom var ju riktigt snygga på.. In på Gina igen. Prova shortsen. Satt bra och var i rätt slitning. Kunde varit lite lösare i benen. Men jag hoppas dom töjjer sig lite. Så varflr stirra runt hela centrat när jag vet att Gina har ju dom rätta grejerna ändå. Så har det ju alltid varit :)
Men kan ni fatta att mammi hängde med på alla dessa prövningar. Det ska vara hon till det!

Påslakansklydd..

Vi fick vår efterlängtade säng för några veckor sedan. Och sover redan som en gudinna! Trots att dom har varit lite struliga med att höra av sig så kom den ju till slut inom 6-8 veckor som dom sagt från början.

Så skulle vi ju ha samma påslakan till det oxå... Vi fick tag i ett påslakan och inga örngott alls. Då fick vi reda på att dom hade gjort en beställning i maj från fabriken som fortfarande inte hade kommit.. Men vi satte upp oss på listan och hoppades på att dom skulle komma snart. Ringe igår och kollade om det hade kommit med i torsdagsleveransen. givetvis hade allt kommit utom vårt påslakan och 2 örngott. Tillslut bad jag honom att ringa upp till butiken i HBG och se om dom hade det. Det hade dom! Så nu ska dom först ner till Malmö med en kille som jobbar i HBG och sen ska en kille som jobbar i Lund, men bor i Malmö få  in dom till Lund. puhh... Det var allt bra mycket krångel för ett påslakan och två örngott!


RSS 2.0