Nytt år på andra sidan!


image313
Nu är det redan nytt år för Syrran. Hoppas att hon fick se alla dessa fina fyrverkerier!! Gott nytt år Syrran!

Nyårs hunk

image310

♥ Rob Lowe ♥

Nyårs outfit 2007/2008


image311 
♥ Sjal, H&M
♥ Svart spetsklänning, VILA
♥ Leggings, Gina Tricot
♥ Leopardskor, Din Sko
♥ Smycken, Viva La Diva (Ej på bild)

♥ Smink, Make Up Store


Gott Nytt år!

Året som gått har varit ett bra år!
Började året med att åka iväg till Thailand i två underbara veckor! Älskar det landet och kommer åka dit flera gånger, så mycket jag kan.
Började jobba hos pappa och hjälpa till på företaget, vilket har gett mig ytterligare erfarenhet. Och det har kännts bra att han velat ha hjälp av mig på företaget. Det är jag glad för!
I maj åkte jag, Syrran och Emily upp till STHLM och Globen, för att se Beyoncé live. Det var ett av dom bästa sakerna jag gjort! Det var så grymt bra. Julklappen från Syrran! Tack, jag lever på det än!
Semestern i sommar bar iväg till jacobs föräldrars hus i spanien med Karin och Elias (som nu är och upprätthåller ordningen i Kosovo, var rädd om dig!!) Sen hade jag och mamma en härlig helg uppe i Grebbestad med Agneta, Micke och Lotta. Jätte mysigt med bara mamma, trots att vi höll på och dö på vägen ner sen ;)
Jag och Jacob firade ett år i lägenheten i juli. Vi trivs precis lika bra som när vi tog första steget in för snart 1,5 år sedan!
Den 12 september började jag på ett nytt jobb. Jag fick den stora äran att vara butikschef på Viva La Diva i Lund. Mycket omändringar, och organiseringar. Nu funkar allt super och jag har mina duktiga änglar som jag inte kunde varit utan. Nästa år är det rejäl försäljningsökning som är målet! Att jag fick chansen till något sånt här är stort för mig. Att Sara och L8 trodde så mycket på mig är jag jätte tacksam för!
Slutet av september åkte jag och Syrran upp till STHLM för en sista helg tillsammans där innan hon skulle ut på sina äventyr i världen. Trots att vi inte gick ut och festade, och att alla sthlmare vi träffade var otrevliga är det en härlig helg som vi fick ha ihop innan hon åkte.
När Syrran åkte i oktober känns det nästan som tiden stått stilla. Trots att det har gått nästan 3 månader sedan hon åkte. Ena halvan av mig åkte oxå iväg känns det som. Tänker på henne varje dag flera gånger om! Längtar bara tills hon kommer hem igen så jag kan krama om henne i två veckor i streck sen! Saknar dig jätte mycket syrran! Trodde inte det fanns en sån saknad mellan oss. Jag ska nog vara glad för att jag saknar henne så, det betyder väl bara att man älskar henne otroligt mycket!
Idag, nyårsafton 2007 har jag och min gosigaste Jacob varit tillsammans i tre år. I Love you!

Nästa år hoppas jag mest på att alla nära & kära är friska och mår bra och att Anna kommer hem snart!

Alla vänner, familjen, älskade, Gott nytt år! Jag är så glad att jag har er!
 Jenny

Dagens hunk

image309

Fyrverkerier

Datan bjöd på lite fyrverkerier nu innan jag ska gå och lägga mig. Häftigt!

image308

den finaste..

Måste ju lägga upp en bild på det finaste jag har. Vet att jag skriver om min lilla rosa skönhet hela tiden. Men jag är så glad för den och den är så fin. Så allt annat vore synd om jag inte skrev om den! Ska fixa hem något nerladdningsprogramm så jag kan se på lite Scrubs!  Syrran du kommer svimma när du kommer hem och ser den! Det lovar jag!! Here it comes, my love!

   

kladdkaka

Ikväll blir det mys med Karin. Jacob är på herrmiddag och kommer inte hem fören i morgon. Så jag är home alone :)
Karin kommer och håller mig sällskap, sällskapsjuk som man är. Blir nog lite film och kladdkaka. Dock gör ju syrran den godaste kladdkakan, och det receptet är i bjärred. Så jag måste försöka komma ihåg det, vilket inte är min starka sida. Får kolla runt lite på nätet efter recept oxå. Så länge den blir hur kladdig som helst innuti, så kvittar det vilket recept vi tar!

image304

Längtan om våren!

Har gått och väntat på att ellos skulle släppa sin vårkollektion, så man kan hinna beställa i tid denna våren! Och idag hade det trillat ner ett mejl att vårkollektionen var släppt! Så shoppoholic som man är klickade man fort in ett antal plagg..... Det var ju så fint med vårfärgerna!!

image303

Film och tacos!

Tessan och Padde var hemma hos oss igår och åt tacos och kollade på Saw4. Jag har haft mardrömmar hela natten och sovit såå dåligt! Måste verkligen sluta att titta på sånna filmer. Mår så dåligt efteråt. Men sen när jag väl tittar så är jag ju så nyfiken och vill inte titta bort, så jag får väl skylla mig själv..

image302

Kräksjuka

Sofie har varit dålig nästan hela veckan, Sara gick hem tidigare igår för hon började må dåligt. Kräksjukan var det. Så nu står jag och oroar mig för att bli sjuk. Det har jag inte tid med i dessa tider. Nyår och allt! Har proppat i mig apelsin och aloe vera och hoppas, hoppas att jag inte blir dålig!

Datorn!

Min rosa lilla fina dator har nu hittat  hem till mig! Den är så hiimla fin! Har suttit och klickat runt lite, men måste göra mig i ordning för vi ska åka på vår skånetur nu :) Så får klicka vidare sen. Hurra!

godmorgon!

Ledig idag! Skönt! Jag och Jacken ska åka ner till Ystad och mysa, kanske shoppa lite om vi hittar något fint. Dock blir det inget rea letande, alldelles för stressigt och jobbigt. Så mysigt att bara gå runt i Ystad, fika och shoppa. Ska försöka hinna ner om Lomma hamn och gå en runda där oxå. Har inte varit där sen den nya strandpromenaden byggts. Så det ska bli roligt att se!
Nu, frukost!


FÖRtidigt

Jag och Sara var i butiken kl 08:00 i morse för och hänga om rean... Det var riktigt drygt. Sen kommer vi ju på att det egentligen är en söndag, så vi ska ju öppna klockan 11 och inte 10, dessutom ha öppet till 16 bara och inte 18. Rörigt, jag vet. Tänk att man kunde ligga till tio och mysa istället för och stå här och frysa.. Då blir man ledsen..

Filmtajm

Nu blir det till och krypa upp i soffan och mysa till en film. Skönt!

image301

drömmar om våren


image300

Skor, Bianco
skjorta Glitzy
Shorts, Glitzy
Väska, Viva La Diva

Glam

image299



Jag tycker fortfarande att den här klänningen är supersöt att ha på festen. Barbent med pumps till! Liknar kookais klänning. Bra pris på den, 450:- kronor. Men nu var den inte i lager.. Synd!

nyårslöfte

Ska tänka ut lite bra nyårslöfte som det finns en chans att uppnå 2008. En säker sak för att komma i mina kläder igen är och dra ner lite på det goda, så det får bli det första löftet. Kroppen mår ju bra mycket bättre av lite motion då och då, det får bli det andra. Sen vill jag lägga ner mycket tid på vår stuga uppe i Jonstorp nu när den är så fint renoverad!

image298

tröttis...

Är så trött ikväll. Dom flesta ska ut och festa ikväll. Men jag känner inte för det idag. Vill helst bara gå och ta en dusch, göra hårinpackning och måla mina naglar i min nya morgonrock. Karin skulle höra av sig lite senare. Så vi får väl se hur jag gör ikväll.

Tomtemor har hittat tomtefar

image297

God Jul syrran

Syrran du har lite julklappar här som ligger och väntar på dig!! Håll tillgodo så länge

image295

Vår lilla tomte

image316

Värst vad snäll jag varit!!

Jag visste inte att jag hade varit så här snäll detta året för och få så många fina julklappar!

Mina julklappar
Rosa härlig morgonrock
Armani Diamonds parfym

2 små rosa handukar
Rosa linne + trosor
Bricka från Eva Solo
Duschcreme, bodylotion och tvål från Body Shop, cranberry serien
Prydnads diamant

Mascara, puderfoundation, pensel och rouge från Make Up Store
Tomtemor (superfin prydnadstomte)

Mina och Jacobs gemensamma julklappar
Smörgåsbestick
Termos
Röda ljuslyktor från Mio
Alessi fruktkorg i krom
Soda stream
2 små stelton tyg korgar
Kandelaber ljusstake
2 små svarta handukar + 2 stora svarta badhandukar


Det bästa av allt:
Dell Inspiron 1521 rosa datorn!!!! Jag började gråta när jag öppnade paketet och hittade ett kuvert där det stod att jag skulle få en dator nu efter juldagarna. Så snäll trodde jag inte att jag hade varit!! Tack tack tack tack!!!!


image289


3:e advent

I söndags var det dags att tända det tredje ljuset i adventsljusstaken. Vi hann med ett års kalas hemma hos Melvin! Som fyllde ett år i tisdags! Mys.

image288

Tomtetåg!

I Lund är det inte Luciatåg som strövar omkring på gatorna. Nej nej, det är tomtetåg! Så kärt! Och söta renar längst fram. Och paket som skuttar omkring och vinkar till alla runt omkring. haha (julklappsrimm) Hade det bara varit snö här så hade julstämminingen varit på topp! Julsången strömmar ut ur högtalarna och ska tillochmed gå och göra mig en kopp glögg.  Glad Lucia! ♥ 

image287

Dagens roligaste..

Sofie hittade ju den ultimata sidan att fördriva sin tid på! Och nu har vi fått det bevisat! Jag kommer vara skitsnygg i brunt hår! Right?

image274 
image276

image277

image278

image279

image280

image281

image282

image283

image284

image285

Testa här!

Var tar tiden vägen?

Nu är jag såå sen som alltid. Ska börja jobba klockan 14.00 och gick upp 10.15 rätt gott om tid. Sen låg jag och läste tidningen en stund, kollade lite på tv, så var klockan 11.30 (!?) Gjorde frukost och satt mig framför datorn och surfade runt, nu är klockan 12.40! Jag som hade så gott om tid!! Nu blir det till att göra sig i ordning och hoppa på cykeln!

Rachael Ray

Lugnt det bästa "talkshow" programmet med asgod mat all the time! Man bara måste älska Rachael Ray

image273
 

Sankta Lucia.. skänk mig en tia...

Idag är det Lucia! Men jag ska inte lussa runt med glitter i håret och sjunga. Det tackar nog alla inblandade för ;)
Lunds härliga stad tyckte att alla butiker skulle ha öppet till 21 istället. Så min lucia firar jag på jobb till nio!

image272

Vilken "God Jul"

Så här tycker jag:

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad
- Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax
- Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej (inget alternativ)
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan (inget alternativ)
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Det sötaste!

Hörde precis det sötaste jag hört på länge. (Inga namn nämda ♥  )
"Jag sa att jag hade lite ont i magen, så han låg och klappade på mig tills jag somnade. Då bar han in till sovrummet"

sååå kärt!

FÖR tidigt....

Det är ju helt sjukt att jag är vaken 07.44!
Jacken började sitt nya jobb i dag, så jag vaknade när han åkte, och kunde inte somna om igen! Låg och kämpade för o sova i en halvtimme, men sen orkade jag inte låtsas mer ;)
Dusch sen iväg till jobbet. Mycket pyssel som ska göras idag! Roligt, roligt!


2a advent

image271

Snyggaste skyltfönstret i stan!

image265

image266

image267

image268

image269

image270

Myser...

Åkte hem till mammsen och pappsen efter att jag hade julat lite hemma. Dom hade varit i Lubeck och köpt en massa choklad som vi mumsat på.
Har fått med mig lite penslar och "rollrar" som vi ska ha till och måla om på jobbet med. Det skulle egentligen varit gjort, men eftersom jag varit sjuk fick vi skjuta lite på det. Så förhoppningsvis gör vi det så fort vi kan nu i veckan. Kommer bli så fint så! Ska få ihop en julkalender där oxå.. Det bli stressigt!

image264

Anfall!!

Efter att jag skrivit inlägget tidigare idag fick jag ett  super-duper-mega-fjortis-mensvärska-anfall. Trodde jag aldrig mera skulle se ljuset så dåligt jag mådde! Helt sjukt! Men jag repade mig, efter en halvtimme på toa med svettningar och kräkattacker, (som aldrig blev av) gick in och la mig och sov i en timme. Jisses..


Jul mys!

Första advent idag. Så juligt-mysigt!
Har varit med Jacken uppe i Hässleholm hela helgen och myst och haft det bra ihop! Jag har jobbat lite på min förkylning oxå, vilket verkar ha gett resultat! Nu är det frukost som står på listan! Sen hemfärd! :) mys mys!

image263

Hunkylicious

Oh yes! My favourite of them all!

image241

♥  Magnus Carlsson ♥

RSS 2.0