Jag har fått ett nytt jobb!!

Wiiihhoo! Idag ringde dom från Lundalogik och sa att jag hade fått jobbet! Jag blev helt överlycklig! Jag trodde inte på henne först. För jag har sovit så dåligt på grund av detta, och all min vakna tid har jag typ haft magsår så nervös jag varit för att dom ska ringa och säga att tyvärr, vi vill inte ha dig hos oss! Så när hon ringde var det som en sten som släppte från mitt bröst. Det känns så skönt! Så inatt kommer jag att sova gott! Jag ska dit i nästa vecka och skriva på papper och prata lite. Det kommer bli så roligt! Jag är så lycklig att jag har fått den här chansen!! Det ska bli så roligt att jobba där. Det verkar verkligen för bra för att vara sant! Jag kan inte fatta att jag fick det.. Det är helt sjukt! Jag är så glad!!



Lunch

Nu har jag fått i mig lite mat. En bagel med brie och salami. Gott. Men inte speciellt mättande.. Alltid hungrig ju.. Karin kommer snart. Kanske blir lite fika då oxå. Hoppas på det :)

Tips & Trix

Är på ett fixa och dona humör idag! Har limmat kartonger, tejpat påsar (Kvaliteten på den sista omgången vi fick har inte varit helt hundra..) Jag har tillochmed hunnit med att göra lite i scrapbooken idag igen! Kul! Nu är jag inne på sovrum i boken och det kommer bli så fint! Vill hem och fortsätta rensa ut mina grejer och göra iordning där hemma oxå. Vilket pyssel humör jag är på! Måste nog klippa och klistra lite mer nu.. :)

Höst!

Det mörknade till ordentligt nu. Känns som det kommer att komma en rejäl regnskur vilken sekund som helst. Folket utanför har slagit upp sina paraplyer och stressar förbi. Kanske ska tända lite lju i butiken och ha det lite mysigt när det är sånt här riktigt höstväder!

Update:
Karin ringde precis och undrade om det spöregnade i Lund oxå. (Hon bor en bit utanför) Så då vet man vad man har att vänta! Hoppas Sofie inte kommer mitt i skuren och blir dyblöt stackarn!


Hoppas dagen fortsätter i samma anda!


Morgonmöte!

Har precis varit på ett möte här i gränden. Kul med folk som vill aktivera sig och locka folk till gränden! Vi ska försöka med reklam i tidningar, jippon, musik, bänkar, ja det var mycket som ska tas tag i. Julen i gränden kommer bli mysig! Hoppas vi får igenom alla våra förslag med hyresvärden och att alla butiker är med på och satsa!

STHLM

Jag och Syrran håller äntligen på att boka in ett litet Stockholms besök i november. Vi kunde ingen helg tidigare. Vi får åka på fredagkväll och komma hem på söndagen. För flygen gick inte speciellt bra på lördagen. Vi måste ju flyga nu när Syrran jobbar på Malmö aviation! Hon har tittat på ett hotell på Östermalm som verkar superfint! Ligger tydligen bra till alla butiker vi ska springa runt i. Caroline ville oxå med så vi ska bara ha klartecken från henne oxå.
Visst ser hotellet fint ut?








To do today!

Idag hinner jag pyssla lite med min scrapbook mellan kunderna. Det är så lite folk i stan! Tråkigt! Jag som var laddad för och sälja! Men då hinner jag med lite pyssel istället, och det är ju mysigt :)
Ska stå själv held dagen. Lite tråkigt. Men Sofie skulle ringa med lite skvaller sen. Så ser fram emot det..

Har blivit förkyld. -Igen.. Jacob skulle ju tvunget köra cab, via motorvägen, när jag och hans mamma satt i baksätet. Så näsan rinner hela tiden.. Tackar...

En kopp te står och väntar!

I LOVE IKEA

Vi var på IKEA igår, och hör och häpna! Dom hade båda grejerna vi skulle ha med oss hem! Vilken skräll! Haha. Vi köpte en matta till soffan och soffbordet. Det blev jättebra! Plus en till byrå att ha i sovrummet. Så nu har vi vars en att ha våra kläder i.  Det blev verkligen kanon! Nu när man ser den "stora byrån" tycker man att det har sett litet och futtigt ut med bara en innan. Så snabbt man vänjer sig.




Segis

Seg är bara förnamnet idag. Jag och mammi hade tänkt köra en runda till Burlöv Center (som det faktiskt heter) och kanske kolla lite på Gina och Hemtex. Men jag har haft en riktigt skön förmiddag och tagit det så lugnt att jag inte ens tagit av mig pyjamasbyxorna :) Man ska ha sånna dagar oxå. Men jag får väl snart ta tag i mig och åka ut till mamma som fick jobba lite idag..
Har hängt upp mina smycken snyggt och prydligt på smyckesställen från jobb. Kanske man äntligen hittar bland sina smycken! Sen har vi rensat lite till och lagt ner i källaren. Snyggt och prydligt är det här!

Blir galen!

Jag håller på att bli knäpp av att gå och vänta på besked om jobbet. Jag drömmer om det varje natt. Då är det alltid olika alternativ för om jag ska jobba där eller inte. T ex. lottodragning på ett Tivoli, dra papperslappar och se vem som får flest lappar med sitt namn på, sten- sax- påse, Den som kommer först på en fest. Ja det är helt galna alternativ! Nu när jag vaknade förlorade jag precis ett vad. Så jag fick inte jobbet.. Jag hoppas, hoppas, hoppas dom ringer på måndag!

Scrapbooking!

Måste iväg och köpa mer lim idag så jag kan fortsätta med min scrapbooking som börjar ta form nu. Mysigt att kunna sitta ner och pyssla lite! Litet smakprov..




Kolla så fint det blev!


Snyggt och prydligt!


Sorterat i färg!

Fredag, Fredag, Fredag!!!

Vad skönt att det blev fredag även denna veckan! Ikväll ska vi till Grand Hotell och äta skaldjursbuffé. Jacobs pappa har fyllt år så vi ska fira honom där. Det ska bli trevligt och träffa alla!

Tänkte göra schema nu, så tjejerna vet hur dom ska jobba framöver.

Idag: Städ Jenny

Nu när jag fick slutat lite tidigare pga intervjun hinner jag äntligen ta tag i min garderob ordentligt! Mycket som ska rensas!  Men fint blir det! Iväg och städa med mig...

Pirrigt..

Nu har jag varit på intervju för ett företag här i Lund. Försökte att tänka, var inte nervös, var inte nervös men det är väl klart att man blir lite nervös ändå. Men det går lättare om man bara är sig själv.
Förutom intervjun, fick jag göra ett test på 5 uppgifter som skulle klaras av på 20 minuter. Det var svettigt. Men jag hann! Och det känndes skönt! Nu är det bara att vänta på besked. Positivt, eller negativt? Hoppas dom hör av sig snart!

Stök Jenny..

Jag hann med att rensa i garderoben lite snabbt igår! Det blev en hög som fick bli "sommarkläder" som ska ner i en låda och ställas upp. Och en hög med sånt som jag inte använder som ska säljas eller skänkas. Skönt. Ska försöka ta tag i alla skor ikväll. (Mellan Carina och Gossip Girl?) Vill bara ha rensat allt nu. Orkar inte med allt stök som jag orsakar hela tiden, pga att jag har för mycket grejer. Nu får det vara slut på det. Hade dock behövt en hel dag till att rensa en massa... Kolla vilken kaos jag har! Men nu är det lite finare, gjorde som Engla hade gjort och sorterade efter färg. Jisses vad enkelt det var att hitta en tröja i morse..



Det enda som är värt att visa

Dagens idag är ritkigt tråkig, och ful. Det enda som är fin är mina stövlar! 1900:- på Bianco. Eller jag menar 700:- på blocket. HA! Älskar att göra smarta fynd! Love them!



Fartfylld kväll!

Det blir en körig kväll. Carina kommer efter att vi slutat och ska göra vid sina naglar. Tar ca 2,5 timme nu när man inte kan det så bra.. Sen ska syrran komma hem och kolla på Gossip Girl avsnitten som vi inte hunnit ikapp! Nu är det tre stycken som väntar. Iofs bättre när det är så. Slipper man vänta tills nästa vecka för och se fortsättningen. Sjukt när man tänker efter att vi inte haft tid, någon av oss att titta på dom.. På tre veckor! Busy sisters...
 

WOOOOHHHHHOOO!!!

Internet har kommit igång på jobbet igen. Plötsligt känns liver värt att leva ;) Läsa bloggar, läsa mejl, kolla upp nummer på eniro. Det finns tusen saker att göra nu! WWWWOOOOHHHHHOOOO!
Fick en chock när jag såg att dom två sista lamporna på modemet helt plötsligt lyste. Snabbt in på nätet och se om det funkar, eller om jag såg i blindo. Men det funkade! Nu är det lugnt att det bara är tre timmar kvar på jobbet!

Orka rensa?

Helt sjukt, men jag blev helt plötsligt sugen på att städa i garderoben lite... Ska jag orka? Sambon är och spelar fotboll, så bäst och passa på och röjja upp när inte han är hemma..

Panik!

Internet slutade att fungera idag på jobbet.  Jag fick ångest panik av att inte kunna surfa på jobbet. Därav den urdåliga uppdateringen på bloggen. Har inte kunnat läsa mejlen heller..
Tänk om dom inte fixat internet fören i morgon. Då har jag inget att göra på hela dagen. Dagen innan löning, och inget internet = Döden

Teeesssannn...

En sak till.. Till  nyår kanske? ;)


Fina saker!

Hittade först det svarta linnet från New Look som jag gärna ville ha. Frågade Tessan om hon ville göra det som sitt nästa projekt till skolan och hon skulle kolla på det. Men sen hitta jag ju en sak til...... Hade ju varit skoj med en kjol oxå. Bilden är lånad från Blondinbella som är svinsnygg i sin.. Jag vill me.... Måste nog fjäska lite för Tess! :)


Helgen i Danmark

Jag fick ju en liten weekend till Danmark över lör/sön av Jacob i present när jag fyllde år. Och i lördags åkte vi över bron för att ha en mysig helg på andra sidan sundet.
Vi började med att checka in på hotellet, ett superfint hotell som låg ca 10 minuter från Tivoli. Perfekt läge! Med rum ut mot vattnet. Det var så fint!
Sen gick vi ner till Strøget och tittade runt i lite affärer. Det var ju riktigt mycket folk, som vanligt, i alla butiker. Så det blev inte så långa stunder i butikerna.. Men vi kom ner till Mulberry butiken och jag fick köpt min halsduk som ersatte presenten jag fick dubbelt av från Mats och Lotta. Riktigt nöjd med mitt köp. (Den är såklart grymt snygg till min rosa Barbour)
Sen tog vi oss tillbaka till hotellet för lite TV tittande och en tupplur.
Klockan 20.00 hade Jacob beställt bord på Hereford där vi åt en riktigt god middag (som vi knappt orkade äta upp, eftersom vi hade ätit 3 goda smørrebrød tidigare idag...) och smet sedan in på Tivoli för lite gambling. Vi vann en massa små gosedjur och en ring! Åt sockervadd och kollade lite på allt folk.
Efter en timmes spelande, gick vi mätta, trötta och väldigt belåtna tillbaka till hotellet och sov som en stock  till klockan 09.00! Då var det dags för hotellfrukost! Gissa om jag åt så mycket så jag höll på att spricka... :) Längesedan jag hade en sån här mysig helg. Allt tack vare den bästa gosen någonsin!

 
Hotellrummet och utsikten!


Shoppingen!


Inne på tivoli!


Vår vackra bro på väg hem!

22/9-08




♥ Grå tunika/klänning med knappar, MQ
♥ Svarta jeans, Bik Bok
♥ Svarta höga stövlar, Bianco
♥ Armband med pärlor, Viva La Diva
♥ Silverarmband, fått av Syrran när hon var i Kina

Hemmamys

Jag drog iväg Soffan till IKEAför och handla Malm byrån. Men guess what?! Den var ju slut igen. Eller så kanske den inte hade kommit in än. Men Sofie var snäll och ställde upp och följde med i allafall. Synd att den var slut. På deras hemsida står dock att där ska vara 30 stycken. Men det kan jag ju ringa in och säga att det inte är...

Nu ska jag i allafall ha myskväll med min gos. Soffan var oxå välkommen att stanna kvar, men hon skulle upp tidigt i morgon, så hon åkte för en stund sedan..
Jag var nere och handlade chips, godis och cider som vi ska mumsa på. Så ska vi ju se nya Batman filmen oxå. Vilken mysig fredag!



 

Fina presenten!

Jag får ju visa vaf jag fick av Soffan och Malle när Soffis ansträngt sig så mycket med presenterna (som vanligt) Hon är så matchig med allt. Inga presenter kan bli fel om det är hon som fått bestämma vad som ska inhandlas tror jag. Bilderna är tagna från Soffans blogg. Men dom var ju så fina.






Mys!

Hittade ett "recept" på lite tips för att mysa i helgen. Tycker det verkar som bra saker. Så måste ju dela med mig..

1. Stämningen är otroligt viktig. Försök att skapa en god stämning redan före helgen. Red ut era vardagliga problem innan helgen och nysatsa när helgen börjar närma sig. Det är ju på helgen ni har lite mer tid över för att umgås och vårda er relation?

2. Dekorera lägenheten ni ska vara i med massor av ljus i olika storlekar och färger. Att njuta i varandras sällskap i skenet av många tända ljus på kvällen kan vara oerhört romantiskt.

3. Planera lite i förväg så ni slipper göra allt i sista sekunden, vilket kan skapa stor stress inför helgen. Och poff är den mysiga stämningen puts väck... Handla god mat och dryck till helgen i tid, och försök att uträtta de flesta av era måsten - före helgen.

4. Hjälps åt att städa och fixa i ordning. Då går det mycket snabbare och vips kan ni ta det lugnt och ägna er åt roligare saker än städning, tvätt och disk...

5. Välj musik efter eget smak och tycke. Kanske planerar ni att äta en lååång middag tillsammans eller ett actionfyllt filmmaraton på kvällen... anpassa musiken efter vad ni ska göra!

6. Överraska varandra...

7. Köp din älsklings favoritgodis eller fika. Små omtänksamma gester uppskattas av de flesta.

8. Turas om att laga mat. Du kanske står för middagen och han för lunchen och frukosten, eller tvärtom? Alternativt - laga mat tillsammans. Mysigt!

9. Klä upp er. Myskläder i all ära, men visst är det roligt om din partner visar att han/hon anstränger sig lite extra och vice versa?

10. Skratta tillsammans, glöm inte bort att ha roligt. Njut av att bara vara - tillsammans!

Snyt dig!

Meeen jag blir galen. Det verkar som om min förkylning slagit till igen. Jag har nog snytit mig ca 100 gånger sedan Sofie gick.. Jag kan inte vara sjuk när jag och Jacob ska till Danmark i morgon! Crap..

Koftmys



♥ Kofta Ellos
♥ Linne Berschka
♥ Jeans, Only

Uppmuntran till syrran. Behöver jag säga konstnärens namn?!


En lurig sol..

Man vaknar och tror att det är jätteskönt väder ute. Men det är ju kallt! Så fort solen lyser tror man att det ska vara 30 grader och dags att dra till playan.. Nä det får bli på med långkoftan idag, kanske tillochmed hämta upp mina uggs från källaren. Men bara kanske. Där är ju en massa (stora) spindlar där nere.....

Myskväll!

Jag har haft en liten myskväll med mig själv idag. Åkte inom ICA och handlade 200 gr Marabou choklad och skivad annanas som jag sen hade en liten chokladfondue med. Mums vad gott. Längesedan jag unnade mig något så gott! Sen har jag ägnat mig åt att ta bort naglarna som vi gjorde första gången på nagelkursen. Det tog sin lilla tid. Men nu är dom av. Får måla på något tjusigt lack i morgon, för det orkar jag inte med nu. Blev bara lite polering och stärkande nagellack för naglarna.
Min sötaste och mysigaste gos ligger redan inne och snarkar. Ska göra honom sällskap nu efter att Dödligt Vapen 2 slutat. Sleep Tight. I morgon är det fredag! Woho!

Naglar, naglar, naglar..

Denna veckan har jag hunnit med tre nya set naglar! Det är så skoj! Malin i måndags, Tessan i tisdags och Sandra P i onsdags. Det är roltigt nu när man börjar att själv tycka att naglarna blir bra! Såhär fina blev Tessans och Sandras!


 
Tessans

 
Sandras

Woho!

Fick precis ett trevligt samtal från företaget jag sökt till. Mejlade för en timme sedan till en av dom jag har haft kontakt med innan, och så ringde en annan upp. Ovetandes om att jag mejlat hennes kollega för en stund sedan. Haha..
Tillbaka till saken.. Jag ska på en sista intervju nästa torsdag! Woohhoo! Det ska bli jätteskoj! Ska vara lika lugn denna gången, och följa pappas råd "Var bara dig själv, vill dom inte ha det är det inte dig dom är ute efter." En klok man, min far.

Utvilad!



En helt färdig sötis med en pluffsig fast och fin gump mitt i vädret vilar en stund i flytten....

Dagens, i rosa!



♥ Ribbat linne, Topshop
♥ Rosa tröja med knappar, Vero Moda
♥ Svart jeans, Bik Bok
♥ Rosa skor, Kawasaki

Mitt fynd!

Jag har ju inte visat mitt fynd jag gjorde!
Jag skrev ju om jackan som jag ville ha och skulle åka och titta på, men sen var den såld och sen mejlade jag henne igen och då hade inte tjejen som skulle ha den satt in pengar till säljaren, så jag fick komma och titta på den! Malin och jag var och hämtade den i måndags. Hur fin som helst. Hon kan knappt ha använt den. Helt nytvättad och luktade gott! 400 kronor! Ordinarie pris 1499 kronor  Det är vad jag kallar fynd!

Idag skickas ett par stövlar som jag har mejlat med en tjej om. Det är oxå ett riktigt fynd!


www.snorigastistan.nu

Tillbaka på jobbet. Känns som en måndag nu när man varit borta så länge. Är klart mycket bättre idag. Men näsan rinner ju fortfarande som ett såll, och jag nyser varannan minut. (iofs inget ovanligt..)
Dricker vårt goda te som vi köpte för någon vecka sedan. Riktigt gott. Har nästan längtat efter det när jag varit sjuk.


Idol 2008

Nu blev jag ju gråtig på en helt annan nivå. Kollar igenom lite Idol avsnitt som jag missat. Där är entjej somantagligen kommer bli min favorit detta året. Jisses vilken bra röst! i stil  med Tracy Chapman, och det är ju perfekt redan där. Sen blir hon så glad så hon börjar att gråta och förstår nog inte riktigt hur bra hon är. Hon är vinnaren. Lätt!

Kolla först på Bagges rektion"lalala WHAT?!"
Och sen när hon springer ut till  Jihde "PETER!!"

Sorligt!

Jag vet att jag är lite för känslig emellanåt. Men jag blir så rörd när folk har gått bort i cancer och tänker mig allt för snabbt in i familjens situation, att jag tror nästan att det är vår familj det handlar om. Läste om en mamma vars dotter nu hade gått bort. Som har skrivit ett jättefint inlägg om henne. När det inte ens hade hunnit gå en dag.
Givetvis fällde jag en tår nu på morgonkvisten. Vad sorligt! (Syrran! du får inte läsa hennes inlägg när du är på jobbet. Du kommer gråta floder!)


såja..

Då var det klart. Jag ska vara hemma och ha det tradit en dag till. Likabra det. Vill inte vara sjuk till helgen.


What to do?

Känner mig bättre idag än igår. Men är det bättre och ta en dag hemma till i lugn och ro, eller ska jag iväg till jobbet? Jag vet ju att tjejerna vill ha fler tider. Så på den fronten är det inga problem. Men det är såå tradigt att vara hemma. Trött på det efter en dag.. Men samtidigt är det såå tradit och stå och vara snorig i butiken. Sen vill jag inte vara sjuk tills på  lördag när vi ska till Köpendanmark och ha det mysigt. Måste försöka få tag på Soffan för rådgivning..

Den sjukaste dagens

 


♥ Marinblå tröja, GANT
♥ Skönaste mysbyxorna, Polarn o.Pyret
♥ Sötaste Hello Kitty strumporna, Lindex

Prosit..

AAAATTTTTCCCCCCCHHHHHHOOOOO.......

Malins naglar

 

Sleeeppyyy

Vaknade precis, efter 3 timmars sömn, av att en mega fluga fastnat mellan persiennerna och fönstret. Vad göööör den där??  Ajja, kanske ska slänga i mig lite mat nu när jag ändå är vaken. Känns rätt mycket same, same just nu. Vi får  hoppas jag blir bättre!

Utsikterna för idag...


Crap!

För en gångsskull när jag kom upp klockan åtta och var taggad på att hinna med allt i god tid på morgonen mår jag skit när jag väl gått upp. Har sovit riktigt dåligt, näsan rinner hela tiden, halsen är tjockare än tjockast, kallsvettningarna kommer som på beställning och febern ligger och häckar.. Det var inte läge att ta sig till jobbet. Som tur var fick jag tag på snälla Sara K som kunde hoppa  in och ta mitt pass. Har precis fått i mig lite frukost och läst tidningen och ska försöka att sova lite nu. Crap. Jag har inte tid med det här..

Dagens naglar gjorda!

Jag har precis blivit klar med Malins naglar. Dom blev jättefina. Blev lite förvånad över mig själv att jag faktiskt blev nöjd med det jag gjorde! Tog kort på dem. Dom kommer upp i morgon eftersom batteriet var slut. Nu är det läggdags, och sen jobb 9.30-17 i morgon. Sen är det Tessans tur att få sina naglar gjorda!

Skit!

Jag har asmycket och göra. Och jag har fastnat framför datorn som en slöis! Jag ska duscha, luncha med soffan, hitta present till Malin som har fyllt 25. Tur att man är ute i god tid... Handla mat, förbereda maten, förbereda för nageldags, äta mat (dom kommer runt sex tiden) åka och köpa jackan och göra malins naglar. Hur ska jag hinna allt? Jisses.. Nu måste jag ta tag i mig själv och börja med att duscha iallafall!

Kvällens mat

Eftersom det är mycket som ska fixas med ikväll så måste maten gå snabbt. Det får bli en liten egengjord mussaka. Anna och Emily bjöd på något liknande i lördags och det var både lätt och gott! Detta är vad jag behöver handla och här är receptet!

Jenny Mussaka:
Köttfärs 800 gr
Potatis
Svamp
Lök
Morot
Krossade tomater
Tomatpure
Keldas ostsås
Riven ost

Och en god grönsallad till:
Gurka
Körsbärstomater
Gul paprika
Sallad
Majs
Solrosskott

Stek svampen och löken. Tillsätt köttfärsen och riv i morot. När färsen är brynt häll i krossade tomater och tomatpuré. Salt + Peppar. Skiva potatisarna i lövtunna skivor. Varva potatisen med köttfärs i en ungnssäker form. Häll på Keldas ostsås och den rivna osten. In i ugnen på 200 grader i en halvtimme. Servera med en grönsallad! MUMS!

Jiippiiee!

Säljaren ringde precis. Och klockan 19.00 ikväll har jag en ny jacka! Woho! Jag och Malin ska åka dit och kolla på den.
Malin och Niklas kommer till oss ikväll. Jag ska göra vid naglarna på Malin. Men vi ska väl hinna med det oxå. Måste komma ihåg att ta ut pengar när jag går in till stan sen. Ska ju äta lunch med Soffan klockan 13.00. Blir det Gourmet Grön kanske?!

Lycka!

Jag mejlade henne med jackan och frågade om hon inte har sålt den. Annonsen ligger fortfarande ute. Så fick jag ett mejl tillbaka att tjejen som skulle köpa den inte hade satt in pengar på hennes kontot. Så som hon såg det så var den inte såld. Jiiipppiieee. Så jag mejlade tillbaka snabbt som bara den: Jag kommer direkt! Nu väntar jag på att hon ska mejla tillbaka och säga när jag kan komma. Men jag kan ju slå vad om, med min vanliga tur, att den första köparen antagligen satt in pengar på hennes konto just i denna sekund. Det är min jacka!!

IKEA

Jag försöker få tag på mamma för och se om hon vill ut till IKEA. Fick ju ett presentkort där nu när jag fylllde år. Och jag behöver köpa ett bord till och ha när jag gör naglarna på folk här hemma. Trots att jag får skruva isär det efter varje gång måste jag köpa det. Vårt matbord som vi suttit vid hittils är alldeles för  lång emellan mig och kunden. Så vi kunden får typ ligga över bordet. Och det är ju inte meningen.
Sen har jag och sambon bestämmt att vi måste ha en malmbyrå till. Så en sån får oxå  följa med hem! Ska vi bara hitta någon och tvinga med till IKEA.. :)





Vika Amon, bordsskiva: 99:-

Vika Curry, bordsben: 100:-

Malm byrå: 949:-

Totalt: 1148:-

GOD MORGON!

Kvällen igår blev en tidig hemgång. Inte för att det var tråkigt. Men så sliten och trött jag var. Jag är ju gammal nu. 24 år sätter sina spår.. Vi var först hemma hos våra föräldrar och åt god mussaka som Syrran och Emily hade gjort. Lekte lite lekar och hade trevligt. Sen bar det inte till Lund, till Syrrans lägenhet. Där började åldern ta ut sin rätt. Och efter en stund fick jag min snälla granne till att följa mig hem. Skönt och lägga sig tidigare.

Nu har jag nästan precis vaknat ur min dvala. Längesedan jag sov till 12 vill jag lova!

Funderar på och göra ägg och bacon till min älskling som fortfarande ligger och sover. Han var på  herrmiddag igår och kom nog hem samtidigt som tidningen damp ner i brevinkastet. Eller senare......
Sen vill jag till IKEA. Vem ska jag dra med mig dit?

Party nr 1!

Festen igår blev succé. Vii var först hos oss tills klockan nästan var ett, drack, dansade och åt snacks. Skoj! Sen drog vi vidare till Herkules där snälla Sebbe släppte in mig gratis. Wiihhoo! Där blev det mer dans, och syrran bjöd på jägerbombs. Jag varnade henne för att hon skulle behöva gå 200 varv runt Lund om jag blev lullig av det. Men det var lugnt :)
Kebab nästa, träffade några gamla Bjärredsbor som vi inte pratat med på länge, som sen följde med upp på lite efterfest med whiskey och tårta. (Bra blandning!) Sängen klockan 06.00

Sliten? Ja..

Nerbäddad..

Jag måste nog gå hem nu när Sara kommer tillbaka. Om jag ska orka med resten av kvällen oxå. Hem och lägga mig och sova bort denna monsterförkylning direkt. Fattar inte hur jag kan ha blivit så förkyld.. Vaknade i morse bara med värsta snuvan. Och jag som ska ha fest för alla mina vänner ikväll. Jag måste ju berkligen vara på topp. Stackars Sara får stå själv nu då..

Grönt är skönt!



♥ Grön Kofta från Gina Tricot
♥ Ribbat vitt linne från Top Shop
♥ Svarta kavajbyxor ocå Från Topshop
♥ Beiga skor med svart rosett, Nilson

Sjuuuuk!

Jag är sjuuuuuuk. Min näsa rinner hela tiden. Och jag har nog snart ingen hjärna kvar så mycket som jag snyter mig hela tiden.. Jag vill inte vara sjuk! Ikväll är det ju födelsedagsfest! Jag har inte tid med detta. Jag får nog gå hem när Sara K kommer. Jag är helt färdig. ÅÅåå.. typiskt oxå! Om ni går förbi och undrar varför min skalle ser ut som en stor ballong, är det för att det bara är snor.

Höstlistan!

Har sett att många bloggare har fått svara på en blogglista. Perfekt tycker jag. Då har man lite bättre koll på vad som är inne till hösten oxå. Såhär ser listan ut:

Spets: Köpte en offwhite top från Lindex. check!
Höga stövlar: Cravings för dom från Bianco. Must have!
Vadlånga kjolar: -
Baggy jeans:
-
Det dressade modet: Har en kortare kavaj från Gina, svarta snyggbyxor från Top Shop och min kavaj med päls på från Vero Moda. check!
Halvöppna, typ håliga skor: Har ett par från Bianco, men dom ger grymma skoskav.. Så dom får nog töjjas lite då. check!
Kilklackar: Har jag ett par grymt snygga bruna och ett par svarta. Funkar även denna hösten. check! 
Capen: -
Leopardmönstrat: Två par leopardskor, ett par ballerina och ett par högklackade. Plus ett tunnt leopardskärp check!
Kappor i glada färger: -
Rutigt: -
Väst: Har min jeansväst som jag köpte i Spanien. Har även en svart riktigt snygg någonstans. Måste ner i källren och rota!! check!
Hatt och andra huvudbonader: -

Cravings!

Dom här stövlarna ville jag ha redan förra året. Dom finns med på Biancos hemsida så jag hoppas att dom finns i butik oxå. Carran köpte ett par, och jag var så grymt avis! Får nog ta reda på lite fakta här. Dom är höga till över knäna. Och det ska ju vara inne till höst oxå.


MEEEEEEEEEEEEEEEEN

Nu är tyskan tillbaka igen och pratar tyska med mig igen. Pekar mot skylfönstret och pratar en massa tyska. Jag bara
I DONT SPEAK GERMAN!! My god vad trögt det är idag då!!

Sen fram till kassan. Böjer sig ner i vaskan och pratar tyska igen. Springer ut till sin man kommer in och pratar tyska igen. Kommer inte in igen, alla grejerna ligger vid kassan. Sen tillbaka efter 5, fram till kassan och pratar tyska igen. (Jag orkar inte ens le längre....) jag säger på svenska hur mycket det blir till henne. (Jag tänkte det kvittar ju nu.)  Sen pratar hon för säkerhetsskull tyska igen innan hon går. Missa jag något?!

Tessans första kjol

Igår fick vi se Tessans första kreation. Hon hade räknat ut att kjolen hade kostat runt 6000:- om hon skulle sälja den, med tanke på hur mycket timmar hon lagt ner på den. Häftigt! Tessan ska bli en svinbra designer!! Hennes kjol var såå fin! Jag är så grymt imponerad! Verkligen. Det var alla igår. Jag sa till alla att hon hade gjort sin kjol själv. För det syntes nämligen inte. Så bra gjord var den! Jätteroligt! Jag är så glad att det går bra för henne!
Ikväll är den hon som ska få lite fina naglar. Och tacos :)







Är den inte ljuvlig?

Vad är det med tyskar?

Jag blir lika förvånad varje gång, konstigt nog..
En tyska kommer in "spreschensi dojtsh."
Jag låtsas inte fatta. För dom är så sjukt lata med att prata engelska som resten av världen gör. (Inte fransmännen dock..) Så jag såg ut som ett frågetecken.
Så sa hon samma igen.
Jag bara No.
Hon fattar och nickar. Okej, tjejen snackar inte tyska lixom.
MEN
Då förtsätter hon att prata tyska ändå. Under hela köpet. Sen sa hon tack på svenska. och mumlade något som jag tror var i stil med att det kunde jag i allfall..
Varför pratar hon fortfarande? Hon fattade ju från början att jag inte fatta tyska. Jag kunde ju lika bra pratat skånska med henne. Det hade varit samma jidder.
Glömde jag skriva att tyskar inte ligger högst upp på min lista?! Riktigt fult språk! uuusssssccccchhh


Födelsedagspresenterna

Jag fick så mycket fint igår!! Tänk att jag har så mycket nära och kära som köper så bra saker till mig! Bara grejer som jag önskat mig!



   


- Berlock till mitt Tomas Sabo armband
- Tomas Sabos armband med pärlor. Plats för 3 berlocker
- Presentkort på IKEA
- Börs i Ålskinn
- Fotoskrivare från HP
- Rosa lyxigt datorfodral
- Tiger jeans


(Blev dubbelt med skrivarna. Så tyvärr lämnas den ena tillbaka. Tror det får bli en halsduk från Mulberry när jag och Jacob åkter till Köpenhamn nästa helg. Och en till berlock till mitt armband kanske..)

Tack för allt fint jag fick!

Födelsedagsmaten

Jag hade ju beställt mat från Gourmet Grön. Det verkade som det var väldigt uppskattat, trots att det mest var grönt ;) Dom kom och levererade maten, så smidigare kunde det nog inte bli! 7 gröna anrättningar med bla tomater, sockerbönor, squash och oliver. En talrik med kyckling och en med parmaskinka. Det var så smarrigt!

 


En Toppendag helt enkelt!

Födelsedagen igår var som sagt en riktigt superbra dag! Jag fick en massa fina grattis sms, sanna ringde från Australien, Johanna var inne med en stor goodiebag med ansiktsprodukter och jag firades på kvällen av alla mina nära och kära! En riktigt toppendag med andra ord!
Nu ska jag först äta lite frokust på jobbet och dricka en kopp av vårt nya smarriga te. Sen kommer det lite presentbilder upp, dagen och lite annat smått och gott! Ha en skön dag to you all!

TACK!

Tack alla som gjorde min dag så bra  idag! Imorgon kommer det upp bilder  från dagen. Nu ska jag krypa ner hos min gosis och sova en välbehövd sömn!

Tårtdags!

Nu har jag och Soffan firat med tårta och saft. Enligt det gamla tradiotionella sättet helt enkelt. Riktigt najs. Proppmätt bara.. Så ska bli najs när vi ska äta om några timmar igen.. hhrrmm.. Sen tårta på det igen. Gött och fylla år!

 

Och nu soffan!

Kolla vad Soffan hade med sig till mig idag!  Dom är så fina. Givetvis från Krutmöllan! Ingen annanstans växer det så bra! Jag har kommit på att hortensia nog är min favoritblomma. Underbar farmors trädgård var fylld med sånna blommor när vi var små. Jag fick en av Mats och Lotta för några födelsedagar sedan somjag torkade. När vi var uppe i Jonstorp med Malin, Niklas, Stoffe, Karro och Mellis fick jag en stor hortensia med många stora, rosa blommor på som jag höll liv i läänge! Och idag kom Soffan med stora lila hortensior. Och jag blir lika glad varje gång jag får dom. Helt enkelt min favoritblomma. Det säger ju sig själv
Och kolla det fina porslinshjärtat som hon har hängt på. Det är det vackraste hjärtat nånsin!



 

Har jag fått dom bästa vännerna i hela världen eller?

Nu var precis Johanna, som jag går till och får en massa mysiga ansiktsbehandlingar hoss/och numera vän in med en påse fylld med en massa godsaker!

Absolute pearl concentrat
Ansiktscreme
Skrub till läpparna
Bodylotion
Duschcreme och bodylotion i samma serie
Ett smyckesskrin som är bra att ha med på resor. 
En neccessär
och en stor weekend bag (som jag kan ha när vi åker till KPH nästa helg!)

Att hon bara kom ihåg min födelsedag och hade koll på det tyckte jag var jättegulligt, och sen slängde hon fram en påse med allt detta i? Dagen blir verkligen bara bättre och bättre!! 

Soff-i-propp

Snällaste Soffan har gjort ett fint kort till mig på min födelsedag idag! Vad skulle jag gjort utan Soffis?

Det blir bara bättre och bättre!

Min världens bästaste Sanna ringde precis från Australien för och gratta mig!! Jag blev så överraskad och superglad att hon ringde! Det hade jag vekligen inte förväntat mig. Så nu har vi pratat en bra stund, via Skype. Sjukt smart! Vi ska ha en liten msn dejt förhoppningsvis i nästa vecka. Åååå vad kul! Den här dagen blir bara bättre och bättre!! SKOJ!

Är han inte världens bästa??

Kolla vad fint jag fick av min älsklingi morse! Vi ska till Köpenhamn, gå på Ströget och äta på Herreford på kvällen! Jag blev så hiimla glad! Det ska bli sååå mysigt!! Tack min gos!

 


Födelsedagsoutfit!



♥ Spetstop från Lindex
♥ Vitt linne under, Gina Tricot
♥ Jeans med dragkedja, Only
♥ Leopardskor, Bianco

Vad är det för dag idag då?!

Det är ju min födelsedag!

Med en sjönsjungande sambo som väckte mig 06.20 kan inte den här dagen bli sämre! Ikväll kommer min familia, Jacobs föräldrar, Karro, Stoffe och lille Mellisen såklart! Ska bli jätte trevligt! Hoppas maten från GG uppskattas!

Närmare info.Önskelista


Berlocker från Tomas Sabo



Hörlurar till Ipod och datorfodral från style4it



Rosa Champagne


Mobil, Sony Ericsson W580i ROSA!
HP Photosmart 626 eller HP Photosmart 826


Väskkrok att hänga upp väskan på
Blåsapa, (för att torka nagellack)


Linne från Avanna


Malm byrå från IKEA


Boxershorts, Sloggi hipsters storlek M


Presentkort på Miljögården, LenHud eller Make Up Store

9/9-2008



♥ Vit top Ellos
♥ Mintgrön kofta
♥ Grå mönstrad själ H&M
♥ Gråa jeans H&M

Snart är det födelsedagsfest!

Jag är så spännd på vad Anna har fått idag! Alltid så spännande med presentdags! Vi skulle ha hunnit med en massa när jag kom hem. men än så länge så har jag bara packat in annas presenter. Kunde inte baka negerbullar för vi hade inget kakao hemma. Och skivorna till bordet är där nere. Måste nog ta en liten powernap innan vi åker.


Kavajen

Hittade min kavaj med pälsen på i garderoben. Har för mig att den är ett fynd på rean, och har tidigare när jag köpte den varit lite stor. Men nu passar den perfekt. Bara älskar man inte ett bortglömmt fynd som dessutom sitter bra? haha




Lunchen

Trots att jag inte fick någon lunchdejt gick jag över till GG och tog deras take away lunch. Det var mumsigt. Deras goda bröd fick man med ett par skivor av oxå. Sofie var och köpte ett nytt te (som var supergott!) philadelphiaost och frukt innan hon kom till jobbet. ¨Så det fick bli lite PH-ost på mackorna.


Sofies Naglar

Naglarna var ju fina när hon kom till jobbet idag. Det var bara bilden som lurades. Skönt! Börja känna att jag gjorde ett dåligt jobb. Men dom blev fina. Så jag är lugn igen! Hon går runt som en madame med sina fina naglar :)


Andra Nagellektionen!

I söndags fick vi lära oss hur man gör naturella naglar. Det var ju lite klurigt. Och jag vill ju kunna allt från början. Så det gäller ju att ha tålamod. Men jag tycker ändå att det gick ganska bra. Förutom att det tog 1,5 timme för mig att göra klart en hand på Syrran.. Men det går ju framåt!

 

Höstens måsten!

Verkar ju som att det är hett med spets! Och jag köpte ju en spets tunika på Lindex i offwhite förra veckan som fick stanna. Riktigt ljuvlig!
Päls är ju något som oxå känns som det kommer mer till hösten Jag har ju min fina, fina pälsjacka från Ida Sjöstedt och kom precis på att jag har en jättefin kavaj från Vero Moda med pälskrage som får komma fram nu oxå.
Nu kom jag på en sak till som jag har i gömmorna någonstans.. En kjol med ganska så bred resår i midjan från Twist & Tango, som jag köpte för väldigt längesedan. Men har aldrig vetat vad jag ska ha till den. Nu kan jag ju ha ett svart linne uner och ha den som hög i midjan. Det är perfekt! Måste hem och leta!

Det som jag tycker är lite tråkigt nu är att dom flesta mysiga koftorna som kommer till hösten innehåller ull. Jag får ju panik om jag får något med ull på mig! Så koftor är inte alltid det lättaste att hitta..
Får leta reda på lite fler trender som kommer att vara i höst och rota bland mina gamla grejer där hemma innan jag går ut och fyller på!

En mysig dag istället

Jag känner för att göra något mysigt idag. Har precis lagat mig en kopp te. Tänkte gå över till Gormet Grön och äta förhoppningsvis inte själv, (KARIN!?) hem och packa in Annas paket. Göra negerbullar tills min fölsis i morgon. Får alltid det på morgonen. Så jag och Jacob får väl göra det tillsammans ;) Kanske tillochmed köpa en fika som vi kan mumsa på när Soffan kommer! Eller ska vi vänta tills i morgon och äta prinsesstårta och det sista av negerbullarna som blir över? Låter nog bättre iofs! Hurra i morgon fyller jag år!

Designer: Tess

Pratade precis med Tessan. Hon har gjort klart ett av sina projekt nu. En veckad kjol. Som hon kanske ska ha på sig i morgon på min fölsis! Jag hoppas hon har det! Jag är såå spänd på och se hur den blev! Förhoppningsvis får jag ta ett kort på den och lägga upp här i bloggen! Hon är så duktig. Ni ska se hennes ritning som hon hade på kjolen. Jag tappade hakan så fin den var! Duktiga Tess!

När kommer Soffan egentligen?

Idag är jag bara jättetrött. Kanske pga att jag inte kom i säng fören klockan var halv två inatt..

Jag hade hellre:
Legat i min gosesäng och myst.
Suttit hela dagen på Gourmet Grön och ätit en massa gott
Ätit godis från City Livs
Kollat på film
Druckit Chai
Sovit en bra stund!


Försöker få in Karin till och äta med mig på Gourmet Grön. Men studen måste plugga i flera, flera timmar.. *ggrrrmmmfff* Jag vill ju du ska komma in och luncha fattar du väl! Man behöver lite pauser ibland.

Eller kan inte Soffan bara se till och komma in så jag slipper stå själv i allfall. Går tiden lite snabbare.

Naglar

Jag gjorde naglar på Malle och Soffan igår. Blev rätt nöjd med naglarna ändå tills jag såg bilden som Soffan hade lagt ut. Där ser dom inte alls så fina ut. Men dom var det när jag lämnade henne!! Malles naglar tog 2 timmar och Soffans tog 2,5 h. Haha det blev lite sent. Sen körde jag henne hem henne till Krutmöllan. Jag tror att det räcker med att ha ett nytt set per kväll. Annars får vi sitta uppe till långt in på natten! :) Men jag har i allafall snälla vänner som ställer upp när jag behöver öva! Och det är det viktigaste

Vad är det för dag idag?

Med en enkel tulipan på bemärkelsedan, jag har den äran, jag har den äran att grattulera!

Världens bästa syrra fyller 22 år idag! Jag sjöng för henne i morse, eller ja, halv nio.. Men hon blev lika glad för det. Skönsång är bäst på morgonen. Hon hade fått en massa fina presenter på morgonen, och ikväll kommer ju dom bästa. Hehe.. Grattis på födelsedagen syrris! Massa puss o kram till dig!




Nu blir jag fan sur!

Jag har hållt på och mejla med en säljare från blocket om Barbour jackan jag vill ha. Den rosa. Jag mejlade i lördags och frågade om jag kunde komma och titta på den på söndagen efter nagelkursen. Men då hade hon inte läst sin mejl på hela helgen. Så vi skulle bestämma en tid i veckan. Men eftersom jag gjorde nya naglar på Malle och Soffan igår, Syrran fyller år idag och ska firas med familjen, jag fyller år i morgon och vi ska fira med familjen, på torsdag ska jag göra naglarna på Tessan, vi ska ut och fira med vännerna på fredag och på lördag ska Anna och Emily ha inflyttnings/födelsedags/avskedsfest med utgång. Så då kunde jag bara på söndag. Och nu när jag kollar min mejl i morse så står det:

"Hej den är såld"

Men hallå??!! Jag blir fan skitsur. Jag som skulle köpa en Mulberry halsduk och vara snyggast i stan! Jag skulle ju ha den! Shit vad sur jag blir på idioter!!

Första nagellektionen!

Idag var första dagen på vår nagelkurs! Jag vaknade redan 07.15 och var uppe i varv! Men kunde till slut somna om till 8.30 Efter ett stopp på Statoil för kaffe var vi på väg till Höör.
Vi har övat på att sätta på tippar, klassisk manikyr, handmassage och till sist testade vi på att jobba med materialet till naturella naglar, som vi ska göra i morgon. Det är rätt intensivt. Men hiimla roligt! Ska bli så spännande i morgon. Då ska vi bl.a göra ett helt set med naturella naglar på varandra. Har övat lite här hemma på vårt "tipp finger" så hoppas att det kommer gå någorlunda bra ;)




Allt detta fick vi idag:

      

Bild 1:
Smooth sculpting powder, Pink, Cristal clear och White
Smoot sculpting liquid

Bild 2:
Citrus freshener, bakteriedödande  rengör & förbereder nageln för konstmaterial
Brusch cleaner, rengör pensel och vertyg
Fluid pump, med nagellacksborttagning - köpte till extra!

Bild 3:

Manicure Bowl, för vattenbad vid manikyr
Dappendish, liten porslinskopp, används tillsammans med smooth sculpting liquid
 
Bild 4:
Två lådor med tippar. Vita och naturella, används när du ska bygga naglar
Nailglue, klister till tipparna
Ultrabond,en primer som penslas på innan konstmaterialet läggs på
Perfect finish, ett UV-härdande överlack som håller längre

Bild 5:
Dancing board, en grov fil. 
Big Buffy, extra tjock fil
Electra board,fil med lång livslängd. Tål att tvättas många gånger
Super Shine, en 2 stegs polerare
Pink Block, en putsfil som bl.a används för att göra finishen

Bild 6:
Nagelborste, tar bort nageldamm
Tipcutter,används när du klipper av tipparna till önskad längd
Pensel, som du har för att forma akrylen på nageln
Perfect pusher, används för att "trycka upp" nagelbanden och avlägsna döda nagelceller
Cuticlenipper, nagelbandstång

Bild 7:
Sist men inte minst! 
Moisty nagelbandsolja med Jojobaolja, tistelfröolja, sheasmörolja, ringblomsextrakt  och E-vitamin


En sen dagens!



♥ Vit top H&M
♥ Min fina jeansväst är från Bershka i Spanien
♥ Skärp, Gina Tricot
♥ Jeans only :)

Början på en fredag

I morse när jag vaknade tänkte jag hurra det är fredag. Eller först tänkte jag, varför ringer det så mycket? (Karro ringde och frågade om vi skulle ut på promenad, och sen ringde mamma och skulle peppa mig inför intervjun. Som är på måndag.. Hon hade tagit fel dag. Men tack ändå!) Men efter det så tänkte jag hurra! inte bara för att det är helg efter att man har stängt butiken klockan 18.00 och är på väg hem. Inte heller för att Jacob bjöd våra bästa vänner på middag ikväll. Eller lite det kanske. Men mest för att i morgon börjar nagelutbildningen!! Tjohoooo! Som jag har längtat efter denna helgen! Tänk hur jag kommer vara i morgon när jag vaknar. Kommer studsa upp ur sängen! To all you nails out there,  here i come!

Ut & gå = ÖRK

Det är nog tur att Karin och jag bestämmt tid för att gå ut och gå. För idag är jag så sjukt osugen på att gå ut och gå. Det kommer inte ens kännas bra när man kommer hem. Jag vill inte. Men Karin kännde inte alls som mig, och sa "Men det är ju därför som vi bestämmer en dag när vi ska vara duktiga." Hhrrmmff.. duktiga Karin... Jo jag tackar..
Vill bara (inte helt oväntat) ligga i min härliga mys säng och titta på mina fina nya glasvaser!

Kunde inte hålla mej...

Jag var tvungen att springa inom EMLA och handla dom  söta vaserna och en liten ljushållare. Och jag tror att dom kommer att vara perfekta till mina nagelgrejer! Och dom är så underbart romantiskt söta så jag smälter. Väntar med silverbrickan som dom ska stå på, tills jag vet hur mycket grejer vi ska ha vid sidan om. Men det kommer att bli så mysigt att komma och göra naglarna hos mig sen!




Barbour

Jag har hittat den här jackan på blocket. Carran har en i svart som jag tycker är supersnygg! Frågan är bara om storlek S passar mig. Ville egentligen ha en i brun eller beige. Men en rosa för 400:- ordinariepris 1499:- tackar man väl egentligen inte nej till?!


SPINDEL!

Jag får panik på spindlar. Vidriga små snabba djur som inte gör någon gott. As äckligt. Jag blir så förbannad! Stod i lugnan ro och packade upp tygväskor och ser när jag lagt ner väskan att nog något rörde sig. Kollade igen. Och visst är där ett äckligt litet kryp som snabbt springer på baksidan av väskan. Så jag skriker till mit kvinnliga skriv och tjejen som jobbar på Hemma hos Emla är inne i butiken och tittar lite undrar såklart vad som hände. Så hon går fram och kollar. Jag bara "Det är en as stor spindel på väskan" (Hoppades på att hon kunde ta den.) Men hon var nästan ännu räddare än jag. Så jag fick ta väskan och kasta ut dne på gatan. Jisses vad äcklig den var!! Ryser bara jag tänker på det..

Krämen har kommit!

Jag fick en lapp redan i fredags att Egyptian Magic hade kommit. Jag har bara glömt bort att hämta ut den. Jacob hämtade ut den igår när han gick ner om ICA. Den låg jättefint förpackat. Men jag trodde att det skulle vara en mjuk kräm. Den är lite mer åt vaxhållet. För man ska arbeta upp krämen i handflatorna först så det blir mjukare. Jag tror verkligen att detta kommer var bra för Tessans händer. Det är ju mest därför som vi köpte den. Jag ska försöka att göra något med mitt ärr som jag har sedan jag opererade bort ett födelsemärke. Vi får se hur det kommer gå.




Hjärteask!

Jag köpte en fin hjärte ask näär jag var i "Hemma hos Emla" butiken. Så söt för bara 25 kronor! Den kommer säkert komma till en bra användning sen! Vem kan motstå denna?


Hemma hos Emla

Jag var borta på Stora Gråbrödersgatan i den nya butiken Hemma hos Emla och skulle leta efter något att ha mina filar och övrigt till naglarna. Ville egentligen ha något i mässing som matchar min fina lampa. Men hon hade inget i den stilen. Men visade mig lite glasgrejer som kunde vara fina att ha istället. Så jag tror att det blir en liten silverbricka med 2 stora glas/vaser som jag kan ha filar och dylikt i och 2 små glas/vaser att ha ett litet ljus i. Hon är jätte duktigt och hjälper gärna till. Jag ska kika inom nästa vecka när jag fått alla mina grjer, och vet hur mycket plats allt kommer ta. Något av dess kommer nog komma med hem






Testing, testing..

Det är så roligt nu när jag börjat höra mig för om mina vänner kan ställa upp och vara testpersoner när jag ska öva på att göra naturella naglar efter kursen till helgen. hela nästa vecka kommer vara inplanerat med försökspersoner som kommer och bygger naglar hos mig! KUL!!

Duktig frulle!





Tropicanajos
Kokt ägg
Macka med salami och gurka
Filmjölk med müsli, kanel och banan

                            MUMS


En blommig dagens



♥ Tunika Vero Moda
♥ Jeans, Bik Bok
♥ Skor med kilklack, Sko Punkten

Räzerfart 09.07

Nu ska jag på rekordfart sminka mig, göra vidhåret, klä på mig,bäddasängen och göra frukost! Ser hur lån tid det tar för sengångaren då!

Vad är det med mig?

Jag har snoozat i 45 minuter idag.
Satte mig i soffan med datorn, istället för att klä på mig o ch göra frukost.
Ska iväg till lagret och hämta nya varor idag. Brukar göra det vid nio, men det blir nog vid tio istället...
Jag är så seg nuförtiden så att sega kolorna bli avundsjuka...

Nu får det vara bra!

Nä, nu får det vara bra för idag! Jag vill hem och ladda ner GG, dra på mig träningskläderna, ut och traska, laga mat och kolla på Gossip girl med syrran. Jag vill inte vara på jobbet mer. Har ju så mycket att göra!

Positivt besked!

Det som jag har fruktat i några veckor blev nu till verklighet..
Mejlet, mejlet från företaget jag sökt till. Jag blev super nervös och vågade knappt öppna det. Men där stod att jag hade gått vidare till en speed-dating där jag ska träffa VD:n som berättar lite om företaget och sen ska jag få 2 frågor var från 4 personer som har vardera 5 minuter på sig att få sig en uppfattning av mig och se att jag är den rätte :) Det ska bli skoj! Håll alla tummar som går för mig!

Kanelbullar och bakverk

Jag är sjukt sugen på och baka kanelbullar ikväll när syrran kommer och vi ska se gossip girl. Eller kanske göra som soffan och göra kärleksmums. Det var ju inte igår man åt det. Det enda problemet är att jag måste äta en hel plåt om jag gör det. För det är ju så gott! :) Kan´t hålla me...



kärleksmumsen är egentligens Soffans...

Deppig..

Hur deppig blir man inte när man står och ska trixa lite med december schemat?! Det är lika bra att vara ute i god tid. För sen är det ändå så mycket som ska fixas med. Men det kanske sker lite förändringar i framtiden och då kan det vara bra att vara förberedd för det oxå.

Beställa eller inte beställa?

Ska jag beställa visitkorten eller ej? Jag vet inte ritigt vad jag tvekar på egentligen. Jag kommer ju klara kursen. Det ska jag ju bara göra. Men det är nog mest att jag vill kunna ge ut dom nu. Men jag får väl hålla mig.. Verkar som om frakten var typ 60:- Det var inte särskilt billigt. Måste nog tänka lite mer.

Måste börja ragga lite nageltestare oxå. Ska lära oss hur man gör naturella naglar på lördag. Sen ska vi ha hemläxa. Så jag får nog börja fråga runt.

The days!



♥ Top, Gina Tricot
♥ Rosa Kofta, Gina Tricot
♥ Guldskor, Bianco
♥ Brosch, Gina Tricot

Väldigt mycket från Gina idag ser jag. Jag är inte så sur som jag ser ut på bilden. Idag är en riktigt bra dag faktiskt. Så det finns ingen anledning för sura miner! Men jag tyckte den blev fin med ljuset bakom.

Visitkort

Det känns som en bra idé att beställa visitkort när jag ska börja att jobba med naglar sedan. Så att kunderna lätt kan få  tag på mig. Satt och lekte lite och tyckte att det här blev fint. För bara 39:- får man 250 visitkort hemskickat. Men jag ville ha baksida oxå, så då kostade det 128:- på VistaPrint.se Tycker att det är ett överkommligt pris ändå. Det enda som är dumt är att jag inte kan ge ut korten fören jag klarat av utbildningen (efter som det står dipl. nagelteknolog på kortet). Men fina är dom  va?


Nageldags

Kolla så mysigt jag och mammi hade det när jag gjorde vid hennes naglar innan ikväll.



 Uppställt  och redo för manikyr



Lite lack..



Såhär fint blev det efter manikyren

 

Sen passade mammi på att dansa  lite medans nagellacket skulle torka :) Hon är för kär!


 


Jo tack! Där har man varit...

Min kära vän Karin tyckte att jag skulle gå in och kolla på Chique.se och se om jag hittade något som jag ville ha så kunde vi dela på frakten. Jag som knappt vågat gå in på den sidan den sista tiden. Jag har ju varit sugen på den här väskan länge, och som tur är finns den inte inne för tillfället. Annars hade jag nog blivit för sugen på och klicka hem den.. Men kanske efter löning. Karin, du får helt enkelt hålla dig! ;)


Besök!

Har fått fin besök av Soffan som är iväg och handlar en kopp java. Eller i mitt fall en liten chailatte :)

Back to basics





♥ Svart top Gina Tricot
♥ Jeans Only
♥ Flätat skärp från marknaden i Spanien
♥ Leopardskor Bianco

Duktigt!

Nu har jag och Karin bestämmt tid för promenad!
Vi ska ut och gå på tisdag och torsdag efter jobbet. En dag hos henne på åkrarna, och en dag hos mig i city. Lika jobbigt var som. Skönt att bestämma tid med någon, så det blir något gjort!
Fastan får vi ta om typ tre veckor. När vi inte har nagelkurser vi ska gå på, eller 2 födelsedagsfester som ska firas 2 gånger om. Men det ska bli skönt när det väl blir av! Tills dess får jag äta nyttigt och ut och gå. Kanske tillochmed dra mig iväg till gymmet denna veckan!

Lunch?

Ska jag äta lunch idag egentligen? Hade kunnat tänka mig sitta på Gourmet Grön och äta buffé i en timme som jag och Karin gjorde sist. Men det går ju inte när jag är själv i butiken..  Ska jag gå och fixa någon baguette och mumsa på här? Nä vilket I-landsproblem. Jag är ju inte sugen på något. Vi får nog hoppa det.

När blir det helg egentligen??

Denna veckan är veckan jag längtat efter sedan i början på sommaren!
På lördag börjar jag nämligen utbildningen som nagelteknolog! Och det ska bli sååå kul! Jag har längtat så! Förhoppningsvis kanske man har fina naglar till man fyller år då oxå! Skoj, skoj, skoj!



Tradi da

Man vet knappt vad som ska skrivas idag. Har inget att göra i butiken, och all tid i världen att blogga. Ändå vet jag inte vad jag ska skriva om. Men det kommer kanske lite senare.. Får lägga upp en dagens, helgen som gick något gott recept så kanske det blir lite inlägg idag i allafall.

RSS 2.0