Dan & Serena

image567

30 års fest!

Ikväll bär det av till 30 års fest. Jacobs bror har fyllt 30 och detta ska vi givetgvis fira med fest i 70-tals anda. Tunikan är inhandlad, nu ska man bara hitta ett par jeans som är utställda, (och som man går i..) Ska bli roligt. En liten fördrink hos Tessan och Padde i deras fina hus innan vi ger oss av!
Vi var och försökte hjälpa till igårkväll med dukning etc. Men allt var nästan redan gjort, så  det blev lite servett vikning. Jättefint dukat! Karro är alltid så bra på det!

läsare!

Jag ser ju att jag har fått lite läsare dom senaste veckorna. Förutom typ mamma och syrran :) Skriv gärna en kommentar, hade varit roligt och veta vem det är som läser min blogg. Ha en skön helg!

Rätt spår!

Tessan var hos mig igår och vi pratade lite om allt möjligt som är på gång nu. Det nyaste är att jag numera ska gå upp klockan 08.00 för och "hinna med att ta det lugnt". Hon ville jag skulle gå upp 07.30, men det var och kräva lite mycket.. Så jag var uppe klockan 8 och hann och ta ur en maskin tvätt, hänga up och lägga in en ny. Lagade en stoor frukost och satt och läste tidningen. Gjorde mig i ordning i lugn och ro och cyklade iväg till jobbet. Har aldrig varit så stolt över mig själv! Så nu är det klockan 8 som gäller.
Tur att jag har Tess! ♥

Även en prinsessa måste äta..

Har precis fått i mig lunchen. Köttfärssås med makaroner och en avokado. Mumsigt! Fick med mig mat till jobbet idag! T.o.m en macka och frukt som jag kan klämma ner innan träningen ikväll! Planering är A och O.

Tävling!

Jag provar lyckan hos Kenza idag och är med i hennes tävling om en skinnjacka från Jofama. Har blivit helt såld på hennes bruna jacka. Den är grymmt snygg! Have2have!


image565

Mys idag!

Karro och förhoppningsvis Mellisen kommer in och ska leta efter kläder till 70-tals festen på lördag. Förhoppningsvis blir det lite fika eller lunch oxå. Mysigt och träffa Mellisen och gosa lite med honom idag. Om hon nu inte har lämnat av honom hos morfar kanske.. Hoppas inte det! Njut av dagen!

Stil!

Gillar Blake Lively´s stil så mycket! Hon har alltid så snygga outfits på sig! Denna outfit är lätt att apa efter. Jag har ju en vit kavaj, blåa Acne jeans och ett vitt linne är ju standard! Stela armband är ju trenden just nu, så det har man gott om!


image563

Våffeldagen!

image562


Det är ju våffeldagen idag! Jag har bjudit  hem tjejerna från jobbet för och komma hem och äta våfflor hos mig efter stängning ikväll. Ska bli mysigt! Får se vad jag ska inhandla för något att ha på. socker, glass, grädde, sylt eller florsocker? Det finns ju tusen saker att välja mellan..

Shoppat igen..

Var en snabbis inom Nova och handlat lite snabbt. Jacob satt i bilen.. Så det fick gå undan. En skjort/tunika och ett svart party linne inne på Vila, som inte satt så bra. Så dom får åka tillbaka! Sen handlade jag den omtalade tunikan från Vero Moda som är jätte söt! Den fick åka på idag! Så den behåller vi. Håller på och ladda kameran så jag kan lägga upp bilder från förra shoppingen oxå. (Linne och ballerina klänning från Gina Tricot)

Gossip Girl

Jag och Syrran har pluggat igenom alla Gossip Girl avsnitte i säsong 1 nu. Guud vad det är bra! Love it! Skvaller, snygga kläder, väskor, skor, limousiner och lyx. Kan det bli bättre? Tror inte det. Har kanske tillochmed hittat det sötaste paret, efter Rachel Bilson & Adam Brody. Men bara nästan..

image561


Shoppat!

Var tvungen att pigga upp mig själv med lite shopping idag! Köpte ett linne som jag var inne och frågade om på Gina i torsdags, men då hade dom inte det. Där fanns 100 idag..  Så ett sådant fick följa med och en klänning/tunika med volang i svart. Kan om inget annat blir riktigt härligt i sommar! Lite gladare blev jag i allfall. Linnet är fullt med färger, så det får man lite sommarkänsla av! (Bilder kommer senare)

Trött!

Vi har varit uppe i Hässleholm hos Jacobs föräldrar sen i torsdagskväll. "Mormor" fyllde 75 igår så vi firade henne där uppe. Dom bjöd på riktigt god mat! Fortfarande mätt.
Skulle ner och jobba i morse, så bestämmde mig för och sova borta i Jacobs brors stuga med dom och Mellis. Klockan 06.10 Vaknade han. Trodde dock det skulle vara värre. Men jag var hyfsat pigg för och vara så tidigt. Somnade så småningom till halv nio. Skönt!

Glad påsk!

image560

Foto!

Åker upp till Jacobs föräldrar nu till helgen och ska fira hans mormor som fyller 75! Skulle fixa ett kort på henne och Mellis i svart och vitt och en ram till det. Ramen= Inga problem, men fotot.... Glömde och fixa med den innan jag stack hemifrån.. Så jag får slänga mig på cyklen igen och pinna hem och fixa det. Måste bli klart idag ju! Nu blev det stressigt.. Typiskt mig och göra allt och glömma hälften...

Klänning


Cyklade förbi Insidka idag och såg en jääätte fin klänning i skyltfönstret! Måste nog kolla in den sen idag.. Riktigt sommrigt härlig!


image559

Björn Gustafsson - Beatbox


Träning!

Kom hem från ett träningspass bestående av 10 min på steppen, och 40 min på löpbandet. Känns skönt! Riktigt nöjd med mig själv. Haha.. Ska snart hoppa in i duschen, kanske tillochmed lyxa till det och raka benen? Sen fruktstund med banan, äpple och drickyoggi. Mums!

Vi har gjort slut!

Vi har gjort slut, jag och Måns, på omvägar får jag helt plötsligt reda på att han och Marie Serneholt har blivit tillsammans. Goodbye my lover...

image558

Påskpresent!

Vi fick ett påskägg med godis av L8 idag. Mums! Jag som inte äter godis mer, eller hur var det nu? Tryckte glatt i mig :) Men idag ska jag träna med Sanna. Fick ett sms:
Sugen på och gå på bandet en timme?
Hade jag något val?! haha

Har även hunnit innhandla en liten påskpresent till vår guldklimp.

Färdig pysslat!

Såhär fina blev äggen när dom äntligen blev klara. Påskpyntat hemma nu, ägg och påskris. Saknar bara kvasten så kan jag vara häxan oxå..

     


Kenta ville oxå ha lite påskpynt hos sig :)

Pyssel!

Håller på med lite påskpyssel idag mellan allt annat jag oxå ska hinna med. Jag och syrran fick inspiration av Kellys söta Ängelägg. Vingar och glitter! Kan det bli bättre?  Mysigt att sitta och fokusera på något mndre seriöst idag. Dom blir så fina så!

image553

image557

Vår(?)växter

Jag och mamma åkte till plantagen efter jobbet igår för och leta upp lite nya växter till våra krukor där hemma. Blev riktigt bra! Vi planterade om två garderobsväxter oxå som hade rötter som mest liknade monstertentakler. Var lite rädd och lite äcklad där ett tag. Tänkte bara på Independance Day, när den slibbiga alien ligger på operationsbordet.. Men vi lindrade skräcken med och klippa av lite rötter. Så det blev en snaggning!

   
Monstertentaklerna före och efter snaggning

  
Härligt med grönt!

Update! Stockholm

Köpte en klänning på Vila i Stockholm. Skönt material och bra pris. Det gillar vi!
En söt liten glasburk med tofs fick följa med hem från STCKHM. (Bodybutter med doft av ros)

 

Påskris!

Köpte påskris igår som jag satte i äggen jag köpte på Indiska i söndags. Blev så sött! Nu väntar jag bara på att skotten på riset ska börja grönska :)

image543 

Mest aktiva

Jag undrar hur många inlägg jag måste skriva på en dag för att komma med på "mest aktiva" listan. Jag har ju trots allt skrivit 13 inlägg idag, mest bara för att se om man har en chans och komma med. Men nej, det har man inte. Man måste vara känd bloggare och tjäna 50 miljoner i månaden! Eller?!

Linne

image542
Sött linne från Ellos 199:- sött till en vit jeanskjol eller marinblå jeans. Kap?

Sött från Ellos

image541

Tess..

Tessan och Padde är iväg och åker skidor och har skoj. Saknar henne massa, trots att hon bara varit borta ett litet tag. Men lite svårt och ringa och prata med henne när det kostar en miljon för ett samtal. Får nog messa henne senare idag!

Ring, ring..

Håller på och ringa runt till lite företag som verkar trevliga att jobba för. Ska vänta lite nu med att ringa efter lunch. Så får vi se vad som händer...

Björn Gustafsson - Finalen


Hard work!

Nu måste jag verkligen börja träna stenhårt. När man måste ta på sig två storlekar större än vad man är van vid och nästan gråter i provrummet av sorg så är det till och ta i med hårdhandskarna nu. Hur ska jag hinna med allt? Ska ut med mamma till Plantagen idag och köpa blommor som jag kan plantera om där hemma. Ser för tråkigt ut i mina krukor nu! Jobbar till klockan 18 så snabbt ut där och handla blommor sen hem och träna. Det kommer ju inte bli fören sent då. Jag måste ju äta innan. Ååhh, hur ska jag hinna med allt?

Sol igår...

..snö idag? Helt plötsligt snöar det! Trodde man att det skulle bli ordentligt vårväder när det var så soligt och behagligt igår. Men ikke då! Helt plötsligt snöar det utanför fönstret! Det är väl inte meningen?

Åååååhhhh....

Kan fortfarande inte riktigt släppa den rosa mobilen riktigt. Den hade ju varit hiimla fin och ha.. Varför ska jag ha cravings på teknikprylar? Varför..?

Pensionär?

Har pratat länge om att vi skulle bestämma en tid då vi kunde åka upp till stugan med alla. Vi planerade ett datum igår. 26 april. Det är ju helt sjukt att man inte kan få in en tid förens om en månad! Varje helg hade någon något att göra eller plats att åka till. Man börjar ju få det lika körigt som pensionärerna. . .

Shopping!

Vi var iväg en sväng till Nova igår med Niklas och Malin. Köpte ett par supersnygga kilklackspumps på Din Sko, ägg att hänga i påskriset, ny diskborste och Escadas nya sommardoft som jag brukar köpa varje vår/sommar. Den är så härligt fruktig och god. Blir man glad av!

   

Tack för maten!

Igår var vi hemma hos Karro, Stoffe och Melvin (såklart)! Malin och Niklas kom oxå senare. Åt en lyxig räkmacka från fiskboden i Lomma och färska räkor med aioli. Mums vad gott det var! Senare på kvällen var jag, Jacob, Malin, Niklas och mamma och åt på Jensens böffhus i Malmö.  God söndagsmiddag med trevligt sällskap! En riktigt härlig mat-ätar-dag!

Melodifestivalen!

Tror Charlotte Perrelis låt Hero kommer vara en bra låt att framföra i Belgrad på Eurovision songcontest senare i år. Det är en låt som man sjunger med till och blir glad av att höra! Givetvis var allas vår tös från Bromölla nr 1! Så är glad att hon vann folkets röster. Måste ju vara det som betydde mest! Två riktiga sångfåglar.

image530  image531

Stockholmsresan!

Förra onsdagen var det ju dags för mig och syrran och flyga upp till huvudstaden för att se Rihanna på hovet.
Vi flög upp med Malmö Aviation och tog en taxi ut till hotellet vi skulle bo på. (Tre små rum) När vi kom dit berättade han som hade hotellet att han hade råkat dubbelboka, men att han hade fixat nytt boende och betalade mellanskillnaden och taxin till det andra hotellet (Columbus) Så det var inga problem, plus att vi kom på en bakgata från Götgatan och medborgarplatsen där det var lätt att ta sig fram och tillbaka med tunnelbanan. Så det blev nog bara till det bättre! Vi gick runt lite på Götgatan och shoppade och käkade på en supermysig saluhall på medborgarplatsen. Köpte ett par svarta jeans och en mönstradklänning från Vila. Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för Rihannas konsert. Så var det tunnelbanan in till Globen, och Hovet.

Konserten var super bra! Inget går nog och jämföra med Beyonces förra året. Men Rihannas låtar är kanon och hon gjorde en bra show! Lite för lite klädbyten, och en för gnällig elgittarist.

       

På torsdagen hade vi bestämmt oss för att ta flyget 20.55 så vi hade hela dagen till att shoppa! Hade varit inne på Kellys blogg och kollat på hennes favoritaffärer. 
Tiffany, en inredningsbutik. Som hade största delen av sitt sortiment från Miljögården i Svedala. Det bolag som vi är ett dotterbolag till. Så då kan jag köpa alla fina saker där!

Lollipops i SOUK gallerian har vi varit på innan, och är ett givet besök. Dom har så fina accessoarer där! 

STCKHM (Stockhome) var lite som lagerhaus fast med lite roligare saker. Och med lite mer variation. Köpte en liten shoppingbag som jag kunde ha mina kassar i och en söt glasburk med rosendoftande bodybutter!

Shoppingingen var riktigt bra och trots att vi gick runt i en cirkel i en timme (.....) Så kom vi fram till alla ställen vi hade tänkt oss. (Bilder kommer!)

Lunchen käkade vi på Café Foam som det tog ett tag innan vi hittade till. Underbart god sallad med parma och mozzarella. Inget snålande på maten där inte. Anna orkade inte äta upp sin Kycklingsallad med fetaost.
Tröttna och belåtna kom vi, med mycket tur, med planet som lyfte 20.55. En riktigt bra resa med en riktigt bra syster!

Betyg: (♥  ♥  ♥  ♥  ♥)

Flygresan: ♥  ♥  ♥  ♥
Columbus Hotell: ♥  ♥  ♥  ♥
Rihanna: ♥  ♥  ♥  ♥
Tiffany: ♥  ♥  ♥  ♥
Lollipops: ♥  ♥  ♥
Stckhm: ♥  ♥  ♥  ♥

Mobil, igen..

Nu är det sådär jobbigt igen. Jag har ju dille på mobiltelefoner. Det är nog min stora last kom jag precis på.. Och nu när jag har hittat den här godingen så kan jag ju inte sluta tänka på den. Min nuvarande är ju bra. Lite små knappar bara när man ska trycka. Men annars e den ju fin. Hur ska jag nu klura ut detta I-Landsproblem?

image529

Björn Gustafsson - Hos Robins


Vårens måste?

Redan förra våren var jag såå sugen på dessa armbanden, men kunde inte bestämma mig för färgerna.. Jag tycker såklart det rosa är finast. Men det gröna armbandet är inte heller helt fel. Ska nog mejla och fråga lite innan jag bestämmer mig. Kommer ihåg när man var liten och mamma hade varit uppe i fjällen och köpt det klassiska bruna med sig hem. Får kanske snoka runt lite där hemma efter det oxå.

image528
Blir man annat än sugen på sommar med alla dessa runt armen?

Maaaat

Snart kommer Anna som ska stå och jobba lite. Så bra! För min mage har kurrat ett tag och vill jätte gärna ha lite rester sen i lördags :) Ska bli gott med mat. Och kanske tillochmed ta en liten, liten runda på stan. Man får ju passa på när solen skiner!

En bild säger mer än 1000 ord..

image527

♥ Nagellack i bubbelgummsfärg, från O.P.I
♥ Väska från Mulberry
♥ Armband från Hermés
♥ Mobil från Sony Ericsson (W580i?)
♥ Tennarmband från Littmarck

Härligt!

Det är verkligen vår i luften idag! Solen sken på mitt ansikte när jag cyklade till jobbet i morse. Det är så härligt! Idag ska syrran lära sig stängning i butik för första gången. Det blir nog ing problem. Det har ju gått bra hitintills! I morgon bär det av till Sthlm med Anna för och se Rihanna uppträda på Hovet. Det ska bli superskoj! Synd bara att man inte är så festsugen sen efter i lördags.. Men jag får skylla mig själv, jag vet.. Skoj ska det bli i allafall! Ha en skön dag!

Mina fina saker

Nu har jag tagit mig tid och fotat mina fina saker som jag fick av Anna när hon kom hem från sin lååånga resa!
             

♥ Mörkbruna UGGS. Ser bättre ut i verkligheten.
♥ Ljusbeiga UGGS
♥ Rosa Hello Kitty morgontofflor
♥ Rosa Starbucks takeaway mugg
♥ Rosa/guldig pärlemo spegel med motiv
♥ Silverarmband
♥ Klocka

Påskskylt!

Nu har vi ändrat om i hela butiken idag. Blev ganska bra på första försöket. Nu återstår lite dagar med finlir så allt blir tipptopp! Gjorde om vårt skyltfönster till en påskskyltning med söta små fågelbon med ägg i. Kärt!

image510

image511



image512

image513

image514

image515

image516

image517

Finast!

Anna och Peter var på bal (Finnorden) på AF borgen i lödrags. Hon var så hiimla fin! Peter hade inte fått se hennes klänning som hon gjorde i Thailand. Så det var en extra överraskning. Dom var jätte söta ihop. Klänningen är bara såå fin! Vad är väl en bal på slottet?

image504

                                 

Dåligt!

Jag vet! Det har varit dåligt av mig att jag inte visat alla fina saker jag fick av syrran. Men jag ska verkligen kämpa för att göra det ikväll!! Var helt utslagen igår "tack" vare lördagskvällen.. Nog pratat om det. Ska lägga upp bilderna på alla fina saker. Det är det som är det viktigaste!

Nya saker!

Fick en massa fina saker av Anna när hon kom hem. Vi hade lite julklapps öppning i onsdags. Mitt i mars! Vilken lyx! Ska lägga upp bilder på alla fina saker jag fick senare.

No bloggande..

Har inte blivit så mycket bloggande dom sista dagarna. Har ju faktiskt haft viktigare saker för mig! Syrran har ju kommit hem! Vi var inne och hämtade henne på Kastrups flygplats. Och vi väntade, och väntade, och väntade.. Många timmar blev det, eftersom hennes plan dessutom var försenat. Men sen, sen kom hon ut genon portarna. Och lyckan var total! Alla kramades och grät lite om vartannat. Och hon var så hiimla fin! Helt sölbränd och hade en jättefin tunika så hon blev ännu lite brunare. Så hade hon ju fixat naglarna och gjort hårförlängning så hennes hår var jäääätte långt. Så dom närmsta dagrana har gått till och tillbringa så mycket tid som möjligt med henne. Det är så roligt att hon har kommit hem! Saknaat dig såå syrran!

Solen skiner!

Vilken underbar dag att vakna upp till. Solen skiner in mellan persiennerna, sambon ligger och sover lugnt och fint. Göra sig i ordning i en lugn takt. Upp och laga frukost till oss båda. och sen kila iväg till jobbet i strålande sol! Vad mer kan dagen erbjuda?

Tre små rum

Jag har beställt boende på Tre Små Rum i Stockholm den 12-13 mars när vi ska åka upp och kolla på Rihanna. Ska bli så hiimla mysigt. Det verkar jätte fint ställe. Lite mer vandrarhemsaktigt, fast mysigt..
Ringde och pratade med dom idag, eftersom jag inte fåttnågon bekräftelse. Dom var hur trevliga som helst! Så det ska bli roligt!

image503

5 Mars 2008

Jag kan inte fatta det. Om 7 timmar landar syrran, och vi är som en enda stor familj igen! Ska bli så hiimla roligt och se henne. Men det känns så konstigt att det är så "lätt" och ta sig runt hela jorden och att det har tagit henne nästan ett dygn för och ta sig hem till Sverige nu. Ikväll kommer vi sitta som en vanlig familj och äta pannbiffar, som hon har beställt, skratta och lyssna på alla tokigheter som hon har varit med om! Man är lite i extas! :)

I morgon, i morgon lalalalala

I morgon kommer hon hem det lilla livet! Då ska vi kramas, massa!

Jag frågade henne idag;
Jenny: Vad vill du göra när du kommer hem i morgon?
Syrran: Kramas!
Jenny: Men det vill ju jag med! Det var ju lätt fixat!
Syrran: Hurra!


Det ska bli så hiimla skönt att hon kommer hem nu! Vi ska baka massa muffins och kanelbullar och kolla på Gossip Girl som jag fixat hem, hela 13 avsnitt!! Lite OC får vi ju säkert oxå tid med. Måste ju

Björn Gustafsson - Magen


Chris Brown - With you


Glammigt till fikapausen

Dom här tesilarna är hur söta som helst. Med en liten diamant hängandes i ändarna! Från Lisbet Dahl 79:-

image502

Singelmat..

Jacob jobbar över idag, så jag ska laga singelmat idag. Dvs fiskgratäng :) Lätt och bara sätta in i ugnen och såå gott! Men det känns som singelmat, ändå..

image499

Kopia

Här länge velat ha en sån här väska från Friis & Company. Men det var såklart längesedan den fanns och köpa. Sara hade köpt en liknande från Åhlens för ett tag sen. Men den var oxå slut. Hittade den här på Chique, supersnygg och bra pris (569:-) fraktfritt vid köp över 500:-! Men den är brun.. Vill ju ha en svart. Annars hade jag klickat hem den!

image498


AFV!

Jag bara älskar Americans Funniest Homevideos! Jag skrattar hur mycket som helst. jacob tycker inte det är speciellt kul. Så får alltid sitta själv och garva. Programmledaren är riktigt tråkig dock. Men det har dom alltid varit i det programmet.

En ny nedräkning har börjat..

Får ju börja om min nedräkning nu när inte syrran kom hem igår. Men nu vet vi med säkerhet att hon kommer på onsdag. Så det ska bli skönt!

2 dagar kvar!

Bamse & Ulf Brunnberg?!


Björn Gustafsson - Vi ska frittere mor din


Björn Gustafsson - Full på melodifestivalen


Muffins!

Ska köpa hem muffins ingredienser till när surran kommer hem. Hon börjar få cravings på sånt. Så vi ska bara en massa när hon kommer!

♥ Hallon
♥ Mjölkchoklad
♥ Banan
♥ ?

De bidde inget..

Syrris kommer inte hem idag. Hon får inte plats på några flyg. Hon är ju barajätte liten, hon kan sitta i gången. Snälla ta hem henne!
Hon kommer komma hem på onsdag istället. Det är ju jätte snart! Känns som jag kommer springa till Kastrup och hämta henne så mycket jag längtar! Men tre dagar går ju snabbt. Ska försöka ta ledigt på torsdag så vi kan vara tillsammans hela dagen!
Ny nedräknng har börjat...

Tomorrow!

♥Idag är det bara en dag kvar till min älskade syster kommer hem från sin 5 månaders långa resa jorden runt lite här och var! Otroligt saknad av alla! Vi är såå glada att du kommer hem! ♥ 1 Dag!

RSS 2.0