Söndagens att göra:

♥ Köpa ny fisk
♥ Sätta fram julsakerna
♥ Lämna in min klocka på lagning
♥ Städa lägenheten
♥ Fixa nytt batteri till min gamla bil
♥ Rensa och köra iväg fler prylar från källaren
♥ Kolla på baddräkt till vår solresa i jul

Men först lite frukost. Min älskling ligger och sover fortfarande. Var på herrmiddag igår och trillade nog inte in fören sent inatt. Får väcka honom med frukost vid soffan :)

Inflyttningsfest hos Soffan ♥

Igår åkte jag in till stora staden (Malmö), för inflyttningsfest hos Sofie och Pjär. Dom hade  lagat gooood pastasallad med hembakade bullar som var smaskens! Hade suttit fint nu på morgonen oxå:) Eftersom man inte är 20 år längre så var jag sliten, och mest trött sen fredagen så jag bestämde mig för att köra. Såklart älskar jag att köra inne i Malmö för jag hittar så jäkla bra... "?#!!:(?#" Följde oranga vägmärken och kom till slut in på, Lilla Torg?! Tvekade lite,men efter att ha sett en bil smita in i en gränd gjorde jag samma..
Läget på deras lägenhet är bara guld värd. Det är nog enda stället  i Malmö jag hade kunnat tänka mig bo. En trea som hade bra planlösning och med uteplats mot en mysig innergård. Dom hade hur fint som helst!! Det där extra rummet fick mig att längta ännu mer efter vårt hus. Så skönt det ska bli med all plats! Synd bara att jag var tråkig som körde, men det tar jag igen!

Julfest!

I fredags var vi ute på julfest med jobbet. Vi höll till på AF borgen. Julmat, utdelningar, spexare, uppträde och liveband. Det var hur trevligt som helst. Trötta säljare efter 2 dagars konferans bara. Jag var trött jag med, men trotsade tröttheten och partade på! Vid halv tre tiden snubblade jag i säng och sov som ett barn till Jacob ringde och väckte mig 9.45 på lördagsmorgonen.
Inga skandaler, bara väldigt trevligt sällskap. Tänk att vi är 60 pers som har så kul ihop när vi träffas! Älskar mitt jobb!

 

Update 1. Huset

Äntligen kan vi pusta ut från allt vad lägenhetsförsäljning och husköp heter. Förra fredagen var det kontraktsskrivning på lägenheten och det känns superbra! Vi flyttar ifrån lägenheten den 8:e februari och flyttar då in till mina kära föräldrar ett bra tag.. :) Kommer vara skönt att kunna bo där, då våra hus inte ligger så långt ifrån varandra. Då kan vi vara och renovera långt in på natten och sen gå hem och lägga oss direkt och somna. Vi får tillträde till huset den 15:e februari och då  börjar gubbarna renovera. Här ska det gå undan! Vi har en hel del att göra eftersom vi hittat ett riktigt renoveringsprojekt. Precis som vi ville!

Ska lägga ut bilder på lägenheten, men börjar med bilderna på huset.
































Massuppdatering

Jag ska försöka under dagen/kvällen att göra en massuppdatering på allt skoj som hänt den senaste veckan. Vi har haft fullt upp med lägenhet och familj, så lovar att uppdatera så ni hänger med ;)

Min fisk ♥




Det är sorg idag. Hittade min guldfisk livlös i skålen i morse :( Det fick bli ett snabbt avsked då jag redan var lite sen till jobbet. får sörja ikväll. Och köra inom ZOO och köpa en ny liten fisk. Kanske lite nya växter oxå så att den får den fint. Nu är han i fishheaven och leker med dom andra fiskarna :)

 


En udda söndag

Första visningen idag på lägenheten. Kändes konstigt att stänga dörren till lägenheten idag och veta att om en kvart kommer det 11 personer som ska försöka bo in sig i vår lägenhet. Vi åkte hem och gömde oss hos Malin och Niklas. Åt lussebullar och pratade. Vid tre ringde vår duktiga mäklare och sa att det hade varit 17 par/familjer som varit och kollat. (Det måste ha varit trångt?!) WOW! Det känndes riktigt roligt. Nu får vi ha lite is i magen..

Stannade hos Malin och Niklas och åt kvällsmat. Spagetti Carbonara. Smaskigt!

Nu sitter jag nyduschad, peelad och med nyrakade ben i soffan och ska kolla på Paradise Hotel. Jag vet, urlöjligt program. Men jag behöver det idag..

Gårdagens shopping

Ja, jag fick ju såklart med mig en kasse hem igår. Det är ju egentligen bara en lögn att man inte ska handla när man är på IKEA. Det blev"zip" påsar, tomtar som jag ska hänga på paketen, 2 glasburkar till pysselgrejer (som jag såg en bild på för ett tag sedan som jag inte hittar nu..), servetter, en julklapp till Soffan och 2 ljuslyktor. Tänkte att det är mysigt att sätta ut lyktorna i trappuppgången på visningen på tisdag eftersom vi ska ha den lite senare på eftermiddagen  och då kan det vara mysigt med lite lyktor i trappuppgången :)


Haha family guy i bakgrunden, härligt med IQ fri TV :)

Ooopppss...


Grönare IKEA?

Idag blir första besöket på nya IKEA i Malmö. Hoppas att det inte är så mycket folk som jag har hört talas om att det var på invigningen. Det verkar ju sjukt. Ska bara titta lite idag. Fick klara anvisnignar av sambon: "köp nu ingenting när du är på IKEA!" 
Vi får väl se med det... :)

Jakten har börjat!

I går var vi runt halva skåne och tittade på saker till huset, diskmaskiner, kyl, frys, tvättmaskin, kaffemaskin, golv.. Ja, you name it, we found it! :)
Vi var överrens om hur vi vill ha det i alla lägen. Vilket känns så skönt och bra! Vi hittade nog klinkers till allrummen och skeppargolv till sovrummen, på golvpoolen. Men inget kakel och klinerks till toaletterna, så det får vi leta vidare efter. Vi tog hem en massa broshyrer som vi lusläser för tillfället.
Det kommer nog bli svarta maskiner i tvättstugan. Kommer bli världens finaste tvättstuga! Jag kommer tvätta hela tiden.


Massa tidningar som ska gås igenom och ge en massa inspiration




Nu ska jag åka hem till Pappi och fira honom eftersom det är fars dag! Min pappi är den bästa! ♥

Såja.. Lägenheten :)




























Tokig!

Försöker lägga upp bilder från lägenheten som ligger ute nu. Men man kan inte lägga upp en enda bild på blogg.se. Åååå..

Kanske är lättare om man ser till att bilden inte är sparat i .bmp......


Lägenheten ute

Nu ligger vår lägenhet ute på hemnet. Blandade känslor. Känns fortfarande inte riktigt som det är på riktigt, att vi ska flytta från vår lilla lägenhet och bli vuxna och bo i hus. Att det ska komma in folk i vår lägenhet och tänka sig in att bo där. Konstigt.. Men vi får se hur det går :)

Fotografen på väg

Nu är mäklaren och fotografen snart på väg hit. Ska bli spännande och se vad dom ändrar, om dom ändrar något. Eller om dom tycker att vi har gjort tillräckligt fint för en fotografering direkt :)

Måste inom stan sen för att reklamera/byta en jacka som jag köpt där sömmarna har släppt. Tråkigt!

I morgon blir det jobb. Hurra!


Förtitt :)



































 


Mellanmål

Precis fått i oss lite mellanmål. Ska snart ta tag och plocka undan allt som inte ska vara med på fotograferingen i morgon och dammsuga. Sen ska blommor rättas till, krukor ska placeras någonstans och lite extra piff här och var. Tänkte lägga upp en liten smygtitt här ikväll när vi är klara. Sen får vi bara hoppas att bilderna är fina.

Måndags göra!




Både två känner sig som vanligt idag.

Lite städning och lite fix så att allt är perfekt till visningen i morgon. Tror jag köper vita ranunklar och riktigt gröna äpplen för att ha i fruktkorgen som dekoration. Kuddar ska jag få låna av Malin, så det ska  bli fint i sovrummet oxå. Funderar på att köpa lite kryddor att ha i köket. Sen får jag nog hämta lite inspiration från tidningar.

 

 


Söndagsinlägg

Så kommer även denna söndag till sitt slut.
Idag har vi packat ner lite till, städat i skrubben och jag har lagat grönsakssoppa. Mmm gott! Mamma var förbi tidigare med lite fler flyttkartonger, och fick även med sig fullpackade kartonger hem. Skönt att bli av med grejer redan! I morgon blir det sista rensningen och finliret innan fotografen kommer på tisdag och ska ta foto av vår lägenhet. Ska bli spännande att se vad han kan göra för fint med bilderna.
Eftersom vi är sjukskrivna hela nästa vecka oxå får vi sysselsätta oss bäst vi kan. Det  är nog lite mycket med en vecka till. Både jag och sambon mår precis som vanligt idag, med lite rethosta. Så jag hoppas vara på jobb på onsdag eller torsdag i allafall! Måste ju tänka på kollegorna.

Avslutade denna sjuk helg med en lång dusch med rakade ben, bortpeelade celluliter och målade tånaglar :) Så nu kan jag somna skönt..
Good Night

RSS 2.0