Laddar för en lugn kväll hemma med Leilas ...

img_0889 (MMS)

Laddar för en lugn kväll hemma med Leilas chocolate cupcakes. Verkar bli en bra avslutning på denna fredag!


Home again..

Blev sjukskriven hela veckan ut. Idag är sista dagen dock. På måndag ska jag tillbaka!
Det låter som att man är döende när man blir sjukskriven tycker jag. Men förkylningsviruset som jag hade förra veckan satte sig på balansnerven i örat, därav gick jag runt och var yr hela tiden. Konstigt.Men nu är det mycket bättre! Frisk luft och ta det lugnt var det som gällde för att bli bra. Och jag har varit ute och gått (igår i 2 timmar! = 13000 steg) Och tagit det lugnt.

Den här veckan fick jagäven tid att gå och göra det som jag hade behövt ta ledig tid från jobbet för. Dvs klippa  och slinga mig, gör ansiktsbehandlingen som jag fick skjuta upp förra veckan och igår fick jag min födelsedagspresent av Sandra - Mysmassage i en timme. Var lite yr efter att ha varit hos frissan i tisdags. Kanske var lite för tidigt.. Tog det lugnt i allafall! Och nu är det oxå gjort, så slipper jag göra det fram till jul nu.

Idag ska jag städa i lugnt takt. Ta det lite efterhand och se hur mycket jag orkar. :)

Världens bästa tessan

Finaste Tessan är med i IKEAs tävling IKEAgarderob. In och Gilla på facebook direkt! :) Här


Råbiff

Det är fortfarande sjukstuga här sedan i tisdags eftermiddag igen.. Var hos doktorn i onsdags, övre luftvägsinfektion var det denna gången. Låter mycket värre än vad det är. Trött, yr, ont i halsen och hostar. Inte det roligaste man kunde önska sig. Vill bara vara frisk och kry och komma igång med min träning! Varför ska man alltid bli sjuk när man har träningssuget inne? Och när man sen blir frisk, ja då är det inte lika skoj längre. Hoppas jag inte hinner tappa gnistan utan är lika på som jag är nu!
Fick i allafall hostmedicin som hjälper lite. Men det smakar somen gammal shot,så konsekvenserna av det blir ja.. Nog om det.

I morgon kommer Strump med sin tjej till oss. Otur att man ska vara sjuk då. Men det blir en lugn middag och vi vill gärna träffa dom då det var så längesedan sist! Det blir en enkel middag för så lite stök som möjligt. Löjrom till förrätt o ch råbiff till huvudrätt. Funderar på antingen äppelkaka till dessert, eller blueberry cheesecake som jag gjorde förra helgen. Vi får se vad jag tar mig för.

Blueberry cheesecake



Tänkte försöka mig på att baka Leilas Bluberry cheescake idag. Får se om den blir lika smaskig som den ser ut ovan. Verkar vara ganska lätt att göra. (säger jag för mycket nu?!) Men måste för säkerhetsskull kanske göra några cupcakes oxå. Idag blir det chokladcupcakes för första gången. Har varit lite feg och kört på samma recept varje gång tidigare. Men idag känner jag mig lite våglig :)
Väntar på mamma, sen bär det av till hantverksmässa, Kvantum och kanske Plantagen om jag har tur. 

Sjukstuga

Det blev sjukstuga här torsdag, fredag. Blir inte av med min förkylning. Så skulle vara förnuftig och stanna hemma och vila bort den med lite värktabletter, vila och mkt C-vitamin i slutet av veckan. Det gick sådär. Men förhoppningsvis kanske jag kan börja träna nästa vecka igen. Tråkigt att inte kunna komma iväg pga förkylning.
Idag blir det först Stångby med mamma. Hantverksmässa tror jag bestämt att det är. 
Mår jag fortfarande okej ikväll så blir det M&N. Var ett tag sedan sist. Så det ska bli mysigt!

Hockey tisdag!



Hoppas att ni inte missade kanelbullensdag igår. På jobbet hade vår ”trivseltant” bakat massor med kanelbullar. Och eftersom det är min svaga länk, så klämde jag i mig en del.. :)

Tisdag förmiddag bjuder inte på något speciellt spännande. Eftermiddags prommenix i vår fina park med alla höstfärger väntar på lunchen. Skönt faktiskt att komma ut och få lite frisk luft när man annars sitter inne hela dagarna. Man borde vara duktig på det året om (och inte bara vid tappa tävlingar) för att orka lite längre och få mer energi sista stunden på eftermiddagen.

Ikväll ska jag och AHA iväg och se Malmö Redhawks spela mot Columbus på Arenan. Det ska bli häftigt. Är inte så mycket för hockey egentligen. Men stora sportsevenemang på plats är alltid roligt. Vi ska och äta lite innan matchen och hamnar antagligen på Espresso House och äter en av deras nya goda mackor! Som vi ska hejja fram Malmö!



Massage söndag



Fick med mig mamma ifredags på grand opening av Lexingtonbutiken på Nova. Fick en liten godbit med mig hem, och mer lär det bli!

La ut annonser på blocket för att blir av med lite kläder jag inte använder. Redan fått svar av en tjej på min fina kofta från Tiger. Kommer antagligen ut och tittar på den idag.

Var 4e söndag har blivit lite av en massage söndag. Kära Sandra kommer och masserar oss alla på löpande band. Och det är verkligen efterlängtat! Ryggen har varit mer emot mig än med mig. Så nu fick jag mig en ordentlig omgång igår.

Tänkte köra stenhårt pass Body pump ikväll.. Men efter att ha vaknat kl 04.00 inatt med en förkyld näsa som inte lät mig sova. Så får jag nog hoppa träningen denna veckan.. Det är inte så skoj. Nu har jag ju kommit igång och vill köra, köra, köra.. Ajja, nästa vecka ska jag försöka få med mig Sanna som kan visa mig lite bra övningar i gymmet 2 dagar denna veckan. Får se om hon har tid att hänga på. Måste ju samla mer steg oxå.. :)



Lördag!


Vi började dagen här hemma med en stor härlig mysfrukost tillsammans. Helgerna är underbara!

Idag har vi inte gjort många knop. Började med stor fukost framför TV4 Nyhetsmorgon. Och åkte sedan in för att hämta lillasyster i Malmö. Skönt att inte ha så mycket krav på sig på helgerna, utan bara ta det som det kommer.

Väntar på att Tess och Karin ska komma ut och hämta mig och systeryster för en helkväll tilsammans. Men det verkar som att trafiken från Nova idag var helt kaotiskt. (Polisen stod och dirigerade?) Så Tess är nog inlåst där ett tag. Helt galet. Allt detta för ett ombygge av rondell. Huvudsaken är ju att hon kommer hit tillslut så vi kan börja vår tjejkväll ;)

Rosa Oktober!



Igår köpte jag årets rosa band på Apoteket. Inte den finaste designen som dom haft.
Gillade Lars Wallins Design för rosa bandet 2007. Tycker dock mycket om Liselott Watkins illustrationer.


Äntligen fredag! Denna veckan har varit målet varit att ta sig till fredagen.

Helgen kommer bjuda på myskväll med thaigryta ikväll, lördagskväll med tjejerna och massage på söndag. Det kommer bli en härlig helg.

Fick ihop till lite över 16.000 steg igår. Det var bra! Jag fick med mig mamma och vi gick på en riktig långpromenad efter att hon kom hem från arbetet. Får se hur mycket det blir idag. Trots att man är lite hängig vill man inte bara åka hem och lägga sig efter jobbet. Måste få ihop fler steg.. :)


RSS 2.0