Semestertider


Köket i all sin prakt. Vi valde att ha en tapet bakom en glasskiva istället
för någon mosaik i köket. Detta dels för att kunna byta ut den. (Hoppas bara man kommer orka det:)


Lite mer helhet på tapeten vi valde. samtljusslingan i vår stora fläkt över hällen.
Vi valde alla våra "vitvaror" från Electrolus och är ritkigt nöjda!


Dagarna går som på räls när man äntligen har semester! Vi har njutit av några dagar på Bornholm i tält på en mysig camping med N&M. Varit på bröllop i maglehem kyrka. Pysslat lite i huset lite här o ch var. Helt enkelt tagit dagen som den kommer. Och det är skönt!
Vi har även beställt en flygstol ner till Spanien och huset, och vi längtar till vi är där. Det kommer nog bli en hel del marknader, god mat och ganska mycket strandhäng. Ska bli så skönt!

Vi fick våra nya soffor i går och dom blev perfekta. Trots att det har tagit så lång tid att  få  dom var det väl värt väntan. Vi är så nöjda. Bilder kommer!

Nu blir det grillning med grabbarna. Jag har gjort en massa mat, så vi får hoppas dom blior mätta!


Köpte sängar och fixade med gästrummet igå...

img_0551 (MMS)

Köpte sängar och fixade med gästrummet igår. Syrran ska sova här inatt och får bli den första att inviga gästrummet. Ska göra vid en gammal byrå som är en gammal släktklenod. Slipas och målas om i vitt så får den en ny plats i gästrummet med new hampton style :)


Goa Grannar!

Vi hade en sån mysig eftermiddag/kväll igår med våra goa grannar! Blev inbjudna på  lite kaffe och jag tog med mig kakor och dom hade bakat bananchokladkaka som vi mumsade på. Sen spelade jag och Jacob lite memory med tjejerna och blev slagna med hästlängder (utan att "låta" dom vinna för att dom är barn, vi försökte verkligen!). Händiga M hade byggt klart trädäcket och nya härliga rottingmöbler hade införskaffats som vi satt i.
Precis så här sommarkvällar ska spenderas. Spontant och härligt!

Mitt superfynd!


Här är mitt superfynd från Lindex. Då dom hade tag 2 betala för 1, så jag och Soffan sam-köpte vars en väska. Totaltpris per väska: 40:- se så mycket pengar jag spara, för det är väl det man gör när man handlar på rea? Sparar alltså ;)

Efter lunchen fick jag ta mig en liten vilopaus. Kännde mig konstigt i skallen och lite illamående.. Hrrmm.. Inte bra. Kanske blev för mycket av det goda av all pasta jag tryckte i mig? Eller för att jag inte åt frukost?
Har ätit lite godis oxå för säkerhetsskull nu för att få upp sockernivån. Hjälpte sådär. Men gott var det ;)


Tvättdag?

 
Sofie tyckte det var lite dåligt att jag inte lagt upp mer bilder på huset när det var klart, så får väl bättra mig lite och lägga ut mer nu när det bara är lite final tuch att fixa med. Tvättstugan i all sin glans ;) Älskar dom svarta maskinerna. Skåpen och bänkskiva skruvade min kära sambo ihop och satte upp i förra veckan. Blev mycket bättre än vad jag kunde tänka mig.

Efter jobbet igår mötte jag upp Sofie för lite mysigt häng. Vi tog en runda på stan, och jag fick fyndat riktigt! I allafall en superbillig väska. Annars fick jag med mig, rosettklämmor, supermjukt nattlinne, resedeo och krokar till tvättstugan.
Vi åt som sagt på mysiga gränden. Där stämningen är allt. Så mysigt att sitta på loftgångarna och titta ner på allt folk som sitter och äter.
Vi fick ju fika lite sen, då dom inte längre hade kvar sin efterrättsbuffé på takterassen. Så vi gick iväg till waynes och delade på en brownie med grädde och en superstor chokladbulle med massa pärlsocker på! Mums!

Dag och se över lite fakturor!

Sitter på mysiga gränden med fina Soffan o...

img_0543 (MMS)

Sitter på mysiga gränden med fina Soffan och ska äta gott. :) Kommer nog inte kunna hålla mig från deras efterrättsbuffé..  Blev en tur runt om på stan, nya krokar, nattlinne och klänning får följa med hem ikväll!


Onsdagsmys förra veckan

 

Hemma hos STO och T finns det en massa fina saker överallt som man måste gå runt och titta på. I onsdags var det denna fina kaffekanna som fick följa med ut på vår lilla middag tillsammans med goda hembakade kakor :)

Förra onsdagen var vi hemma hos Sara och myste på deras lummiga innergård. Vi grillade en massa goda vegetariska härligheter, så som haloumi med inlagdpaprika och pesto, majskolvar, hemlagad potatissallad med massa dill och tomater och andra läckerheter. Perfekt att ha en onsdag, så man har något att längta efter innan helgen kommer. Man gör sånt här alldeles för sällan!

Den verkliga sommarhelgen!


Lördagen spenderades här med underbara T. P håller på att bygga ett så fint trädäck som vi hoppas spendera sommaren på, en del i allafall :) Blir ritkigt fint!


Helgen var så fin med härligt väder! Kameran fick dock stanna hemma tyvärr.

Vi firade "morfar" i fredags på deras lummiga uteplats hade det dukats upp för oss alla! Vi serverades Crepé amor, sen oxfilé som huvudrätt och jordgubbar till efterrätt. Mmm smarrigt! en riktigt härlig kväll och vi kunde sitta ute länge.
Jacob hade sina arbetskamreter hemma hos oss på lördagen. Själv var jag hos frisören, klippte mig och slingade håret. Sen tog jag och Tess en mysig runda inom Malmö (Kan ni tänka er, mysig?!) Med lite shopping på Zara och en lunch med spanska tapas på La Roche. Till kvällsmat satt vi på T&Ps nylagda, halva trädäck. Det har blivit så fint! Ännu en fin kväll i helgen.
Gårdagen bjöd på sol, sol, sol. Vi var ute en sväng med jetskin i Lomma hamn och hälsa på M&N som låg och solade på stranden. Blev lite härligt häng i solen på bryggan. När vi skulle bege oss hemåt fick jag ett sånt sug att bada så jag var tvungen att hoppa i 2 (!) gånger! Det var så skönt i vattnet. Jag brukar inte bada hemma i havet. Brukar vara så kallt... Men igår var det riktigt skönt. Och vilket avslut på helgen!

Fler sånna här helger!! :)

Nu, lunch och picknik i parken här runt jobbet.

RSS 2.0