Ett axplock

Vi packar upp, och packar upp, och packar upp... Och snart, snart är vi färdiga! Tyckte dom här örhängena låg så härligt och glittrade och bara väntade på att bli fotade.. Fina va?


Dagens Rosa..

.. sitter på mitt färgglada skärp från Replay.

 


Blåsväder

Som det blåser idag! Träden svajjar så mycket att det ser ut som om dom ska gå av på mitten..

Ska strax iväg till frissan och färga om håret och klippa lite toppar. Tror det bli hyfsat kort. Skönt nu när det är sommar. Börjar bli lite tråkigt att åka och färga om håret stup i kvarten. Det är nog den största anledningen till att jag funderar på att gå tillbaka till mitt blonda ursprung. Men vi får se.  Idag blir det i allafall mörkt!

Ute möbler



Tessans föräldrar hade köpt ett nytt utemöblemang. Såg ut som det här. Fast svart iställer för vitt. Jag är riktigt sugen på det till Jonstorp. Och göra som dom hade gjort, köpt härliga kuddar att ha som dynor. Vi får väl se om vi hittar något fint möblemang att ha uppe i stugan!

Strykning

Jag tänkte vara lite snäll och stryka min kära sambos skjortor. Lite lyx får han ha ibland. Han brukar få stryka själv.  För så roligt är det faktiskt inte att stryka alla hans skjortor. Men idag ska han få det lite extra bra :)

Dagens rosa. Måndag

Trots att det ser ut som den är hallonröd så kan jag garantera att min älskade, fina, lilla dator är så rosa den kan bli! I Love it. Dagens rosa!


Äntligen blir den min!

Som jag har letat efter denna väskan! Orginalet kommer från Marc Jacobs. Men den första väskan jag såg var Malins, och den hade Friis & Company gjort en kopia på. Då kom mina första cravings för denna väskan. Sen hade Sara på jobbet köpt ytterligare en kopia. Fast från Åhlens. Och nu, nu har jag hittat väskan på blocket.se. Från Lindex (!) Så jag hoppas att den hinner komma innan helgen. 200 pix inkl frakt.  Kan det bli bättre? Jag är så glad att jag har hittat den!!


Min, min, min!!

Midsommar helgen!

Midsommarafton i fredags blev riktigt lyckat!

75 pers
2 tält
1 stämmningsfullt Lomma
5 Lekar¨
1 midsommarstång (Som någon snodde senare på kvällen...)

Succe!

Längesedan man hade så roligt. Verkade som om alla var nöjda med kvällen! Trots att det blev rätt sent, eller rättare sagt tidigt... Men vi dansade hela natten lång. Härligt!
Dom lite äldre hade delat upp och tagit med sig all mat. Så det blev ett välfyllt bord med en massa gott!
Nu är det ett år igen tills det blir midsommar..  :)

Skämms för att vara svensk..

Vilken pinsam match Sverige ställde upp med igår! Man skämms ju för att vara svensk med en sådan total utklassning som vi bjöd på. Vi hann inte med ryssarna, och stressade iväg bollen så fort vi fick tag på den. Rikgit dåligt. Sen var det alldelles för mycket stillastående. Har dom inte tränat sin kondition på träningarna? Verkar inte så..
Tyvärr visar det oxå på att vi inte är redo för så här stora turneringar. Lite träningsmatcher här och var är nog mer vad dom kan klara av att vinna.

Sätt in Allbäck och Kimpa lite tidigare nästa gång!

DD = DreamDress..

HIttade dom här klänningarna på ASOS hemsida för några dagar sedan. Jag tycker dom är så fina! Jag har lite svårt att komma på när jag ska använda dom bara.. Kanske en bra anledning till att inte köpa dom. Men titta får man ;)

                 

Diplomerad Nagelteknolog

Till hösten, eller rättaresagt den 6:e september ska jag och syrran börja på en utbildning för att bli och kunna jobba som Diplomerad Nagelteknolog. Det var längesedan jag längtat efter något så mycket som jag gör med det här! Jag hade helst velat starta igår!
Förhoppningsvis om det går att lösa kan jag jobba lite kvällar och helger på Lottas salong när dom har flyttat till nya lokaler. Eftersom det både är lukt och giftfritt så behövs inget utsug, vilket gör det lätt att jobba hemma med oxå! Det ska bli så roligt!

Det är Katarina, som jag gått till i 5 år och fått mina naglar gjorda hos, som ska hålla i kursen. Vilket gör det ännu roligare. Hon skulle kopiera upp det kompendiet vi ska ha och jobba med i hösten, så att jag och Anna kan ta med det til England när vi ska dit på semester om två veckor. Can´t wait to see it!


Dagens rosa

Börja med dagens rosa idag! Något rosa ur min vardag kommer förhoppningsvis att synas här varje dag.

Idag är det min fina Hortensia som jag fick av gänget när vi var uppe i Jonstorp. Underbart fin!

Möte!

Efter jobbet idag ska jag ha ett möte med alla tjejerna. Så att alla vet och göra samma rutiner nu under sommaren. Eftersom våra semesterveckor löser av varandra är det viktigt att alla gör samma så man slipper komma tillbaka och börja om från början. Det kommer gå bra! Lite frukt och bubbeldricka på det så är saken klar!

90 minuters tilläggstid

Så mycket jag hann med igår medans den urtråkiga matchen gick på TV. Jag är redan så trött på detta Em:et att det står mig upp i halsen. Men bara lugn, jag ska nog komma på något att göra sen när EM är slut. Jag ska se till att vara sjukt busy och propsa på att hinna hem för att typ måla naglarna från klockan 18 till klockan 23! För det kommer vara viktigt att jag gör det i 5 timmar nonstop!
Tänkt så mycket man hinner med istället!:

♥ Plantera om 2 blommor!
♥ Städa och rensa så det blev strålande rent på diskbänk och kakel!
♥ Dammtorka hela lägenheten! 
♥ Städa inne på toaletten!
♥ Vattna alla blommor!
♥ Ta av nagellack och måla på nytt!
♥ Tillochmed ett välbehövligt fotbad hann jag med!


Sommarskyltning!



















Tävling - Underbar klänning från Glitzy!



Glitzy har en tävling på sin blogg om denna underbara klänning. Kelly är ursnygg i sin! Jag hoppas på bruna ben, Mulberryn, ett par pumps och denna klänningen i sommar. Håll tummarna för att jag kommer gå i denna längs strandpromenaden nere i Fuengirola på semestern i Augusti. Ljuvlig!

SATC - The Movie

Förhoppningsvis har Carran beställt biljetter till henne, mig, syrran och Emily tills på söndag. Det är i allafall då det är tänkt att vi ska se den! Det ska bli så roligt! Dom flesta bloggerskorna man läser om har redan varit på förhandsvisning (Fusk!). Det verkar som dom flesta tycker att den har varit i världsklass Så jag hoppas på det!


Lite Energi..

-Här kommer jag med lite energi till dig!

Så löjd den ljuva stämman av en tjej från redbull som var och delade ut redbull till mig och Soffan. Precis rätt läge! Lite halvsega med omskyltningen och Sofie har varit duktig och planterat ute i lådorna hade vi nästan tappat gnistan. Men lite energidryck gjorde susen! Vilket litet vardagslyx!

Måste söka jobb på redbull! Man får dricka hur mycket som helst!


Omskyltning

Omskyltning pågar.. Bilder kommer!

Hörlurar



Hörlurarna till min iPod är för stora för mina små öron. Dom sitter lixom inte kvar i örat när man haft dom i en stund. Hade behövt ett par likadana som hörlurarna till mitt mobilheadset. Har ju hittat ett par fina från style4it . Men jag tycker dom är lite dyra. Fast å andra sidan så använder jag kanske iPoden mer om jag hörlurar som passar.. Dom är ju så fina och hade passat perfekt till min rosa lilla musikvän..




 
Text som snälla mammi har låtit ingravera.
Jenny
Tänker på Dig varje dag


Midsommar


Redan nu på fredag är det ju midsommar! Vi ska vara hemma hos Tessans föräldrar tillsammans med 75(!) andra! Tessan och Padde brukar ha en gemensam fest med henns föräldrar till midsommar. Detta året ska hennes två bröder oxå vara med. Så det ska bli roligt med så mycket folk! Kommer nog att bli mycket lekar och mycket mat, då dom kör ett litet knytis! Smart tycker jag! Ser fram emot det!

 

Bloggnödig!

Jag vill så gärna hinna med och blogga i veckorna! Men jag har inte tid. Det är skrämmande, jag vet. Men det har varit så mycket nu på sistonde med butiken och allt annat som ska flyta på runtomkring. Så jag hinner inte.

Tror att jag ska börja med något nytt oxå. Dagens rosa. Det kan bli kul.

Hoppas att jag får ut en massa inlägg idag! Kram♥ 

Båttur!

Vi var ute med båten idag. Premiär åk! Det var jätte trevligt. Mellis och Kristoffer åkte oxå med tillsammans medmig, Jacob och hans föräldrar. Mellis njöt som aldrig förr! Han tyckte det var jättekul. Speciellt när han fick låtsasköra lite :)
Vädret var helt underbart frånsett från några moln som dök upp ibland. Körde utanför Bo01 och tittade lite och en sväng förbi bron. Det är så fint!
Vi åt lunch på Kajutan i Limhamn. Ryggbiff på planka. Yummie!

     

Flytten!

Nu har jag blivit förflyttad till den nya blogg.se!
Verkar som allt har gått bra. Designen är lite ändrad, men det är nog bara till det bättre tycker jag!
Lite nyheter som jag velat skriva om kommer upp lite senare.

RSS 2.0