Lila färger?

Idag hann vi bara vara en snabbis i huset och se hur långt dom har hunnit idag. Isoleringen i taket hade kommit över ungefär halva, och alla takbjälkar var borta. Det gäller att vara där varje dag för att hänga med!
Idag bestämde vi lite inför Jacobs favoritdel, hur lampor/spottar/teleuttag och tv uttag skulle vara. Som elektriker måste ju detta vara top-noch för honom ;)

Jag börjar spåna lite på om vi skulle ha lite lila i köket, och hittade såklart lite fint på nätet. Koppen är från rörstrand, och vi har 4 st i grönt sedan tidigare. Så det kan ju vara fint ihop. Köpte en fin vattenkanna från IKEA för typ 9 kr förra helgen som jag går efter. (Men på bilderna gör sig färgen inte riktigt rättvis) Jacobs mamma är snäll och svänger inom tapetbutiken för att hämta lite prover på tapeten med den lila magnolian så vi kan se den i verkligheten. Skiljer sig ju alltid lite från när man bara sett den på datorn. Ska bli spännande.

Pålördag ska vi ut och leta klinkers till kök, hall och vardagsrum. Vi kommer köra på klinkers över alla våra öppna ytor, och får helt enkelt mjuka upp det med mattor lite var stans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0