Vi har alltså köpt hus :)

I torsdags blev det klart att vi ska köpa hus! Efter en lång besiktning och överläggning om priset så kom vi tillslut överrens om ett beslut som passar både oss och säljarna. Det ska bli så roligt och vi längtar så efter att få sätta tänderna i detta stora projekt som nu väntar oss. Men det känns fortfarande lite overkligt att vi ska flytta till ett hus. Det är riktigt mycket vuxen poäng på det.. :)
Förhoppningsvis får vi huset så fort som möjligt. Men dit säljarna ska flytta till har dom inte tillträde fören i februari. Senast februari är det vårt. Sen väntar en stor renovering. Så mamma och pappa, får vi bo hos er? ;) Såklart ligger ju huset inte mer än 2 kvarter från min föräldrar. Måste ju ha nära hem. ♥ Hihi..
Detta är ju det största köpet man gör i livet så det är klart lite nervöst. Men vi kommer fixa detta galant!
På ett sätt är det ganska skönt att det inte är fören i februari. Så att man har god tid på  sig före att kolla vitvaror, kakel, klinkers, färg, möbler. Då har man en chans att beställa i tid oxå så man slipper alla  långa väntetider som kan uppstå annars. Och att kanske få in ett bygglov oxå. Enligt ryktena så tar det 5 månader innan det går igenom..
På onsdag skriver vi papperna.

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Grattis,

skönt att ha tid att planera!

2009-10-24 @ 10:43:06
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0